עיצוב לעצמי - מה דעתכם

ilaya

New member
../images/Emo68.gifעיצוב לעצמי - מה דעתכם ../images/Emo35.gif

הסנדלר רוצה כבר סנדלים ואני רוצה סוף סוף שיהיה לי אתר. הכנתי עיצוב - מה דעתכם ? תהיו עדינים בבקשה... נא להתחשב בכך שאני לא מעצב, וזה לא תחום ההתמחות שלי. תודה !

yuval k

New member
למה "דווקא"? זה נשמע כ"כ לא מפרגן..

אבל העיקר שהכוונה טובה

Trranger

New member
ההאהאאה

וכשאתה יורד עליי בגלל טעות בסדרות, זה כן מפרגן?

yuval k

New member
אני לא יורד עליך בגלל טעות בסדרות

צחקתי איתך... ולא על הטעות...

Trranger

New member
../images/Emo45.gif יפה../images/Emo70.gif

למה הכוונה באתרים בניהול עצמי? אתרים דינמיים? (עם מערכת ניהול..
)

ilaya

New member
תודה ../images/Emo13.gif וכן !

אני אוהב לבנות לכל הלקוחות ממשקי ניהול. אני מעדיף שלא יתקשרו אלי כל פעם שהם רוצים לשנות משהו (למרות שברור לי שעסקית, זה הרבה יותר משתלם...).

Trranger

New member
נראה טוב..

נעים לעין, לא מפוצץ תוכן, שילוב צבעים מצויין זהו הגודל הסופי או מוקטן? נראה לי שיש צורך לפרוס את זה על כל הדף. ד"א, אתה עיצבת את אתר הצופים?

ilaya

New member
זה מוקטן

את אתר הצופים עיצב genotip והוא גם אחראי לשילוב הצבעים (הוא הכין לי את הלוגו), אז בעצם ה-
מגיעים לו !

havlaz

New member
אריאל עיצב לך את הלוגו? ../images/Emo46.gif

שיתחבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

sattla

New member
וואו שגעון ../images/Emo3.gif חוץ ממשהו אחד.

זה נראה נקי ויפה מאוד, אבל משהו אחד מפריע לי בעיצוב. אני חושב שזה ההגה, הוא נראה לי שובר יותר מדי את הצבעים או את המבנה, תנסה אולי לרכך אותו טיפה איכשהו, או אפילו להחליף. אבל מה אני מבין

yuval k

New member
לי מה שהפריע זה הרווח לפני סימני

הקריאה... והחתימה שלך מעצבנת
כל אחד והסטיות שלו

ilaya

New member
דווקא הרווח ?!?!?!

אני שונא שסימן הקריאה צמוד למילה ! תמיד הייתי משוכנע שזו הדרך הנכונה ושכולם עושים ככה עד שלפני כמה שנים גיליתי שיש גם אנשים שונים...

havlaz

New member
נחמד מאוד!

אני מקווה שהוא יותר גדול ממה שהעלת ולא כזה קטן
לדעתי חייב להיות איזה משהו, פסיקים, קוקויים, | או לא יודע מה בין ה"אמינות.." להפריד בין המילים.. להוריד את הרווח בין הסימני קריאה להכניס את העגה למלבן האפור ולא להוציא אותו כך.. אם יש לך עוד אתרים להציג.. להקטין קצת ולדחוף אותם.. יהיה יותר יפה שיהיו קטנים ויהיה יותר.. (אלה אם כן זה זז..) מעניין לראות איך אתה עובד עם התפריט הפנימי..

למעלה