פינת הראיון השבועי! (01)

danduni

New member
../images/Emo68.gif פינת הראיון השבועי! (01) ../images/Emo68.gif

כן, כן, זו פינה חדשה שהחלטתי להקים, בה יתפרסם כל שבוע תרגום לכתבה כלשהי (כמובן עם קישור למקור!) [ולא תרגום אם המקור בעברית מן הסתם
] או לחילופין קישור לסרטון ביוטיוב בו היא מתראיינת (לא חסרים לגברת ראיונות
). ראיון מספר 1
(הראיון נלקח מהאתר של מגזין People - People.com)
מנשקת ומספרת: ג'ניפר אניסטון על הנשיקה הלסבית עם קורטני
לאחר שהשתיים התאחדו לרגל סדרתה החדשה של קוקס," dirt" וחלקו נשיקה לסבית, מתייצבת אניסטון על כסא המרואיינת של מגזין פיפל וחולקת חוויות מהסט (מאת: ג'ולי ג'ורדן, 31 בינואר) הצהובונים מעולם לא עשו את זה לג'ניפר אניסטון. למעשה, היא כבר צוטטה בעבר כשאמרה "אנשים הם חסרי כל גבול ושום דבר לא יכול לעצור אותם". בזמן שבחיים האמיתיים, היא מנסה לברוח מהם כמו מאש, בחיים הטלוויזיוניים שלה, היא מוצאת את עצמה עמוק בתוך הטריטוריה הצהובה. בראיון בלעדי למגזין "פיפל", מדברת השחקנית בת ה-38 על תפקיד האורח שלה בתוכניתה החדשה של חברתה הטובה, קורטני קוקס, שם היא מגלמת עורכת מגזין לסבית. וכן, יש גם נשיקה עסיסית בין השתיים. קבלו כמה אישורים והכחשות אודות הנשיקה והשמועות אודות ניתוח פלסטי שעשתה החברה באפה:
איך היה לעבוד שוב עם קורטני קוקס? "נהנו כל כך. זה היה כיף גדול. שכחתי כבר כמה טוב לעבוד איתה ביחד בעולם הזה".
ומה בנוגע לנשיקה בינהן? הבנו שהייתה לוהטת? "מדובר בנשיקת פרידה. אני לא באמת חושבת שאנשים רוצים לראות את רייצ'ל ומוניקה עושות את זה".
וזה בכל זאת כן סיפור גדול. זה משעשע אותך? "כמובן. אני חושבת שגם ניצחתי בהתערבות. אמרתי לקורטני: 'כמה ימים את נותנת לסיפור הזה עד שהוא יוצא החוצה?' נשיקה לסבית עם רוק!' ובכן, מדובר בשיא: זה לקח שבוע!"
לאחרונה, גם מדברים הרבה על ניתוחים פלסטיים שעשית באפך ובציצי שלך. מה בפיך? צוחקת. "זה מצחיק. עברתי תיקון במחיצת האף, הדבר הכי טוב שעשיתי. אני ישנה עכשיו כמו תינוקת אחרי הרבה מאוד שנים. לגבי כל יתר השמועות, משעמם ככל שיימשע, הכל עדיין שלי. הכל. ואם מסקרנת אתכם אותה נשיקה בין "רייצ'ל" ל"מוניקה", נה לכם קישור לצפייה בקטע ביוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=F92XKkgeZFk שיהיה שבוע טוב, וכל התגובות על הראיון ועל אותה נשיקה לוהטת (כן או לא?
) - לכאן!
דנדוני
.

just adiki

New member
דנדוני../images/Emo99.gif

איזו פינה כיפית
זה היה ממש נחמד לראות את אניסטון וקוקס ביחד שוב
לא ראיתי את הפרק כולו אבל ראיתי את כל החלקים בהם ג'ניפר השתתפה והבנתי בערך מה קורה שם.. ובנוגע לראיון-
היא צודקת
באמת מכל דבר יעשו סיפור גדול..

linoy7

New member
הוו, נייס../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif תודה!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אחלה פינה

RayoDeLuz

New member
קבל ח"ח על היוזמה!../images/Emo9.gif

אם אני אנסה לתרגם כתבה, אני אתבלבל... למרות שאני חזקה באנגלית ובעברית, זה לא הולך לי ביחד..

תומר 10

New member
אחלה פינה../images/Emo45.gif../images/Emo216.gif

הסדרה של קורטני משודרת גם בארץ?

תומר 10

New member
אוף../images/Emo70.gif ואין מצב בכלל שהיא תגיע לארץ?../images/Emo10.gif../images/Emo216.gif

אני מתה לראות אותההההההההההההההההההההה

danduni

New member
אני בטוח שאפשר להוריד באימיול.. ../images/Emo9.gif

אנסה בימים הקרובים, אם לא אשכח.

just adiki

New member
אולי היא תגיע מתישהו..

אנני יודעת. כרגע לא שמעתי על שידורה בארץ.. לצערי

just adiki

New member
תעזוב אותי תעזוב אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמרתי לך השעות היחדיות בהן אני מתפקדת זה מ6 עד 8 ובשעות האלה אתה עובד

אני חושבת שהיא תגיע בקרוב לאחד

מערוצי יסטארס תחת השם "צהוב" אני ממש לא בטוחה, פשוט ראיתי פרומו של הסדרות החדשות של יסטארס, ואני כמעט בטוחה שקורטני קוקס הופיעה שם.. אבל יכול להיות שאני מתבלבלת, כי ראיתי את זה לשבריר שנייה...

כן! חיפשתי קצת בגוגל ו...

"מאוגוסט יעלו בערוצי הסטארס של יס 16 סדרות חדשות ועונות חדשות של סדרות מוכרות......... אחת הסדרות החדשות היא "צהוב" של ערוץ FX האמריקאי ובה מככבת קורטני קוקס בתפקיד עורכת של צהובונים... " אני כ'כ מחכה לזה!!

just adiki

New member
הו../images/Emo99.gif נחמד..

רק חבל שאין לי יס. טוב מזל שיש את הפורום כדי להודיע מתי יהיה את הפרק בו ג'ניפר משחקת ונוכל לראות

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

af90mor

New member
ג'ניפר משחקת

בפרק 13 בעונה,שהוא בעצם האחרון =]] יקח זמן...גם לי אין יס...אבל אני כבר ראיתי את כל העונה, סדרה יפה ברמות:p

למעלה