קרי אנדרווד - כל הקליפים

symptoms

New member
../images/Emo68.gifקרי אנדרווד - כל הקליפים../images/Emo68.gif

טוב, אז אחרי שהתחייבתי לעשות את זה, ואחרי שניסיון להתחמק מזה גרם לאיומים על חיי ולתלונות על כך שיש לי רק 22 הודעות, החלטתי להציג בסופו של דבר את הרשימה המלאה של כל הקליפים של קרי. הרשימה מסודרת בסדר כרונולוגי לגמרי, ואינה מהווה מצעד כלשהו (אחרת הסדר היה שונה לגמרי, ואולי לא הייתי טורחת להכניס כמה מהקליפים
) אבל אתם יותר ממוזמנים לתת את הדירוג שלכם, או סתם לשתף אותנו במה שאתם חושבים (על העולם בכללי זה גם בסדר). אז אולי כדאי שנתחיל
(אגב, אני הולכת על שרשור בלי פאשלות, אם אתם מוצאים, תתעלמו מהן, תודה) רעות

symptoms

New member
../images/Emo202.gifJesus Take the Wheel../images/Emo202.gif

הקליפ הראשון אי פעם של קרי:
במאי-רומן וייאט.
אלבום-some hearts
העלילה-קרי אינה חלק מעלילת הקליפ אלא רק שרה ברקע של שלוש עלילות (מוטיב חוזר משהו, כמו שתראו). אם חד הורית שמנסה להרגיע את התינוק שלה, זוג צעיר שרב ומשלים, וזוג מבוגר בו הגבר מנסה לטפל באישתו הנמצאת במצב סיעודי.
עוד משהו-הקליפ זכה בוידאו השנה לאישה ובוידאו הפריצה לשנת 2006 בטקס ה-CMT.
הקליפ-http://www.youtube.com/watch?v=0X3bHLRU-2I רעות

West Doll

New member
אני ממש זוכרת את היום הראשון שראיתי את הקליפ

זה היה עוד בימי סטאר וורלד ואני חיכיתי לאות חיים מקרי ואז שמו את הקליפ שלה וכולי שמחתי ואני חושבת שאפילו התקשרתי לאמא שלי מרוב אושר

symptoms

New member
אני זוכרת את הימים

שהיו משדרים את הקליפים של קרי בסטאר וורלד. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אני אוהבת את הקליפ הזה

את השיר בהתחלה ממש שנאתי. בשנה האחרונה החלתי לחבב אותו שוב. עדין לא אחד הפייבוריטים שלי אבל אני יכולה לשמוע אותו בלי לחטוף קריזה (כבר הישג) לעומת זאת אם עוד פעם אני אשמע את חן אומרת ג'יזס טייק דה וויל היא תקבל איזה לטמה

symptoms

New member
../images/Emo202.gifDon't Forget to Remember Me../images/Emo202.gif

קליפ הפרידה מהבית:
במאי-רומן וייאט.
אלבום-some hearts
העלילה-הפעם קרי גם שרה ברקע וגם משחקת בקליפ, כשרון עולה! באופן עקרוני העלילה פחות או יותר עוקבת אחרי מילות השיר, מראים את קרי נפרדת מאמא שלה ונוסעת לקולג', ואחר כך מראים אותה בכל מיני מצבים שבהם היא מרגישה הו כל כך בודדה, לקראת הסוף היא עולה על במה מול אולם ריק.
עוד משהו-אמא של קרי מופיעה בקליפ בתפקיד, ובכן, אמא של קרי.
הקליפ- http://www.youtube.com/watch?v=GWgP1ayIF_0&feature=avmsc2 רעות

West Doll

New member
אחחח אחד הקליפים שאני הכי לא סובלת../images/Emo3.gif

רק בגלל שאמא של קרי מופיעה שם

LeAnnDylan

Well-known member
הכי קליפ גרוע

ואים ספק שזה בגלל אמא של קרי
גם העובדה שהשיר קראפי לא תורמת לאהבתי לקליפ..

LoveMusicGuy

New member
קליפ ושיר מצוינים!!!

אבל אף פעם לא הבנתי מה הקשר של העלילה לזה שהיא עומדת ליד עץ ושרה.

symptoms

New member
../images/Emo202.gifBefore He Cheats../images/Emo202.gif

הקליפ שהחזיר את ה-Louisville Slugger לאופנה
במאי-רומן וייאט.
אלבום-some hearts
העלילה-בפשטות, חבר של קרי בגד בה והיא לא כל כך מרוצה. אז היא מסתובבת לה ברחובות עם מחבט, מנפצת כל מיני דברים (ואיכשהוא גם דברים נוטים פשוט להתנפץ כשהיא עוברת לידם) בעוד יד נעלמה הורסת את המכונית של החבר שלה וחורטת עליו את השם של קרי, עד שהיא מגיעה לחבר המדובר ולפרחה איתה הוא בגד ומחזירה לו את מפתחות המכונית, הישר לכוס המשקה שלו.
עוד משהו-קרי דאגה שלא יראו אותה הורסת את המכונית, אלא רק את המכונית נהרסת. זהו הקליפ הראשון שלה שבו מופיעים חברי הלהקה. וידאו השנה ווידאו הנשי של השנה בטקס פרסי ה-CMT 2007 (כאשר קרי הייתה האישה הראשונה שזוכה בוידאו השנה) הקליפ נכנס ישירות למקום הראשון במצעד הקליפים של GAC
הקליפ-http://www.youtube.com/watch?v=yxofSejV-7w&feature=channel רעות

West Doll

New member
יו כפרוווווווווווווות../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

השיר שלי
הקליפ שלי
הלואיוול סלאגר שלי
קרי כוסית
הכל מושלם!

LeAnnDylan

Well-known member
לואיוויל סלוגר../images/Emo99.gif

הכי לייק
וטוב נו גם הקליפ מהמם!

למעלה