שאלון

«Pink Girl»

New member
../images/Emo68.gif שאלון

טוב, בזמן האחרון הפורום קצת נרדם..
חח, אז חשבתי להכניס שאלון שאולי קצת יעיר אותו, וגם נכיר יותר טוב אחד את השני..תהנו!
הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? הלכתם איתו לבריכה? חיבקת אותו? היה אצלכם בחדר? בילית איתו? ראית? הדבר האחרון ש... אכלתם? שתיתם? הרחתם? לבשתם? שמעתם? רציתם לקנות? המקום האחרון בו... התלבשתם: אכלתם: קניתם בגדים: ישבתם: עמדתם: התקלחתם: דיברתם עם מישהו: טלויזיה: מה התוכנית האהובה עליכם ? וחוצממנה ? מה הערוץ האהוב עליכם ? ערוץ 22 או 24 ? 10 או 22 ? יש לכם יס או הוט ? ומה עדיף ? רואים כוכב נולד ? בעד מי אתם ? הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ? הוא עדיין משתתף ? ראיתם את העונות הקודמות ? איזה מהם ? רואים אהבה מעבר לפינה ? למה ? מי הדמות האהובה עליכם ? ראיתם את העונות הקודמות ? איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? יאיר לפיד או יצפאן ? סוף הדרך או רצים לדירה ? טלויזיה או מחשב ? מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ? בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה ?

«Pink Girl»

New member
והתשובות שלי ../images/Emo9.gif

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? ממ נראה לי אחי הקטן חח
הלכתם איתו לבריכה? שלומית וסתיו =] חיבקת אותו? סתיו היה אצלכם בחדר? אמא שלי בילית איתו? כל המשפחה
ראית? אבא שלי הדבר האחרון ש... אכלתם? מקדונלדס שתיתם? קפה הרחתם? ת'קפה
לבשתם? מכנס קצר שמעתם? אמא שלי מדברת בטלפון רציתם לקנות? ג'ינס המקום האחרון בו... התלבשתם: בחדר שלי אכלתם: במקדונלדס קניתם בגדים: בפוקס ישבתם: באוטו עמדתם: בחדר שלי התקלחתם: במקלחת בצימר בצפון
דיברתם עם מישהו: בבית שלי, במטבח חח.. טלויזיה: מה התוכנית האהובה עליכם ? השיר שלנו =] וחוצממנה ? כוכב נולד מה הערוץ האהוב עליכם ? 3 ערוץ 22 או 24 ? 22 10 או 22 ? 22 יש לכם יס או הוט ? יס ומה עדיף ? יס..חח
רואים כוכב נולד ? כה בעד מי אתם ? יהודה סעדו הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ? בטח
הוא עדיין משתתף ? ברורר חח ראיתם את העונות הקודמות ? כן איזה מהם ? השניה, וקצת מהראשונה רואים אהבה מעבר לפינה ? לא למה ? חח סתם דפוק.. מי הדמות האהובה עליכם ? ראיתם את העונות הקודמות ? איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? לא רואה הרבה האמת יאיר לפיד או יצפאן ? יצפאן סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה טלויזיה או מחשב ? טלויזיה מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? הערוץ הרוסי חח מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ? יש מלא..
בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? שום תוכנית. כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה ? ממ בערך 5

Grey Faerie

New member
חח אין צורך להיות מובכים ../images/Emo3.gif

דווקא משעמם לי
פשוט - אנשים שלא רושמים תגובות ואז באים ואומרים שנורא יבש פה ושמים שאלון ... דיי מעצבן :/

«Pink Girl»

New member
אני כן רושמת תגובות..

סתם העליתי את השאלו הראשון שראיתי, ראיתי שהמצב פה נואש חח... אני מבינה שאין כוח לאף אחד לענות..זה באמת מעצבן.. עכשיו אני יודעת לא להעלות עוד שאלונים

Grey Faerie

New member
הממ זה לא קשור לשאלון ממש

ואת יכולה לעשות מה שבא לך , אני לא זאת שתגיד לך מה לעשות [וגם אם אני אומרת את לא צריכה להקשיב לי] פשוט - בדף יש מלא שירשורים ישנים שלא כולם מגיבים ואממ גם אף אחד לא פותח נושאים חדשים אז יבש פה אין לי בעיה עם השאלון פשוט אני לא חושבת שזה מה שיעיר את הפורום

../images/Emo45.gifהפורום יבש וכשהתגובות הן:"אין ל

לי כוח" אין מצב שהענייניםי תחילו לזוז פה:-\

למעלה