שלום,נעים מאוד אני חדשה כאן

azulay73

New member
../images/Emo68.gifשלום,נעים מאוד אני חדשה כאן

שלום לכולכן בחיפוש בפרומואים מצאתי פורום מדהים שלא ידעתי על קיומו וזה כאן. אני 7 חודשים אחרי לידה ואינני מצליחה לסתום את הפה... אני שוקלת 72 ואמורה לשקול54???? הרבה להוריד נכון? אז הלכתי להרשם לדיאטה של חרמון מן והורדתי בשבוע 2 קילו. מישהי שמעה על הדיאטה הזו? ממליצות להמשיך? את האמת לפעמים אני מרגישה רעב מקנן בי שאני עומדת לשבור את הכלים ולהסתרע למקרר. אשמח לתגובות כוכי.

אורלי14

New member
מה יש בדיאטה הזו?

ברוכה הבאה!!! אולי תתארי לנו מה יש בדיאטה ואז נדע אם זה מאוזן ומתאים. נשתדל בכל אופן.

azulay73

New member
סוף סוף עונים לי...../images/Emo140.gif

בדיאטה של חרמון מן יש חלוקה לשהועות: בשבוע הראשון לדיאטה אוכלים רק אבל רק גבינות וירקות. אני עכשיו נימצאת בשבוע השני ואני יכולה לאכול:בבוקרלחם קל עם גבינה לבנה בצהריים: שניצל בתנור בלי שמן או טונה או פסטרמה ובערב: כמו בבוקר עם תוספת של ביצה קשה. לאחר השבוע הראשון ירדתי 2 קילו ואני מחכה לשקילה השבוע לראות כמה הורדתי. בהתחלה זה מאוד קשה למי שרגיל כל היום לאכול אך ניראה מה יהיה תודה כוכי.

napopo

New member
אני עשיתי.......

עשיתי את הדיאטה וסה"כ הייתי מרוצה ממנה, אבל..... אני לא חושבת שהיא מתאימה לכל אחד ואני גם לא חושבת שהיא טובה לטווח הרחוק והכוונה שלי היא שהיא לא מלמדת איך לאכול נכון ולשמור על מה שהורדנו. היתרון היחיד שלה הוא שאפשר לרדת, יחסית, מהר.(כמובן עאם מחזיקים מעמד בידאטת הכאסח שלו). אז תלוי מה את רוצה? והאם תוכלי לשמור על המשקל בסוף? בהצלחה!!

azulay73

New member
מי אמר שצריך לאכול כל היום? ועוד../images/Emo6.gif

כמה שרוצים? לא בדיאטה הזו. יש חלוקה לפי שבועות כל שבוע מותר לאכול מאחלים מסוימים ולאחר שבוע באים לשקילה. אני עכשיו בשבוע השני מחר אני נשקלת מקווה להוריד עוד וניראה מה אפשר לאכול השבוע. אני מבטיחה לעדכן [למי שמעוניינת] תודה והמשך יום נעים כוכי.

אורלי14

New member
התכוונתי אם כל היום אוכלים את מה

שמותר לאכול באותו שבוע או שיש הגבלת כמויות של הדברים של אותו שבוע. בהצלחה

azulay73

New member
במשך כל השבוע מותרים../images/Emo84.gif

דברים מסוימיםלמשל:השבוע הזה אני יכולה לאכול בבוקר: 2 פריכיות אורז או לחם קל או פתית עם גבינה לבנה סלט ירקות. בצהריים:חזה עוף בתנור ללא טיבול או טונה או פסטרמה ב-4 מעדן ובערב: ביצה קשה עם לחם קל ואפשרות לאכול כמובן ירקות כל הזמן זה התפריט השבועי ומחר אני משנה תפריט אני עדיין לא יודעת למה. וזהו אך יש הגבלת כמות כמובן. כולי תקווה לא להתייאש כי לפעמים אני מריחה את האוכל שאני מכינה לביתי ואני מתפתה אך לא מעיזה כי נמאס לי להראות כמו הדודה של עצמי.

azulay73

New member
היי הרגע חזרתי מהשקילה../images/Emo13.gif

וירדתי עוד 2 קילווהמשקל עכשיו הוא 70 אך הדרך עוד ארוכה... שמחה לעדכן כוכי

אורלי14

New member
אה, ראיתי. בשבוע. כל הכבוד!!!

ירדת בשבועיים מה שאני ירדתי בשלושה וחצי חודשים!!! את בטוחה שזה בריא? כמה את עוד צריכה לרדת כדי להגיע לתחנה הראשונה שלך?

למעלה