שלי מארחת

../images/Emo68.gifשלי מארחת../images/Emo150.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

שבוע חדש ופינת אירוח חדשה ומעודכנת.. והפעם בפינת האירוח כמה עידכונים
קודם כל הפינה הוספה ללינקים של הפורום ואם תרצו להביא באירוחים שונים פשוט תיכנסו לכתובת שפה:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=1620&catId=12513 אז עד היום היו שם 2 לינקים ועכשיו יש שם 3
חחח
המתארח להפעם הוא בן ...והוא אחד היחדים פה והוא משתתף בהמון פינות קבלו את אדם אז תארחו אותו בכבוד המתאים
אז הנה השאלות הבסיסיות של כל אירוח:
שם:
תחביב אהוב:
משהו לאומה:
בסוף האירוח בבקשה אדם תרשום מה דעתך על האירוח וכו..
ושאלה נוספת מי לדעתך צריך או צריכה להתארח שבוע הבא
שם+כינוי
ואנא המתארחת הקודם תעני על מעט השאלות שנשארו לך שם
וכמובן תתני תגובה על האירוח
שבוע מקסים
ואירוח נהדר
שלי

מוסיפה שאלות../images/Emo70.gif

תמונה אהובה של אליסה:
אז מה הדבר שתעשה אם במקרה תראה את אליסה
לדעתך ישר תציע לה נישואים או תחכה קצת.חח
אז אמ...איך בבית הספר
תגיד מאיפה כל הרעיונות האלה לפינות
אדם תספר בדיחה מצחיקה כלשהי..חחח..
אמ..איזה עוד שאלות יש לי:
או
גשם או שלג
לאכול גלידה או לאכול פיצה
מאכל אהוב

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

שם:אדם גיל:18 כיתה:סיימתי בית ספרררררר תחביב אהוב:ספורט!אומנויות לחימה! משהו לאומה:"אני רוצה עוד מיץ שזיפים"-צביקה פיק ושאלה נוספת מי לדעתך צריך או צריכה להתארח שבוע הבאשם+כינוי: לפי דעתי נטליה!

תודה על בחירה אבל

זה יהיה קצת קשה כי יש לי וירוס אבל אנסה איכשהוא לענות על כל השאלות תודה =)

נטליה לצערי האירוח שלך ידחה עד יום

רביעי כי יש לי בעיה בשני האינטרנטים ולכן אני לא מגיבה בפורום .. הכל מוכן אבל האינטרנט לא ממש מעלה לי.. וזה הנסייון החמישי שאני מנסה כדי לשלוח את ההודעה..מקווה שהוא יצליח

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

תמונה אהובה של אליסה:שהיא לובשת סגול ברקע לבן כזה עם שיער קצת קצר (אין לי פה תתמונה..) אז מה הדבר שתעשה אם במקרה תראה את אליסה:קודם כל יחייך זה בטוח!!!והלב ידפוק לי!(אם אני אקלוט שזאת היא בכלל! לדעתך ישר תציע לה נישואים או תחכה קצת.חח:שוכב על המדרכה וצורח:אליסה בואי נתחתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אמ...איך בבית הספר:סיימתי אבל היה טוב חח(תעודת הצטיינות) תגיד מאיפה כל הרעיונות האלה לפינות:זה בא לי בבום! אדם תספר בדיחה מצחיקה כלשהי..חחח..:טוב אבל כולם פה מעל 15 נכון?חחח:בעל רוצה לתבוע את אישתו ולהתגרש אז הוא אומר לחבר:אני הולך לבג"ץ(ביתץ דין גבוה לצדק על עינייני רכוש) אז החבר עונה:אבל שם מטפלים רק בגופים ציבוריים..האיש עונה חזרה"נו אישתי מתנהגת כמו אחד כזה!!!!! אמ..איזה עוד שאלות יש לי: או גשם או שלג:גשם זה כיף אבל שלג בארץ יהיה נחמד.. לאכול גלידה או לאכול פיצה:אני לא אוכל ג'אנק אבל 2 אלה טעימים! מאכל אהוב:פסטות עם הכל!

always be me mc

New member
../images/Emo152.gifעוד שאלות לאדם:

אתה מפחד ממשהו אם כן אז ממה?
צבע אהוב?
בעל חיים אהוב?
תכונה פנימית שאתה אוהב בבנות?
תכונה חיצונית שאתה אוהב בבנות?
יש לך אחים או אחיות? אם יש אז כמה?
יש מכונית? מתכנן ללמוד נהיגה?
מתגעגע למשהו בבית ספר. אם כן אז למה?
למה אתה הכי לא מתגעגע בבית ספר?
ישן מוקדם או ישן מאוחר?
אם היית יכול לשנות משהו אחד במראה או בהתנהגות שלך מה זה היה?
אתה מאמין שלפעמים חלומות מתגשמים?
אתה מאמין באהבה ממבט ראשון?
היית רוצה להיות מפורסם(למרות שיש חסרונות)?
יש לך עבודה?
מה הולך לעשות בצבא?
מקום בעולם שהיית רוצה לבקר בו?
מקום בארץ ישראל שהיית רוצה לבקר בו?
אדם בעולם חוץ מאליסה שהיית רוצה מאוד לפגוש?
כיצד אתה בדרך כלל חוגג את היום הולדת שלך?
אם יהיה מפגש פורום נוסף אתה חושב שתבוא? אם לא אז למה?

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

אתה מפחד ממשהו אם כן אז ממה?:נחשים!!!!!!! צבע אהוב?כתום! בעל חיים אהוב?כלבים.. תכונה פנימית שאתה אוהב בבנות?:ביישנות (לאלה שיש בהן את זה חח) תכונה חיצונית שאתה אוהב בבנות?:גנים טובים? יש לך אחים או אחיות? אם יש אז כמה?:3 יש מכונית? מתכנן ללמוד נהיגה?:בקרוב בקרוב! מתגעגע למשהו בבית ספר. אם כן אז למה?:לשגרה של בית ספר היה נחמד..מתגעגעים לכולם (שטויות מההפסקה) למה אתה הכי לא מתגעגע בבית ספר?:עבודות,מבחנים בהיסטוריה,מורה לספרות,חלונות... ישן מוקדם או ישן מאוחר?:מאוחר אם היית יכול לשנות משהו אחד במראה או בהתנהגות שלך מה זה היה?:עוד 5 ס"מ גובה ולהיות יותר סבלני חחח אתה מאמין שלפעמים חלומות מתגשמים?:בטח! אתה מאמין באהבה ממבט ראשון?:לא קרה לי לא יודע מה לענות חחח היית רוצה להיות מפורסם(למרות שיש חסרונות)?:יכול להיות נחמד להיות מליונר לעשות משהו שאתה אוהב ויכולת לעזוב למי שצריך! יש לך עבודה?:חלטורות חח מה הולך לעשות בצבא?:אולי חה"א לא יודע אי אפשר לדעת איתם חח מקום בעולם שהיית רוצה לבקר בו?:קריביים.. מקום בארץ ישראל שהיית רוצה לבקר בו?:חרמון.. אדם בעולם חוץ מאליסה שהיית רוצה מאוד לפגוש?:קלי קלארקסון למרות ש...עזבו חח כיצד אתה בדרך כלל חוגג את היום הולדת שלך?:ארוחה ענקית עם חברים(ככל שגודלים המתנות שוות יותר!) אם יהיה מפגש פורום נוסף אתה חושב שתבוא? אם לא אז למה?(למה לא?יכול להיות אחלה!)

../images/Emo41.gifלקוח מפורום שאלונים../images/Emo3.gif

104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? 105. התחלת עם מישהו: 106. התחילו איתך? 107. נשארת ער כל הלילה? 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? 109. הרגת חיה בטעות? 110. הרגת חיה בכוונה? 112. פגעת בעצמך פיזית? 113. מעשן סיגריות? 114. מעשן נרגילות? 115. מעשן סמים? 116. שותה אלכוהול? 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? 118. צללת עם דולפינים? 119. היית ערום בציבור? 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? 121. רצית להיות מישהו אחר? 122. התקלחת היום? 123. הורדת שיערות מהרגליים? 124. התעלפת? 125. קיבלת נכשל בתעודה? 126. שחית בעירום? 127. עשית קרב גרעפסים? 128. התנצלת על משהו שעשית? 129. היית כל הלילה על המחשב? 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: 131. העברת פתקים בשיעור: 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? 135. בכית בסרט? 136. ניתקת למישהו בפרצוף? 141. היה לך גבס? 146. התביישת בהורים שלך? 147. התביישת בחברים שלך? 148. עברת יישור שיניים?

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? :רק לא מיונז!!!!!!!!!!
105. התחלת עם מישהו:קצת ביישן האמת.. 106. התחילו איתך?:צבטו לי בת..ת באמצע הרחוב וכן כמה פעמים..
107. נשארת ער כל הלילה?:כן 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? :מה קרה??? 109. הרגת חיה בטעות? :נראה לי... 110. הרגת חיה בכוונה? חחח מלא נמלים(איזה דברים עישתי לא לפרסום בכלל)
112. פגעת בעצמך פיזית? לא 113. מעשן סיגריות? בחיים לא 114. מעשן נרגילות?בחיים לא 115. מעשן סמים? בחיים לא 116. שותה אלכוהול? בחיים לא 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? הא? 118. צללת עם דולפינים?מאוד רוצה!!!!!! 119. היית ערום בציבור? לא..דרך אגב למה?
120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אממ לא 121. רצית להיות מישהו אחר? בטח (סגנון חיים של העשירים מהוליווד או סתם איזה חבר שעשה משהו כיף) 122. התקלחת היום?כן 123. הורדת שיערות מהרגליים? בפעם האחרונה שבדקתי..לא!
124. התעלפת? אף פעם 125. קיבלת נכשל בתעודה? לא (היו כמה קרובים חח) 126. שחית בעירום? לא אבל נשמע מעניין.. 127. עשית קרב גרעפסים? בטחחחחחחחחחח אבל תמיד יש מישהו עם גרון חזק יותר!
128. התנצלת על משהו שעשית? בטח.. 129. היית כל הלילה על המחשב? לא חבל על העיניים! 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: כשאני לא נרדם ... 131. העברת פתקים בשיעור: חחח בטח ואפילו מורה שירדנו עליה לקחה לי את זה.. 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? חח כן 135. בכית בסרט?לא.. 136. ניתקת למישהו בפרצוף? חח כמה פעמים 141. היה לך גבס?לא 146. התביישת בהורים שלך? (יש הורים שלא עושים פדיחות?) 147. התביישת בחברים שלך? לא 148. עברת יישור שיניים? לא..

אני מצטערת שזה יבש../images/Emo70.gif

פשוט חבל גם על המאמץ שלך וגם על שלי כל פעם לכתוב את הפינה הזאת לוקח לי המון זמן ובסוף לא מגיבים

למעלה