שנה טובה

lior560

New member
../images/Emo68.gifשנה טובה

שנה טובה לכל החברה הנהדרים אני מאחל לכם שנה של הרבה רכיבות מהנות. נתראה בטיולים ליאור

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה לכוווולם../images/Emo66.gif

שנה של עליות ארוכות (אבל קלות), שנה של מסלולים מעגליים בירידה כל הדרך שנה של טיולים חדשים ומאתגרים שנה של חברות שנה של רכיבות ארוכות למקומות קסומים שנה של אופניים שנה של שקט ושלווה לכולנו, חברי פורום טיולי אופניים

elieber

New member
שנה טובה

שנה טובה לכל הרוכבים והרוכבות תמשיכו לדווש ולטייל בארץ היפה שלנו והקטנה וזהירות בדרכים. וניפגש ביום שבת בנסיעה לזכר חברנו הרוכבים שאינם כבר איתנו "יהיה זכרם ברוך"

שנה טובה לכל מי שזכיתי להכיר פה...

לפני קצת פחות משנה, ב"אחרי החגים" של שנה שעברה, התחלתי לרכב. נכנסתי לפורום (עוד בביתו הקודם) כדי להתייעץ בקניית אופניים, ונשאבתי פנימה, ככל שנשאבתי לרכיבה. (ולפעמים גם קצת יותר...) פגשתי פה אנשים טובים, שעזרו לי בעצות מצויינות, וחלק גם הזמינו אותי לרכיבות, מהם למדתי את כל מה שאני יודע, וגם כמה אני עוד צריך ללמוד, ולאן אפשר להגיע. אז אני מאחל לכל מי שהכרתי, ולכל האחרים שאני מקווה להכיר בשנה הבאה, שבשנה הבאה נמשיך לרכב כמו השנה רק טוב יותר, ושלא נדע עוד קורבנות בדרכים, ולא פציעות בשטח. (טוב, אי אפשר בלי איזו מכה קטנה פה ושם בשביל הכיף) ולעצמי...שדרוג לש"מ, קצת יותר זמן פנוי לרכיבות, ושסוף סוף אני אצליח להצטרף לטיול של השאנטי...
לחיים ! (סקול ! ליהודית)

RockhopperJudy

New member
מצטרפת לאיחולים החמים ומוסיפה../images/Emo48.gif

לחיי הרכיבות שבדרך ובכבכיש! שתהיה שנה בטוחה קלה ושלווה! שנמשיך להזיע בעליות כמה שיותר ועל הברקסים בירידות לא נשכח לוותר שהסינגלים ינוקו מדרדרת ויתוספו רוכבים עם עגלת טיול נגררת! שיתרבו מקווי המים הקרירים בכל מסלול חם שנמצא את הזמן לרכב בכל יום, לפחות עד הים. שימשיכו להיכתב פה דברים נפלאים ואני אוכל להמשיך וללמוד מהם דברים חשובים הדבר הכי נפלא שקרה לי השנה זה.... אתם יודעים, הרכיבה! קיבלתי פה המון תמיכה, עצות טובות והדרכה, לפעמים קצת "התקרצצתי" על רוכבים סבלניים (אבקש מהם סליחה עוד לפני יום הכיפורים) אך בסך הכל אני יכולה לומר שהחיים שלי עכשיו - ולפני שנה - זה לא אותו דבר! שוב תודה לאלון שהרים כוס "לחיים", ואם אוסיף את כל הרשימה - בטח אשכח חבר או שניים: אז חברים וחברות, שתהיה לכולכם שנה של רכיבות! בארץ ובחו"ל, במרכז או קרוב לגבול בבטחון וללא תקלות (יש לנו את מוישה, המומחה לשרשרות!) שנמצא תמיד את השביל במפות, גם אם עקיבא בחר בדרכים אחרות! שנרבה בשאלות מאתגרות - ואלונה תמשיך לתת את התשובות! חברים, שתהיה לכולכם שנה נפלאה! יהודית

למעלה