שרשור פרק 118 - יופי פנימי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo68.gif שרשור פרק 118 - יופי פנימי ../images/Emo68.gif

צפייה מהנה!!

Mrs EG

New member
פרק נחמד ...

אהבתי את הסצנות של יהלי מייקי וזואי , גיא ברכה ומאי הרשקוביץ שיחקו ממש גרוע בפרק . לא סובלת את סופי !!!! אוף!!!! , עם דילן אין לי בעייה ( רק כשהוא עם סופי ) , ואביגיל ממש חסרה כבר !

dodeke22

New member
לדעתי האי 3 זאת העונה הכי טובה

מכולם..!!!!!
מצחיק, כליל, מותח, ועלילה לא יותר מדי מוזרה ומפגרת.(כמו בעונה ה-2 שלא הבתי כלוםם ממה שהלך שם..) גם הרבה שחקנים חדשים וטובים שלא הכרתי קודם...(סופי, ארנולד, ושאר החדשים).

liron sa

New member
המתח

הספר של סבסטיאן,שמראה את העתיד בדיוק כמו הספר האדום- הראה שדילן מת (או לפחות נשכב כזה על הרצפה)

Shir Sparotty

New member
מה שהכי הצחיק אותי,

שהצלם צילם בזווית כל כך לא מחמיאה, עד שראו את הרוחב של ה"אזיקים" שהחזיקו את השלושה, וראו שזה גדול מפרק היד שלהם בערך במטר XD פשוט פתטי, אין כסף לתחזוקה או לעריכה?

barak97

New member
חחח גמאני ראיתי את זה ../images/Emo40.gif

ואמרתי לעצמי "יא מפגרים, תוציאו את הידיים וזהו!" XDD

מישהו 2

New member
למה הסימן חזר?

השאלה הכי מעניינת היא למה הסימן פתאום חזר ולמה הוא בכלל נעלם. יש לי השערה שזה קשור ביהלום שנמצא אצל סופי. (ששייך לדילן שליבי נתנה לו). הדמות של הנביא סבסטיאן ממש מגניבה, איזה פרצוף מודאג איכותי הוא דפק בסוף, לא פחות מרמה של סרט הוליוודי XD

שירטע

New member
פרק נחמד, קצת משעמם

סופי ממשיכה לעצבן אותי. דילן משעמם. האמת, לא הבנתי למה מייקי לא פשוט היפנט גם את ארנולד, כאילו - היה לו די הרבה זמן עד שאיזבלה הגיעה. ככל הנראה ההעלמות של הסימן לא קשורה לקיפוד, כמו שהיה נראה - אלא אולי לפירוד ואח"כ לאיחוד של דילן וסופי?

ny22

New member
מנהל
פרק נמחד מאוד...

אהבתי אותו. מאי הולכת ומשתפרת מפרק לפרק. מעניין אותי לדעת לאן העלילה תתפתח...

וואו איזה פרק אדיר!!

נמתחתי מכל שניה,גם כשדילן וסופי התנשקו כבר חשבתי שמישהו יתפוס אותם איך הסימן חזר? זה קשור למה שרומי עשתה/ניסתה לעשות? ולמה הוא בכלל נעלם?

שירטע

New member
לדעתי הסמל חזר בגלל שסופי ענדה את היהלום

אחרי הנשיקה של סופי ודילן, היה קלוז אפ על היהלום כשהוא על צווארה של סופי. אולי... לא יודעת, זה קשור.

porky169

New member
אני דווקא חושב שזה קשור לאש../images/Emo134.gif

אם אתם זוכרים בתחילת העונה השניה, בדיוק כשהם נגעו באש, הופיע הסמל של האי על היד שלהם לראשונה.

שירטע

New member
אבל זה היה הלפיד, שהוא סמל וסיבת הנסיעה בזמן

פה זו סתם אש...

למעלה