שרשור תמונות יעל בר זוהר רק פה שרשור תמונות של יעל בר זוהר! * פתיחת השרשור נפתחה עקב שיעמום לילי.
H hot3tv New member 6/7/08 #1 ../images/Emo68.gif שרשור תמונות יעל בר זוהר רק פה שרשור תמונות של יעל בר זוהר! * פתיחת השרשור נפתחה עקב שיעמום לילי.
../images/Emo68.gif שרשור תמונות יעל בר זוהר רק פה שרשור תמונות של יעל בר זוהר! * פתיחת השרשור נפתחה עקב שיעמום לילי.
C ComplicatedCutie New member 6/7/08 #7 תודה מיתר ../images/Emo9.gif ואתה יכול להוסיף עוד תמונות וגם אינפורמציה... ואחרי שתסיים אני אטגלן את השירשור שלך
תודה מיתר ../images/Emo9.gif ואתה יכול להוסיף עוד תמונות וגם אינפורמציה... ואחרי שתסיים אני אטגלן את השירשור שלך
N Norma Jean New member 8/7/08 #15 מישהו יודע מאיפה... השמלה המהממת הזו שיעל לובשת בתמונה? אני חייבת להשיג אחת כזו...
N Norma Jean New member 8/7/08 #16 אני מתכוונת לשמלה של גלי בתמונה הראשונה ו... גם זו של דנה בטלנובלה בע"מ מהממת אז אם מישהו יודע זה יהיה נחמד אם יגידו לי...
אני מתכוונת לשמלה של גלי בתמונה הראשונה ו... גם זו של דנה בטלנובלה בע"מ מהממת אז אם מישהו יודע זה יהיה נחמד אם יגידו לי...