תמונות

dariii

New member
../images/Emo68.gifתמונות../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

שאלה
שאלה
שאלה
מכירים את זה שמישהו נגיד באיי סי קיו שולח לכם תמונה, מה אמורים להגיד אחרי זה??? זה כזה מוזר.....

SANGUSUGA

New member
מי אמר שחייבים לדבר על זה?

חוץ מזה, אם אתה מתעקש, אפשר להגיד מה אתה חושב. (או שזה "מה את חושבת"? לא יודע כרגע...
). וחזרנו אל sing the sorrow

מכירה!

אני תמיד משתדלת לת מחמאות על מה שאפשר... כ אני יודעת שזה נחמד לקבל מחמאות כשמפרסמים תמונה וזה לא עולה כסף לתת מילה טובה :)

HyPeR SoNiC

New member
מפרגנים ../images/Emo13.gif

אני לא אחד שאיכפת לו איך הבן אדם בצד השני נראה.... בגלל זה אני גם אכיר את אותו בן אדם לפני שאני אבקש תמונה.... וכשאני מבקש תמונה, זה רק מתוך סקרנות עם מי בעצם אני מדבר..... אם הוא לא נראה הכי-הכי, לא נורא...... בכל זאת.... מפרגנים. מה רע?
כמו שהחתלתולה שמסניפה טופי אמרה: תמיד טוב לקבל מחמאה..... וזה גם לא יקר כל כך
אז למה לא?

אני אומרת..

"איזה חמודדדדדדדדדדדדד" למרות שהוא מכוער פשוט לא בא לי להעליב אותו... אבל אם הוא חתיך אני אומרת "אמא!!! איזה כוסון אתה!!!" ככה זה אצלי.

שאלה טובה ...

כאשר הייתי יותר צעירה, אם היו שולחים לי תמונה והבחור היה מכוער הייתי מוחקת אותו ... (אני יודעת שזה מאוד רדוד ... ) כיום , אין לי איסק כי זה סתם משגע אותי (כן יש חיים גם בלי זה) אבל אם אני מקבלת תמונה של אנשים , ש"מאותגרים חיצונית" מה שנקרא , אני מחמיאה על הדבר היפה ביותר שאני מסוגלת לראות בו . כלומר , אם מישהו שולח לי תמונה שלו לובש חולצה של קאסטרו, והבחור נראה ממש נורא , אז אני אומרת משהו על החולצה , "חולצה יפה ". והוא מבסוט כי הוא רואה שראיתי את התמונה , ואני בכל זאת ממשיכה לדבר איתו... יש כאלה שיש להם עיניים יפות , ויש כאלה שיש בהם משהו מיוחד , אז אני מחמיאה. אבל בשביל שלא לצאת צבועה , יש לי פטנט אחר , אני פשוט אומרת לכולם "יש לי חבר" זה בעצם כאילו "מוריד " ממני את הצורך לשפוט מישהו אחר על פי המראה החיצוני שלו , וממישהו ששלח לי את תמונתו את התחושה שהוא צריך למצוא חן בעיני .

למעלה