תצוגת אופה..

../images/Emo68.gifתצוגת אופה..

מה הבגד הכי חנוני שלכם? שלי זה חולצה של מיקי מאוס כחולה, עם צאוורון.

הממ..

ישנה תחרות בין ארבע חולצות T וסווטשירט שלי: על אחת כתוב:Vogons Destroyed My Planet And All I Managed To Save Was This Lousy T-Shirt, עם ציור של פנים של ווגון מהסרט ואגרוף קמוץ(שלו). השנייה היא חולצת "פנטסיקון 2001" של האגודה למד"ב ופנטזיה. השלישית היא חולצה שרשום עליה "Stop Me Befor I Volunteer Again!!!!" על רקע הציור "הצעקה" הרביעית(והסווטשירט) הם חולצה וסווטשירט של "ביגור 5".

משעשע..

סילחה על הבורות:ביגור 5?
אל תשכח להביא הסבר מוחב על אבולוציה וחוש הראיה

אה, וביגור = כנס מ"ת הישראלי הגדול

מתרחש פעם בשנה, כרגע בשבוע לפני פסח(יש דיבורים על הזזה כן/לא).ביגור 5 זה ביגור שהיה בפסח האחרון.

שחושבים על זה

יש לי גם בוקסר של מורדילו ושל סמיילים זוהרים בחושך לשינה וגם גרביים של פו הדב

J e i n

New member
נמ... אין לי כל כך ^^" XD

רק איזה סוודר מוזר שהיה שייך פעם לבן משפחה, וכשהחליטו שהוא לא מתאים יותר לשימוש הביאו לי כמובן בתור מתנה
אבל הוא דווקא חמוד ^^"

ailag

New member
חולצות עם כיתוב בבינארי

כלומר, הערך ב ASCII של המשפט מובע בבינארי. חולצה של death מסנדמן נחשבת גם?

Blue sector

New member
נא להכניס נושא להודעה

חולצה של Evil leet כמו של לארגו חולצה ארוכת שרוולים עם מיקי מאוס חולצה של ביגור 4 חולצה של אסטריקס ואם פאצ'ים נחשבים בקרוב יהיה לי פאצ' של הפסייקורפ.

so be it

New member
או.. בגדים חנונים זה כיף

יש לי חצאית משובצת עד הברכיים, שנראת כמו תלבושת אחידה בריטית. כמה חולצות צווארון מכופתרות גרביים עד הברכיים ויש לי גם כמה עניבות מוזרות שלעיתים אני יוצאת איתן מהבית יש לי סוודר גדול ומחמם, שסבאתי סרגה. חצי ממני כחול דהוי. וחצי אפור שהיה פעם לבן. ויש עליו פופונים ושנצים. אבל הוא חם וכיף. אבל אין..אין...אין על הבגדים של אייקון... כל כך הרבה מבטים מוזרים, והתלחשושויות מאחרוי גבי בעודי נוסעת בתחבורה הציבורית לכיוון אייקון, עולמות ובחזרה

Theherod

New member
ממ... בטח יש עוד שאני לא זוכר אבל..

אני נזכר כרגע רק בחולצה של ה"המקור", עם תמונה של טקס (הפינגווין של לינוקס) וכיתוב "חופשי זה יותר מחינם"
אה, וכובע מגוחך עם מאוורר סולארי.

noname202

New member
מממ...

כרגע אני חושבת על כמה מכנסיים מהילדות...מעפאנים כאלה
ועל שתי חצאיות - חאקי וכחולה, שהחזרתי מאטלנטה כי זאת היתה התלבושת האחידה אצלהם בבי"ס
טוב שהגיזרה לא יותר גבוהה...אבל הן מעל הברך חחח
ויש 4 חולצות נלוות עם צווארון

תלוי מאיזה גיל

אני כבר לא לובש בגדים חנוניים, אבל מגיל צעיר יש לי הרבה חולצות משובצות וכאלה

למעלה