8.3 יום האשה הבינלאומי

../images/Emo68.gif8.3 יום האשה הבינלאומי../images/Emo90.gif

מעניקה לך מכל ה
מאשה אל אשה
מסרים מפנימיאלים
כל המעוניינת, נא לשרשר את בקשתה כאן

נעממי5

New member
לכבוד היום הזה, אני מאחלת לכן../images/Emo23.gif

שפע של ברכות, והתגשמות משאלות!

../images/Emo90.gif../images/Emo23.gif לנעממי

שלום ידידים ארציים, אמרו לאנשים אחרים מה אתם חושבים איך אתם חשים ומה אתם מבקשים, הם לא יכולים לנחש מה קורה לכם בפנים. אם יש לכם ספקות, בקשו הבהרה למצוקה וברוב המקרים תגלו בהפתעה שהשד לא כל כך נורא והשיחה פתרה את הבעיה. בכבוד רב, מלאך התקשורת.

daimond1

New member
אם עדיין לא מאוחר....

יום אישה שמחר לכולן אני מקווה שמצבן של הנשים יהיה טוב יותר מכל הבחינות (גכולל תעסוקה, כבוד ומעמד)...

../images/Emo90.gif../images/Emo23.gif ליהלומית...

כאשר את במצוקה העתיד מאיים משום מה. כאשר הדברים לא זורמים כפי שהיית רוצה, כאשר האני לא מסופק מהתוצאה שהתקבלה, היזכרי ברגע של אהבה, וחליקי אור יציפו את התודעה, הגוף והנפש יתמלאו באנרגיה מבריאה, ופתאום הכול ייראה נפלא. חתום בנשיקה,האלה.

../images/Emo28.gifאני אשמח למסר לשבוע חדש../images/Emo204.gif

לשבוע שיהיה טוב
אפרת

מרשמלו15

New member
איזה פורום נחמד, ממש מתאים לי עכשיו ../images/Emo65.gif

יש לי יום הולדת מחר ואין לי עם מי לחגוג. עצוב לי. אפשר להצטרף לכאן?

Fairy24

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

יהיו לך תקופות חברותיות יותר ובתקופות מסוג כזה, תהני מהאינטימיות, עצמאות והעצמיות שלך כמה שיותר, בדידות זה לא דבר רע
בכיף תתקבלי פה. טל

../images/Emo90.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה מרשמלו../images/Emo65.gif

אני זורמת עם האהבה מתחברת בקלות להשראה והחיזיון השמימי מתגלה בהפתעה. עכשיו אני לוקח שליטה ומוציא לפועל בשמחה את המסרים הפנימיים שקיבלתי מהשותפה. רק חיבור הרמוני בינינו מביא לעולם תוצאה ברוכה. אני הפן הנשי הפסיבי ואני הפן הזכרי האקטיבי. למי משנינו את מעניקה עוצמה?

סליחה על העיכוב במתן התשובה....

זה אומר שאת צריכה לתת ביטוי לצד הנשי שבך וכך גם לצד הגברי שבך. תמצאי את שביל הזהב זמחבר בין שניהם. במצבים מסויימים להיות נשיות יותר, ואילו במצבים אחרים לתת ביטוי לצד הגבר שבך.(למשל...כשאת נוהגת
....
)

../images/Emo90.gif../images/Emo23.gifלאפרת

היום אני בורחת בהנאה ממחלקת הביקורת המציקה שצובעת את האגדות הקסומות בהיגיון וחוסר אמונה. היום, אחרי כל מחשבה מציקה אני יוצרת מחשבה בהירה שמרימה אותי למעלה ומחברת אותי למקום מופלא. שם אני אוהבת את עצמי ללא שום הגבלה. עכשיו אני בבית, תודה. חתום באהבה,אשה מרוצה.

../images/Emo90.gif../images/Emo23.gifלאפרת

היום אני בורחת בהנאה ממחלקת הביקורת המציקה שצובעת את האגדות הקסומות בהיגיון וחוסר אמונה. היום, אחרי כל מחשבה מציקה אני יוצרת מחשבה בהירה שמרימה אותי למעלה ומחברת אותי למקום מופלא. שם אני אוהבת את עצמי ללא שום הגבלה. עכשיו אני בבית, תודה. חתום באהבה,אשה מרוצה.

../images/Emo90.gif../images/Emo23.gif לעליזה

אני לוקחת אחריות מלאה על חיי הארציים מרגע זה אני מפסיקה להאשים בצרותיי את החתול שלי, את ראש הממשלה, את הסביבה שלי ואת החיים הקודמים שלי. אני יודעת שהכול קרה כדי לשקף לי במודע היכן לא אהבתי את עצמי כפי שמגיע לי. בכבוד רב, אני.

../images/Emo90.gif../images/Emo23.gif ל FAIRY24

את נמצאת בתקופת מעבר בין שחרור הישן וחיבור לחדש תקופה זו מביאה בעקבותיה שחרור דפוסי חשיבה ופעולה ניתוק חלקי מהידיעה חוסר סיפוק בעבודה מעבר לסביבה חדשה תופעות גופניות משונות ולעיתים פרידה מכאיבה. אל תיכנסי ללחץ ודאגה את הולכת לחוות במהרה גן עדן על פני האדמה. באהבה הנשמה.

little moon

New member
איזה כיף, גם אני רוצה!

את תמיד מתצליחה להפתיע אותנו בפינוקים כיפיים ומיוחדים... שיהיה לכולם שבוע נפלא ופורה, תהנו מהגשם שחזר פתאום ותנו לפרחים לפרוח...

למעלה