../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

מתארגנת חבורת חברים רוחניים באיזור חבצלת. כולם מוזמנים

ח ס ו מ ה

New member
מה זה רוחניים?

איך אני אדע אם אני רוחנית או לא? מה הופך אותך לרוחנית? יש לי מישהי שהכרתי בפסטיבל משם שלובשת בגדים מהודו מטפלת בהילינג אבל מעשנת סיגריות ,ודי לחוצה למצוא בעל? היא רוחנית או לא? יש לי עוד חבר ממכמורת שעושה יוגה אבל הוא שכב איתי ואחרי זה לא ענה לטלפונים. הוא רוחני? אולי בגלל שיש לו נודים מסריחים... הוא חושב שהוא רוחני ומציג את עצמו כזה אבל בעיני הוא סתם מנייק. רוצה את הטלפון שלו?

imdark

New member
המשמעות של המילה רוחני היא

לא פיזי(אני לא רוצה ללכת להגדרות מסובכות ומילים מסובכות) כלומר הרוח היא ההפך מהחומר כאשר אומרים שמישהו רוחני המשמעות לכך שהוא אצמו אינו פיזי אין לו גוף כלומר הוא אצמו הוא רוח הדלקט כתורת לבישת בגדים מסוימים לא מציינת רוחנית בידיוק להפך אדם אשר מוצע בבגדנים שונים ובסמים או ריחות קשר לעולם המיסטי או הרוחני טועה טעות מרה מתרתם של לבישת הבגדים או הקטורת או הסמים היא להפוך את הדרך לקלה יותר ונוחה יותר אבל הם לא מחליפים את שלוות הנפש או האקסטזה ישנו תיאור בסיסי של נושא שניקרה רוחניות כלומר המסע המעמקי הלא פיזי מאג משתמש ברצון תהור כדי לשנות את המציעות סביבו ומשתמש בסמלים כדי לרכז את אצמו שמאן משתמש באקסטזה כדי להיתנתק מההיגיון ולצאת למסע במעמקי עולם הרוח כדי להיכנס למצב של אקסטזה הוא יכול להישתמש בסם(בכמות מאוד מדויקת) או בפשטות מדיטציה וחקר אצמי השמאן עוסק בחקר העולם ובחקר אצמו וכן אלה המשמעות של רוחניות היא לא מוגדרת אבל אני בטוח שכולכם יכולים להסכים שלקרוא לאדם רוחני לא אומר כלום זהו בח"ם(ביטוי חסר משמעות)

רוח זה המערבולת שבין המוליקולות

שהופכת אותנו ל"משהו" במקום שנהיה טיפטיפונת של חומר דחוס. ואולי לא. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

imdark

New member
את מתקוונת לווקום?

שהוא לפי התאוריה מה שנימצע בין החלקיקים כלומר איזור בלי אוויר דרך אגב מה שהופך אותנו ל"משהו" זה סידור החלקיקים ישנם גם גופים בטבע שהם כן רק חומר דחוס אלה מכונים חומר שחור (DARK MATTER) התאורייה היא שכל החמר בעולם לא נימצע במצב כזה בגלל שחלקיקים כפי שהם יכולים להעלם או לזוז מרחק מנקודה לנקודה בלי לעבור את מה שבאמצע (מה ששבר את חוק הדרך המהירה ביותר מנקודה לנקודה היא קו ישר) הנקודע הפשוטה היא שכל ה"מסה" בעולמינו כפי שהיא היא בסופו של דבר רק גלים של אנרגיה מסבירה את הנקודה שהמושג חלקיקים הוא באצם חסר משמעות ובאצם ברמה תת אטומית מסה היא משהו מאוד גמיש שגדל וקטן כל הזמן ובסופו של דבר אי אפשר למדוד אותו וגם לא נפח או כל מידה אחרת שמוקרת לנו אבל זה כמובן לא עוצר אותנו מלנסות

רוח רוחני

אני חושבת שהגעת למקום הנכון .אצלנו בפורום יש הרבה רוח וניסוחים מפולפלים עד לכדי נשיבה(מילה נרדפת לנפיחה) ואז הרוח נושבת. וכשאת מנשיבה רוח אז את רוחנית גם אני רוצה לדעת, איפה זה חבצלת?

חבצלת השרון שושנת העמקים

גיאוגרפית - סיבוב אחד לפני שעוצרים להקיא בפנקייק בכפר ויתקין.

למעלה