בוקר טוב

K O K O L I T

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif בוקר טוב

היי ובוקר טוב לכולם!!! היום התעוררתי ב- 5 וחצי בבוקר וכמו כל בוקר בשבועיים האחרונים מלאה מחשבות, בעוד שבוע אני אהיה בת 30 די מלחיץ וזמן די טוב לחשבון נפש. יש למישהו עיצה איך לחגוג לעצמי את יום ההולדת?

בוקר ../images/Emo42.gif

את המזל טוב נשמור עד היומולדת שלך
מה מלחיץ אותך? הגיל? הלבד? אני חושבת שביומולדת הכי כייף לפנק את עצמינו, ולהשאיר בצד את החשבונות נפש לפחות ליום אחד. שיהיה יום מצויין

K O K O L I T

New member
../images/Emo99.gif

האמת אני לא יודעת מה בדיוק מלחיץ אולי הכול בשנה האחרונה עברתי המון שינויים ואני כל כך רוצה להמשיך.. וכן הכי מלחיץ ומדכא זה הלבד... אף פעם לא הייתי לבד כמו בשנה האחרונה ולא מצליחה להתרגל לא שאני מדוכא ועצובה להיפך די מאושרת ושמחה בחלקי, לא יושבת בבית ובוכה על מר גורלי אני יודעת שהאהבה הגדולה שלי תגיע אבל מתי???

ליאל212

New member
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo24.gif

תחשבי מה הכי הכי יעשה לך טוב לגוף ולנשמה ולכי על זה אולי מאסג' אולי ארוחה טובה אולי השתוללות על רחבת ריקודים.... כל מה שיעשה לך באמת אבל באמת טוב מה שאת הכי הכי אוהבת. תצרפי ידיד או חברה או חברים וחברות ויהיה לך נחמד וכיף.

ניאו30

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo24.gif

אז לי היה יומולדת ביום ראשון האחרון. יכול להציע לך מה שאני עשיתי-חופש מעבודה וים עם חברים!אין כמו הים לנקות את המחשבות,לשכוח מהצרות ולהנות מהחיים.פשוט חוויה מזככת ומאוד מאוד מומלצת.זה עשיתי ביום שלישי דווקא.ביום ראשון של היומולדת תיכננו, תיכננו ובסוף הלכנו "רק" לבית קפה לשבת ביחד.ישבנו שם איזה שעתיים, הדליקו לי זיקוק נחמד ואפילו שרנו "יומהולדת שמח" והיה ממש ממש כיף! יכול להציע לך משהו שלא עשיתי בסוף אבל נשמע לי אחלה-ללכת עם חברים לערב קריוקי,שאולי איזה מסיבת ריקודים אחריה.גם לשיר,גם לרקוד... אחחחח,פשוט נפלא לגוף ולנפש. אני חושב שבסופו של דבר המקום פחות חשוב,לפחות אצלי מה שהיה הכי חשוב והכי כיף שלראשונה בחיי הבוגרים חגגתי יומולדת עם אנשים,עם חברים,וזה בעצם הדבר הכי טוב שהיה לי ביומולדת האחרונה. שיהיה
ו
מראש ולפני הזמן

למעלה