שאלות המיליון

../images/Emo68.gif../images/Emo150.gifשאלות המיליון../images/Emo112.gif../images/Emo223.gif../images/Emo9.gif

שאלות מיליון הדולר היא פינה חדשה שיצאה לקראת יום השנה לפורום היא תיפתח אחת לשבוע והיא תחליף את פינת האירוח הגדולה "שלי מארחת"
הפינה תהיה קצרה ולא תכיל את כמות השאלות הענקית שהכינה הפינה הקודמת
אז מה עושים
מידי שבוע יתארח/תתארח מישהו/י ואתם תוכלו לשאול אותו שאלות-מומלץ אבל לא לשאול שאלות שכבר אתם יודעים את התשובות אלא שאלות שנראות לכם חשובות בעלי סוג של מסר על אישיות האדם וכו..
מיד אני אדגים בארבעת השאלות שלי-שאני בחרתי ואולי תחליטו ללכת על משהו בסגנון בכל אופן מותר לשאול גם על שתיה אהובה מאכל אהוב וכו.. וכו. זכרו ש
מותר לשאול עד כ-10 שאלות שזה מספיק ודי או שלא
חח.. והתשובות כאמור-אל תתקמצנו-ארוכות
—למתארח/ת הכוונה
המתארח מתבקש לשלוח לי מסר עם הערות והארות על האירוח וכמובן מי המתארח הבא
שיתארח בשבוע הבא במידה והפינה תצליח השבוע
אנא נסו לשלוח את זה אחרי 3-4 ימים
אז המתארחת השניה היא נטלי כי אין עליה כי היא סופר נטלי וכי היא תמיד פה לעזור לכולנו
קבלו אותה.. אז נטלי 4 שאלות שלדעתי חשובות ו/או מעניינות והם..
את לא חייבת לענות במידה ואת לא רוצה או משהו בסגנון
1- מה תעשי במקרה ותהיה שריפה בבנין תצילי 10 אנשים או אח/ות אחד
2-אני די בטוחה שבכל אדם יש תכונות שאת אוהבת ותכונות שפחות נמקי 3 תכונות אהובות ומדוע ו-3 שנואות ומה תעשי אם אחת מהשנואות עליך תתגשם.
3-שאלה על אהבה וכסף.. במידה ותוכלי לבחור ולהחליט בין מיליון דולר
לבין אהבת חייך עם מי תלכי ואת מי תבחרי ומדוע
4-איפה תעדיפי לסעוד
במסעדה סינית או אוכל מהיר
או משהו אחר
ובתאבון כמובן
5-האם תרצי אי פעם לנהל פורום?אם כן איזה אז זהו..
אירוח מקסים
שלי

spelling

New member
שאלות לנט.קום!../images/Emo35.gif

1)קיבלת אפשרות חינם לבחור-טיסה להופעה של כריסטינה\טיסה להופעה של מלאני סי..למי את הולכת?חח 2)את מעדיפה את הזריחה או את השקיעה? 3)בנאדם שאת מאוד אוהבת חזר מסריחחח מאימון ריח של בית שחי של בית שחי..בא לחבק אותך חזק מה לדעתך יהיה האינסטינק הראשון שלך לעשות?(והוא ממש מסריח!)לחבק או מה? 4)אם היה לך אפשרות לחוקק חוק או 2 בכנסת מה זה\אלה היו???

עונה לאדמדם

1)קיבלת אפשרות חינם לבחור-טיסה להופעה של כריסטינה\טיסה להופעה של מלאני סי..למי את הולכת?חח בחירה קשה.. אבל למלאני כי אותה מכירה יותר ואוהבת יותר 2)את מעדיפה את הזריחה או את השקיע? שקיעה זה רומנטי כזה
3)בנאדם שאת מאוד אוהבת חזר מסריחחח מאימון ריח של בית שחי של בית שחי..בא לחבק אותך חזק מה לדעתך יהיה האינסטינק הראשון שלך לעשות?(והוא ממש מסריח!)לחבק או מה? אני יחבק אות אבל ברגע שאני אריח תריח אגיד לו שהוא מסריח מזיעה ושיתקלח 4)אם היה לך אפשרות לחוקק חוק או 2 בכנסת מה זה\אלה היו??? אממ לא יודעת

always be me mc

New member
שאלות לנטלוש../images/Emo140.gif:

מה את מעדיפה לעשות: לבלות עם המשפחה או עם החברים?
אם היית זוכה במליון דולר מה היית עושה עם הכסף?
מה היית עושה אם היית עדה לפשע והעדות שלך הייתה יכולה להכריע את הכף אבל גם היית מאוד מפחדת מהפושע?
מה בא קודם הביצה או התרנגולת?
מה חשוב יותר בעיניך: זכויות האדם או זכויות בעלי החיים?
האם לדעתך יש לאפשר לקיים מצעד גאווה בירושלים?(אם כן למה כן ואם לא אז למה לא
)
אם את וחברה שלך הייתן במדבר(או במילים אחרות הולכות לאיבוד במקום שכל כך חם בו ויש סכנת התייבשות), והיה לכן מים שמספיקים רק לילדה אחת אז האם את היית שותה? היא? בקיצור מה היית עושה?
מה דעתך על הכנסת ועל הממשלה שלנו כיום?
מאמינה בהחזרת שטחים תמורת שלום?
אז נטלי אני מצטערת שהשאלות דיי מורכבות וקשות אבל מה לעשות זה מעניין אותי

עונה לגליוש

מה את מעדיפה לעשות: לבלות עם המשפחה או עם החברים? עם משפחה אם היית זוכה במליון דולר מה היית עושה עם הכסף? אממ קודם שזה יקרה אבל אני חושבת לטוס לחו"ל להופעה של מלאני או לאיזה משחק בסייבול שאולי במקרה אראה את אליסה חח וגם שאני אקנה בגד או שתיים מקולקציה מה היית עושה אם היית עדה לפשע והעדות שלך הייתה יכולה להכריע את הכף אבל גם היית מאוד מפחדת מהפושע? כן מה בא קודם הביצה או התרנגולת? חח לייק דה שהביצה מה חשוב יותר בעיניך: זכויות האדם או זכויות בעלי החיים? זכויות האדם האם לדעתך יש לאפשר לקיים מצעד גאווה בירושלים?(אם כן למה כן ואם לא אז למה לא) אממ כן כי זה ארץ הקודש שלנו וזה שיש להם עדפות מיניות אחרות משלנו לא אומר שהם לא בני אדם אם את וחברה שלך הייתן במדבר(או במילים אחרות הולכות לאיבוד במקום שכל כך חם בו ויש סכנת התייבשות), והיה לכן מים שמספיקים רק לילדה אחת אז האם את היית שותה? היא? בקיצור מה היית עושה? שותות פעם פעם מה דעתך על הכנסת ועל הממשלה שלנו כיום ? במילה אחת? זוועה מאמינה בהחזרת שטחים תמורת שלום? אממ כן ואם זה יקרה יאללה שיבוא השלום כבר

always be me mc

New member
תודה על התשובות../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ואת יודעת בהזדמנות אני אשמח גם שתעני על שאלה 3 כי זו באמת שאלה שמסקרנת אותי כיוון שהתשובה אליה משתנה מבן אדם לבן אדם . אם זה עוזר לך להבנה אז לא שאלתי אם את מפחדת שאלתי מה היית עושה אם היית עדה לפשע(יכול להיות גניבה, אונס חס וחלילה ועוד), והיית יכולה להעיד אבל מפחדת מהפושע

עונה לשלי

1- מה תעשי במקרה ותהיה שריפה בבנין תצילי 10 אנשים או אח/ות אחד: 10 2-אני די בטוחה שבכל אדם יש תכונות שאת אוהבת ותכונות שפחות נמקי 3 תכונות אהובות ומדוע ו-3 שנואות ומה תעשי אם אחת מהשנואות עליך תתגשם. לא הבנתי 3-שאלה על אהבה וכסף.. במידה ותוכלי לבחור ולהחליט בין מיליון דולרלבין אהבת חייך עם מי תלכי ואת מי תבחרי ומדוע אממ אומנם מיליון דולר זה מפתה מאד אבל ברור שאבחר באהבת חיי 4-איפה תעדיפי לסעודבמסעדה סינית או אוכל מהיראו משהו אחר ובתאבון אוכל מהיר 5-האם תרצי אי פעם לנהל פורום?אם כן איזה? לא ארצה אחריות גדולה מדי

הכוונה היא מה את אוהבת בבני האדם

מה את שונאת בבני האדם[מוזר להשתמש במילה בני אדם] ואם למשל יש משהו שאת שונאת ומישהו עושה לך את זה מה תעשי-?תריבי איתו תהיי איתו בברוגז מה

חח יש לי דוגמא מצוינת

שלשום איזה מישי הציקה לי בהסעה של בית צפר ובמקום לריב איתה אמרתי לאמא שלי והיא דיברה עם המורה וקיצר היה בירור והכל הסתדר

מוסיפה שאלה

אומנם זה יותר קשור לדעות פוליטיות אבל רציתי לדעת האם את חושבת ששליט גלעד צריך לחזור לארץ או לא

YaEl 15

New member
שאלה לנטלי, סליחה על האיחור -

את מאמינה באלוהים?

always be me mc

New member
הופה אדם. אני כל כך מסכימה איתך פה../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

זו בהחלט לא שאלה מגוחכת אלא להפך היא מסקרנת ודיי דורשת

למעלה