אליסה נגד

../images/Emo68.gif../images/Emo192.gif../images/Emo189.gifאליסה נגד../images/Emo44.gif../images/Emo39.gif

בפעם הקודמת אליסה הייתה נגד ק.ק ובקובץ המצורף תוכלו לראות שהזוכה היא אליסה מילאנו היקרה שלנו
בהודעה הבאה תוכלו לראות מול מי תתמודד אליסה הפעם
אבל שימו
ההצבעה נפתחת מהשעה:13:54היום יום ראשון 17/06/07 וההצבעה תיסגר ביום ראשון בשעה 9:00בבוקר והתוצאות יתפרסמו בהמשך היום
אנא להבא,אני ישבתי עם משקפים וניסיתי להבין את מה שכתבתם בבקשה תעזרו לי ותתחשבו גם בי
-מי שלא הבין הכוונה היא שהרסתם לי את העיינים וכדי שזה לא יקרה שוב להבא תנסו להגדיל את הכתב או לעלות את זה כקובץ.. תודה
שלי

Natali Milano

New member
אז אענה כאן

הצלחה בעתיד אליסה אני מקווה שתהיה לה יותר הצלחה בעתיד 8 הצלחה בעתיד בר לא הכי אכפת לי מהעתיד שלה אבל 7

always be me mc

New member
אני אענה על זה

אחרי שהמחשב שלי יתוקן או מחר מתישהוא כי אני לא מרגישה בנוח להתעסק עם קבצים על המחשב של אמא שגם תיכף תרצה אותו שוב בכל מקרה
אבל אני אענה מתישהוא.. סמכי עלי

always be me mc

New member
אליסה נגד בר חלק א'../images/Emo26.gif

אגב קחו בחשבון שלמרות שבר ישראלית רכילות ישראלית/דוגמנות וכדומה כלל לא מעניינות אותי אז בקושי יש לי מושג מי זו ומה היא עושה ואני לא מתביישת להודות כי גם ככה היא לא מלהיבה אותי אז בטח הדחקתי
כך שקחו את ה-8 בעירבון מוגבל(זו בחירת מחדל בשבילי. כי בר משהו אבל לא הכי משהו ולפיכך= המס' 8 אצלי)

YaEl 15

New member
חלק ב'

אני מצטערת שזה יצא קצת גרוע.. הפורמט דפוק, הייתי צריכה לשמור בפורמט אחר...

YaEl 15

New member
חח..סתם הנחתי, בלי לדעת בכלל ../images/Emo4.gif

לכן אני לא עונה לכל הדברים, כי חסר לי ידע מאוד בסיסי..

בנתיים

שוכללו רק התשובות של נטלי ושל גל.. קשה לי הכול ביחד בערב אני אשכלל את של אדם ושל יעל ועוד שאלה אליכם: בא לכם שבפעם הבאה הקטגוריות ישתנו טיפה
כאילו לשנותקטגוריות..הצעות יתקבלו בברכה-כאילו איזה קטגוריות אחרות אפשר לשים

למעלה