אינטואיציה נשית

../images/Emo68.gif../images/Emo194.gifאינטואיציה נשית../images/Emo193.gif../images/Emo196.gif

מה זו אינטואיציה נשית לדעתכן?
האם יש אינטואיציה גברית? ואם כן במה היא שונה (אם בכלל) מזו הנשית? |
האם תוכלנה לשתף במיקרים בהם היתה לכן אינטואיציה הנשית?

Fairy24

New member
אינטואיציה נשית מבורכת מהאלה שנמצאת גם בתוכנו

לנו יש פוטנציאל יותר גדול, כי יש בנו את כוח היצירה וחיבור גדול יותר לדברים עמוקים יותר (כל דבר), האינטואיציה באה ממשהו עמוק יותר שפשוט מרגישים ומתחברים אליה, היכולות והפוטנציאל גדולים יותר אצל נשים, אבל זה לא אומר שגברים לא יכולים להגיע לזה גם. כל הזמן יש לי מקרים, למשל לדעת דברים על אנשים (בדרך כלל לנחש את מזל השמש שלהם), דיבור עם האלה, הרגשה של מה שהיא אומרת לי ומעבירה לי לפי האינטואיציה, אני קוראת בטארוט, ששם חיבור לאינטואיציה הוא חובה, מדי פעם יש משהו בפנים שאומר לי ומזהיר אותי אם לעשות משהו או לא, הרגשה כזו של חיובי או שלילי, כמעט תמיד היא נכונה ויש עוד דברים, כמובן, אלה פשוט הדברים הכי דומיננטים אצלי.

../images/Emo24.gif האם את חושבת שלגברים אין

את הקול הפנימי הזה? לבעלי יש אינטואיציה מאוד טובה, האם בגלל שאני אישה האינטואיציות שלי טובות יותר? ו....האם תוכלי להרחיב ולספר על האלה?

Fairy24

New member
יש גם

אבל לפעמים מתעלמים ובדרך כלל קצת יותר חלש. סביר להניח שהאינטואיציות שלך יהיו יותר טובות, כי יש לך את הפוטנציאל הגדול הזה בך, אבל יש נשים מסויימות שאם הן לא יפתחו, לא יעשו כלום ואפילו יתעלמו, לגברים שמפתחים תהיה אינטואיציה הרבה יותר טובה משלהן. להרחיב ולספר על האלה? בואי נגיד שגם ממה שאני אגיד עכשיו סביר להניח שלא הגעתי אפילו לקצת ממנה. היא הטבע, האהבה, היופי, הטיפוח, היצירה, היצירתיות, התשוקה (או חלק גדול ממנה), ההנאה, העונג, הנשיות, כוח ענק, העומק, הערמומיות, החכמה, המניפוטיביות, הפריון, הרגש, הניתוח וההעמקה, הבוראת, הבריאה, החמלה, האמהות, החוזק הנפשי, האפלה, הפרחים, הלבנה, העולם, הירוק, אנרגיות מסויימות, המים, האדמה, המאגיה ועוד הרבה יותר מזה. עבדו אותה הכי הרבה בכל השנים שלפני תקופת התנ"ך ששם לא התעלמו מהקשר של הטבע לאלהות (נקבה בוראת) וראו בכל אישה אלה.

daimond1

New member
מנסה לענות

אינטואיציה נשית, זו הרגשה, תחושה מוקדמת שבאה ברוב הפעמים להזהיר מפני אירוע/מצב לא טוב. התחושה יכולה להיות לחיוב או לשלילה. אינטואיציה גברית - אני לא יודעת אם קיימת, או שהיא מופיעה אחרי האירוע. יצא לי לדבר עם בנים, שרק אחרי מקרה מצער - הבינו שהיה להם תחושה מוקדמת שהזהירה אותם, אך התעלמו ממנה. מקווה שלא מסורבל מידי, יום טוב

אם אני מבינה נכון, אז את אומרת

שלנשים יש יכולת הקשבה פנימית יכולת מיקוד וזיהוי תחושות מקדימות. אני גם חושבת שנשים מעמיקות יותר ברגשותיהן, במחשבות וזה כאילו פרדוקס, כי נשים מסוגלות לעסוק במס' דברים בעת ובעונה אחת וסביר שכושר הריכוז יהיה נמוך יותר ובכל זאת....

granit2

New member
אינטואיציה

לצערי האינטואיציה האישית שלי תמיד מזהירה אותי או מכינה אותי במקרים קשים. אני חושבת שהפעם הראשונה שנתקלתי בתחושה כזו היתה כאשר הייתי נערה צעירה והיה הפיגוע של קוזו אוקמוטו בשדה התעופה. פתאום בלי שום הכנה מראש התחלתי להרגיש מועקה חזקה בחזה והתחלתי לבכות, זה היה באמצע יום הלימודים ושחררו אותי הביתה. כאשר הגעתי שמעתי בחדשות על הפיגוע וששכן שלי נהרג שם. הפעם האחרונה הייתה לפני כחודשיים, יום שלם הסתובבתי עם מועקה כבדה וכאבים פיזיים בחזה, לא הצלחתי להבהיר לעצמי ממה זה נובע, זה התברר לי לקראת הערב, קיבלתי טלפון מחתני אשר הודיע לי שבתי עברה תאונת דרכים קשה. והיו באמצע עוד מקרים, אז יש אינטואיציה אבל לא ממש ברורה ולא ממוקדת. יש איזה דרך ללמוד איך למקד את התחושות הללו ולנסות להבין מראש מה הן אומרות ולא רק בדיעבד?

וואו גרנית../images/Emo2.gif איזו רגישות יש לך

מקווה שביתך החלימה מהתאונה הרבה בריאות
אני זוכרת שלי היו חלומות נבואיים למשל על חיילים שנהרגים... זה היה בתקופת הפיגועים בעזה... וזה תיסכל אותי כי לא יכולתי לעשות דבר עם המידע הזה. אני זוכרת שיום אחד נהגתי לעבודה וצעקתי ...כשהחלונות סגורים... "מי ששם למעלה רוצה שאעשה משהו עם המידע הזה אז תודיעו לי לפני הזמן שאוכל להזהיר ולשנות..." ואז עברה לי מחשבה ש... כל אחד עם היעוד והגורל שלו ולא ניתן תמיד להציל אז ביקשתי לא לחלום עוד חלומות כאלה. ובאמת מאז החלומות בנושא פסקו. הרהרתי בדבר וחשבתי שמישהו מנסה לרמוז לי בעצם לשים לב למשהו לשים לב ליכולת הזו ואז ביקשתי כלים להבין ולדעת גם מחוץ לחלימה. ..אז זה התחיל בכל מיני צירופי מיקרים שקרו לי והם היו מדהימים כמו קיבלתי תשובה ממלאכים... וקראתי ספרים בנושא והבנתי שבעצם תמיד היתה בי היכולת לתקשר רק שלא ידעתי שזה זה... תנסי לדבר אל המלאכים והמדריכים שמלווים אותך ולבקש מהם הכוונה. התשובה תגיע בחלום או במחשבה שתחלוף פתאום בראשך עם התשובה הנכונה או שיר מסויים שתשמעי פתאום ותוכנו יתן לך את התשובה...
בהצלחה

daimond1

New member
קסמי אהבה קראתי את תגובתך

ויש לי מספר שאלות ברשותך: - איך אדם יכול לדעת שיש לו את היכולת לתקשר? - יצא לי מקרים של אינטאיציה ו"צירופי מקרים" שלאחר מכן הבנתי שלא היו סתם צירופי מקרים...האם זאת הכוונה?

יהלום יקרה,

יש אנשים שנולדים עם היכולת הזו לעיתים היא לא באה לידי ביטוי בגלל שלא נותנים לה במה לא מגרים את היכולת הזו ו...לפעמים לא מודעים בכלל שהיא קיימת עד ש... קיימת סיטואציה מסויימת, מקרה מסויים שבו היכולת הזו באה לידי ביטוי. ואפשר גם לפתח את זה צריך לעבור מין תהליך פנימי שבו תכירי את עצמך תשלימי עם היותך את על כל הטוב והפחות טוב. אפשר לעשות זאת ע"י שיחה פנימית עם עצמך ע"י מדיטציה ע"י כתיבה אינטואיטבית, שבה את שואלת דבר מה וכותבת את המשפט הראשון שעולה לך. אז זה נראה הרבה פעמים כמיקרי לחלוטין ואז זה שוב קורה בפן קצת אחר ואת שמה לב ששוב זה מופיע. ואכן, כמו שכתבת, צירופי מיקרים הללו באים לרמוז שיש עוד משהו מעבר שצריך לשים לב לעוד משהו בדרך. כמו האבנים הצהובות בסיפור של דורותי ב"קוסם מארץ עוץ". מציעה לך פשוט לתרגל את זה יכול להיות שתדברי עם חברה ופתאום משום מקום תבליח מחשבה או איזושהי עיצה עבורה ותתפלאי לדעת עד כמה צדקת. המסרים הם לא תמיד בומבסטיים כאלה שמשנים את החיים מקצה אל קצה אלא הם מין טיפים לחיים טובים וקלים יותר. תהני מהתהליך

daimond1

New member
היי, רוצה לשתף

היה לי אירוע של אינטואיצה לפני שעה: אחת העובדות הלכה לכיוון המעלית, והיתה לי הרגשה לא טובה. חשבתי להתקשר אליה ולתת לה הודעה (לא דחופה). דחיתי את המחשבה כי ידעתי שההודעה תעכב אותה. שתי דקות אח"כ היא התקשרה חצי היסטרית ואמרה שנתקעה במעלית.....(בנתיים חולצה).....

סליחה שאני נכנס למעגל שלכן.

אכן קיימת אינטואיציה נשית. כתוב בחז``ל שאשה מכירה באורחים. אשה יכולה צ`יקצ`ק לקלוט בנאדם. גבר לא. אבל עדיין בדברים אחרים צריך לשים גבול בין נדמה למוכח.

היי מאירוש../images/Emo24.gifברוך הבא

בקורס שאני משתתפת בו דיברו על אינטואיציה.... הפסיכולוגית שהנחתה את היום אמרה שאינטואיציה זו היכולת לקרוא שפת גוף, ושלנשים יש כשרון טוב יותר מגברים. מדובר ביכולת אבולוציונית, עוד מיימי קדם על מנת לשמור על הצאצאים

למעלה