הן חברות טובות

../images/Emo68.gif../images/Emo194.gifהן חברות טובות

כל הזמן הן יחד לרוב הן לא מדברות לעומק עם בנות אחרות. כשהן יחד תמיד אפשר לראות אותן מסתודדות פניהן רציניות מדברות מתוך עומק הלב.
לא טוב להן בחיים כל אחת ו"החבילה" שלה והן נפגשות בכל הזדמנות מספר פעמים ביום ומדברות ומנתחות ומעמיקות ופניהן רציניות בקושי זורקות חצי חיוך כשאני פוגשת אותן. הן שקועות בעולמן שקועות בבעיות שלהן.... הן נפגשות ומספרות אחת לשניה על הבעיות על הקשיים על אוף והאיכסה ועל הנמאס ואין לי כוח..... הן פשוט שואבות אחת את השניה על תהומות האנרגיות השליליות במקום להפגש ולדבר על דברים משמחים ומעודדים הן לא מפסיקות לנבור ולהעמיק בקשיים. אז.. נכון הוא, שחברות תומכות אחת בשניה בעת צרה ונכון הוא, שתמיד צריך שתהיה לידך אוזן קשבת או כתף לבכות עליה.... אבל כל הזמן? כל יום? איך אפשר לראות את האור בקצה המנהרה כשכל הזמן מדברים רק על האיכס???......

paloma blanca

New member
מסכימה בהחלט ../images/Emo45.gif

אני באופן אישי משתדלת לא להיות בחברתם של אנשים שכל הסתם מקטרים ומתלוננים

../images/Emo23.gifואולי....

אנשים/נשים מדברים בעיקר על הדברים הפחות טובים כי הם פוחדים מ"עין הרע" אם יספרו על דברים טובים??? אני ממש שמתי לב שמדברים יותר על צרות ומכאובים כמו תחרות ריאלטי חדשה ....מי סובל יותר?..... מי מסכן יותר?.....

מגי 336

New member
הבעיה היא

שהם לא מבינים שעצם הדיבור על דברים שליליים שקורים להם בחיים מביא עליהם בעצם את הצרות... בבחינת דומה מושך דומה. השאלה - מה קדם למה, העין הרעה (אנרגיה שלילית) או הדיבור על המסכנות והחוסר...

paloma blanca

New member
יש משהו בזה ../images/Emo6.gif

אבל לא חייבים או שחור או לבן .... יש גם אפור

ואולי

להן זה מתאים. ואולי רק אחת עם השנייה הן יכולות להוציא החוצה את כל האיכס.. לפרוק , להתפרק, להוריד מסכות..אולי?? ואולי לא ממש מתאים להםלשתף צד שלישי.. יש אנשים שהחיים לא ממש מחייכים להם, וזו דרכם הפשוטה להרגיש שלמים "להתנקות". === מצד שני, זכורה לי חוויה לא ממש נעימה.. אמא שלי נפטרה כשהייתי במשבר גדול בחיי האישיים, ואחרי שדיברתי פעמיים שלוש עם חברה שמלווה אותי לאורך הדרך וסיפרתי לה על חלק מהקשיים שאני חווה.. על האנדרלמוסיה בחיי. היא שמעה ואני הייתי קשובה לאינטונציה בקולה , הרגשתי שהיא שומעת, אבל לא ממש מאזינה. הבנתי , שזה לא נעים לעיכול.. הצרות שלי. ואף אחד לא ממש רוצה לשמוע על צרות של אחרים,גם החברים הטובים , אז שתקתי, התקופה הזו שלא היה לי כל כך את מי לשתף זכורה לי כמקום אפל בעברי. לו רק הייתה לי נפש אחת לשתף , להשתתף.אולי היה לי הרבה יותר קל לצלוח את השנתיים הכי קשות בחיי. אז...סליחה שאני לא שופטת. ולא מדברת בגנותן, כנראה שיש בהן צורך שעדיין לא סופק.

../images/Emo24.gifהיי ../images/Emo39.gif

ברור שזה מתאים להן אחרת הן היו יוצאות ממעגל הקסמים הזה.... נכון הוא שיש מצבים מאוד קשים בחיים והשיחה המרובה בנושא מהווה עיבוד פסיכולוגי ניתוח המצב התארגנות ונקיטת עמדה. רק שצריך לעשות צעד אחורה להתנתק לרגע מהסיטואציה כדי לראות את הדברים בגישה אחרת. לפעמים אנשים אחרים מפגשים וסיטואציות שונות עוזרים לנו לעלות למעלה ולא לשקוע לרחמים עצמיים
שתדעי רק שמחות

למעלה