בקרוב פינה חדשה

Nens333

New member
../images/Emo68.gif ../images/Emo262.gif בקרוב פינה חדשה ../images/Emo264.gif ../images/Emo241.gif

זוכרים שלפני כמה חודשים הבטחתי לפתוח פינה חדשה בנושא הסטייל של גאגא? אז סופסוף זה התאפשר לי! זה ילך ככה: מידי פעם אעלה תמונות ובהם מוצגת גאגא בסטייל מפורסם שלה (סתם דוגמה- שמלת הבשר). את הדמות, התלבושת, האיפור, התפאורה וכל השאר אני אבנה במשחק הסימס 3. האמצעים שלי מאוד דלים, כיוון שאני לא הולך להשתמש בהורדות, אלא רק בחפצים ובכלים שיש לי במשחק הבסיס ובהרחבה שיש לי (אמבישנס למי שמעוניין). בעזרת המשחק אני אוכל לקחת בגד, ליצור עליו דוגמה יחודית (למשל לקחת שמלה בינונית עם כתפייה אחת וליצור עליו דוגמה של סטייקים עסיסיים...), לאפר את הפנים ולעצב את השיער בצורה שתהיה הדומה ביותר לסטייל המקורי של גאגא. אני עדיין לא יודע איך תתנהל הפינה ולכן אני מבקש ממכם להציע הצעות- האם יהיה דרוג כלשהו / הצבעות או שרק הצגת התמונות מספיקה? איזה שם יהיה לפינה? האם אתם רוצים לבחור את הלוק הבא שאכין? האם אתם רוצים שזה יתנהל כמו תחרות בין הסטיילים השונים? אם לעוד מישהו יש את המשחק (סימס) והוא מעוניין להצתרף לפינה אני אשמח מאוד...! אפילו יהיה ניתן לעשות תחרות בין היוצרים... זה באמת יהיה מעניין! הפינה פתוחה עכשיו להצעות ולרעיונות, אז זרקו מה שנראה לכם שיוסיף לפינה, כל דבר יתקבל בברכה!
בקרוב אני אעלה תמונות של דמויות שונות של גאגא שיצרתי ואבקש מכם להצביע איזו דמות הכי דומה למאדר מונסטר, אז כל מי שמעוניין להצתרף לפינה שיחליט בקרוב לפני שהפינה מתחילה. יאללה, אני מחכה לכל רעיון / הצעה שלכם לפינה! זרקו כל שטות שעולה לכם לראש! תודה רבה מראש!

limors2

Active member
יש לי סימס אבל אני לא טובה בכלל בעיצובים

וכאלה, אז אני אשאיר הכל לך
ו... לא יודעת! אין לי הצעות. מה שנראה לך מתאים יהיה טוב!

Nens333

New member
לאא!!! תצתרפי!

אני ממש רוצה שעוד אנשים יצתרפו! נוכל לעשות תחרות מושקעת כזאת...! אולי תפתיעי את עצמך ותיראי שאת כן טובה בעיצובים! בסך הכל לשים לה צבעים על הפנים ובגד דומה...! את יכולה! איזה סימס יש לך?

limors2

Active member
לא, אני באמת גרועה!

אני קונה בתים מרוהטים כי אני לא אוהבת לרהט ולעצב לבד
סימס 3 עם תוספות של טיול לילה ו... אולי עוד משהו. לא זוכרת.

Nens333

New member
לרהט את הבית גם אני לא אוהב...

אבל לעצב את הדמויות ואת התלבושות שלהם אני מאוד אוהב! זה לא חייב לבוא יחד בנייה ועיצוב דמויות. בכל מקרה, מה שבא לך. תחשבי על זה ואם את רוצה להצתרף אז תודיעי

אהבתי את הרעיון../images/Emo45.gif

אם הייתי מספיק כשרונית הייתי מנסה גם...חחח אבל הסימס שלי גם לא עובד ואני מחכה שתצא ההרחבה החדשה כדי שאני אתקין הכל מחדש

Nens333

New member
את חייבת גם! ../images/Emo2.gif

הסימס 3 שלי גם לא עבד כמה חודשים בגלל שהדיסק נשרט, עד שאמרו לי בפורום סימס שאפשר לשחק גם בלי הדיסק. אם הסימס שלך לא עובד כי יש שריטה בדיסק או שסתם איבדת אותו, את יכולה להוריד את המנג'ר של החברה (EADM - אי איי (שם החברה) דאונלוד מנג'ר), להכניס שם את הקוד של המשחק שלך (וכמובן שלא לתת את הקוד לאף אחד) ולהוריד אותו באופן חוקי לגמריי. זה כמו לקנות את המשחק באינטרנט מהחברה. המנג'ר של החברה הוא רישמי ואין לך מה לדאוג- זה המשחק המקורי שאת מורידה באופן חוקי לגמריי. אי אפשר אפילו לקרוא לזה "הורדה". את כבר קנית את המשחק, מה שנותן לך את הקוד שלו. אם החברה יודעת שיש לך קוד וששלימת עליו, הם נותנים לך להוריד את המשחק למקרה שקרה משהו לדיסק. אם את צריכה הסבר מפורט לעשות את זה רק תגידי
חסר לך שאת לא מצתרפת! אין דבר כזה "לא יצירתית", יש אולי "לא נתתי ליצירתיות שלי להיפתח עד עכשיו והגיע הרגע לעשות את זה"!

אני לא משחקת עם דיסק..../images/Emo8.gif

אבל ניסיתי לעדכן אותו ושכחתי לעשות משהו אז נדפק לי את המשחק..וכדי לסדר אני צריכה להתקין הכל מחדש...

Nens333

New member
חח אוקיי...

אני באמת רוצה שעוד אנשים יצתרפו (למרות שזה לא חובה לפינה), אז אם בא לך גם תעשי מה צריך כדי שיהיה לך סימס
דרך אגב, איזה סימס זה?

Nens333

New member
יופי...! באיזה סימס מדובר?

כי סימס 2 יהיה קצת יותר קשה... או אפשר לשנות שם טקסטורות וכאלה... אבל יש לסימס 2 יותר הורדות אז זו עוד אפשרות.

UnderTHE Bridge

New member
טוב אין לי סימס אבל זה נשמע קול לאללה ../images/Emo9.gif

תתפרע לך עם הרעיונות השונים :)

Nens333

New member
חחח תודה!

גם לפורום פעיל כזה לא תזיק סטירת התעוררות...

taroboy

New member
אני תמיד רוצח את הדמויות בסימס,נראה לי שאוותר

חחחח

Nens333

New member
חחחח כולם ככה!

גם אני חוטא ברצח סימס מידיי פעם (מבט קטן לחתימה שלי...), אז אל תרגיש אשם
אם בכל זאת בא לך להצתרף רק תגיד...! וכדאי לציין איזה סימס זה (2? 3? הרחבות? תוספות?).

למעלה