Live הקץ לברבי

../images/Emo68.gif ../images/Emo43.gif Live הקץ לברבי ../images/Emo35.gif

תדמית הגוף, הכתבה תרבותית להרעבה לאומית, וההרואין שיק. מאין זה מגיע, ולמה כל כך קשה להשתחרר מזה? דניאלה גריין, יועצת לענייני בעיות אכילה ומחברת הספר "נשים ואוכל" תתארח היום ב-20:00 בפורום הפרעות אכילה. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום!

bleeding rose

New member
הקץ לברבי!../images/Emo123.gif

פעם ראשונה שמגיבים על הודעות של תפוז....בלע הינה אליס
חשבתי לחפש אליה אבל אין לי את השמלה
אז אני מתחפשת למלאכית שחורה... יאללה שישרור פורים!!! למה אתם מתחפשים?

E l i a n

New member
איזה מאאגנייייייב!!!!!!!!!

תחפושת ממש ממש ממש מגניבה!!!!!!! אליאן רוצה להתחפש לזה!!!!!!!!! הממ.. יש לה כמה רעיונות.. ולמה את מתחפשת?
אליאן.

bleeding rose

New member
מלאכית שחורה

כבר אמרתי את זה...תהיה לי שמלה שחורה וכנפיים שחורות וגרבונים שחורים ו...טוב, ניראה לי שהבנתם. מלבד זאת ניראה לי שכבר הבנתם גם את הטעם שלי בביגוד אז לא חשוב...אנשים! תשרשרו תחפושות!!!

bleeding rose

New member
רגע, מה אני מרחמת על עצמי????

אני יכולה להכין את השמלה של אליס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף ליייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eorion

New member
אהה... אני גמרתי את המשחק מחשב

וראיתי את הסרט, וקראתי את הספר, וזה גאוני לגמרי, אני לא אספר למה אני מתחפש, אבל מה אתם תיראו

../images/Emo108.gifאני מתחפשת ל...

השוקו של יטבתה עם השפיץ (היה היתה ילדה לילדה היתה אמא לאמא היתה מכונת תפירה ולילדה היה רעיון לתחפשת...) והנה תמונה סתם כי אהבתי אותה (נא להסתכל בתמונה שבכרטיסי האישי...) נ.ב מישו פה מירושלים...(שלג על עירי...

shnaps girl

New member
למישהו יש במקרה רעיון לתחפושת

זה מראה לכם כמה אני מוכנה לפורים....

קרטון חלב...

זה נשמע מקורי אך תחפושת זו שומשה פעמים רבות בבית סיפרי... מכינים מקרטון את הצורה וצובעים כמו קרטון חלב...(יש לי משהו למוצרי חלב...)

Synthetic mE

New member
הםםםם

כולנו באותה הדילמה ולא אומרים חג"סניקית? חח זה נשמע אפילו יותר רע מחוס"ניקית.. נו מילא

אני מתחפשת ל.....

ילדה שצבעה את השער בספרי איכותי שלא הורס את השער שקנתה בשקל ועשרים מילד בן 6.

חשבתי הרבה ואני בסוף מתחפשת ל...

ארתור!!!! ארתור ריד מהסידרה המצויירת בערוץ -6 והחברה הכי טובה שלי מתחפשת לבקסטר, מגניב לא?! אני רק צריכה להשיג סודר צהוב זעקני, מי לעזאזל לובש סודר צהוב? בלי להעליב את אלו שכן.. אהם.. אהם...

למעלה