Live הקץ לברבי

../images/Emo42.gif../images/Emo79.gifהיום בתפוזLive

היום ב-20:00 נארח LIVEבפורום הרכבים מוזיקליים את להקת "קספרוב", להקה צעירה ורעננה שיש האומרים שהם הולכים להיות ה"משינה" של שנות ה-2000. יש למה לחכות!
אך לפני כן, ב-19:00 ראש עיריית אילת, מר גבי קדוש מגיע להתארח בפורום נערי החוף אילת ועונה לשאלות הגולשים במסגרת ארועי חגיגות השנה לפורום..
כמו כן, אנחנו מתחילים להערך לקראת חג פורים בתחרות מיוחדת של רעיונות שמחים כיצד להעביר את החג- עכשיו בפורום פורים.

ZihAva

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך לא סיפרת לי שיש לך פורום? אני כל כך שמחה בשבילך. דע לך שזוהי אחריות עצומה וכבירה, ואני מדברת מניסיון. ניהלתי פורום 'לשון עם קשיי למידה' באתר המרכז הבינתחומי גבעת עדה. אני אבוא מידי פעם למרות שאני לא יודעת מה הנושא בכלל.. אבל תלמד אותי!!!!!

ט ל i i ש

New member
סיפווווווור

אוקי ביום שישי עשיתי מסיבהההה אז כראוי שביום שבת אני אשן כל היום ושינתי עד 6 ואז בלילה לא נרדמתי אזז ראיתי טלוזיה ואני לא יודעת בדיוק באיזו שעה אבל ראיתי קליפ חדש של דה קולניג מתוך סרט כלשהווו שיר נחמד.......... אבל אני חייבת להגיד משהו ואני יודעת שהולכים להרוג אותי לשחוט אותי ולרמוס אותי אבל הייי! זאת מדינה דמוקרטית עם זוכיות ועם חופש הביטוי והרבה זמן חיכיתי להגיד משהו:א=ל=כ=ס= =מ==מ=ש= =ל=א= =ח=ת=י=ך= כמו שאתן אומקות נכון הוא לא מכוער והוא מאוד קישרוני אבל הוא דייי איך אומרים נשיייייייי!!!!!!!!!!!!!!!

holy7

New member
שאלה מיותרת...

מכירים מקום שקוראים לו בית שאן ? ואם כבר מכירים נווה איתן ??? די מיותר שאני שואלת כי אומרים שזה באמצע...שומקום!

מחממים את החורף ../images/Emo185.gif תפוזLive

הלהקה הכי "קולית" בארץ מגיעים היום לתפוז אנשים לחמם לכם את החורף הסוער. חברי "הדג נחש" יתארחו Live בפורום הרכבים מוזיקליים היום ב-18:00. זמנם מוגבל ולכן כדאי להקדים ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!!
זה הזמן להזכיר שתחרות הצילומים המדהימים שלכם מחו"ל בפורום תרמילאים עומדת על סף סיום. ניתן להגיש את תמונותיכם עד יום רביעי בלילה. פרסים מתנת רשת "מסעות" מחכים לתמונות המעניינות ביותר!
ולסיום: אין כמו רכילות חמה כדי לחמם את החורף... פורום רכילות יוצא בפרוייקט "הרכילות הרכילותית ביותר" בו תוכלו לבחור את הרכילות הכי עסיסית מהתקופה האחרונה...

loca

New member
הפקה ענקית!

28/2/2003 בשעה 24:00 צוות "אל תאיים" וצוות "הספסל האחורי" גאים להציג- המסיבה המשותפת!!!!!!!!!!!!!! הפקה ענקית משותפת לשני הצוותים הפקה שעבדנו עליה המון והיא הולכת להיות מסיבה פ-צ-צ-ה!!!!! רחבה מרכזית: DJ YOSS יתקלט alternative rock,funk metal,punk rock, metal,80's ורוק ישראלי. DJ O.P יתקלט hip hop,rap רחבה שניה: DJ GERBER יתקלט classic rock,funk metal,punk rock DJ ORI יתקלט hip hop,rap,r&b,chillout DJ ICY DRAGON בתקלוט מיוחד של מטאל! vj o.r - וידאו קליפים על מסך ענק ועוד - רחבת צ'ילאאוט עם חומוס,פיתות,עוגות וצ'אי שתיה חינם צמר גפן מתוק (כל אחד יקבל כרטיסיה עם זיכוי לשתייה,לחומוס וכו'..) ותצוגת אופנה מ-ט-ר-י-פ-ה!!! 35 ש"ח כניסה בלבד!!! יחלוקו מתנות מתנת "ג'יפה" תלושים לפירסינגים חינם ובהנחה מתנת ליקוויד שופ וסינגלים יחולקו מתנת הליקון בקיצור-שווה להגיע!!!! לפרטים 054505289 מורן מועדון ה"שברולט" - רח' המנור 9 א.ת חולון

Drorrrrrr

New member
יש מישהו שלא שמע על בית שאן?../images/Emo60.gif

יש כזה שיר: אני הולךךךךךך אני הולךךךךךךך אני הולךךךך לבית שאן!

Drorrrrrr

New member
תכירו ידידי ../images/Emo60.gif

זו זיהבה, מורה ללשון, אחת הטובות בארץ, היא כבר בת חמישים, ומעריצה את הלהקה שלנו. תברכו אותה לשלום יפה!

../images/Emo68.gif ../images/Emo43.gif Live הקץ לברבי ../images/Emo35.gif

תדמית הגוף, הכתבה תרבותית להרעבה לאומית, וההרואין שיק. מאין זה מגיע, ולמה כל כך קשה להשתחרר מזה? דניאלה גריין, יועצת לענייני בעיות אכילה ומחברת הספר "נשים ואוכל" תתארח היום ב-20:00 בפורום הפרעות אכילה. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום!

../images/Emo104.gifהיום בתפוז Live

לרגל מופע בכורה במוצ"ש הקרוב בשעה 21:30 במועדון ה – Press בת"א, מתארח אצלינו בפורום תרבות עברית הזמר/שחקן ישראל גוריון. תוכלו לפנות אליו בכל שאלה הקשורה בקריירה שלו בעבר- משלישיית "גשר הירקון" ועד "שלוש ארבע חמש וחצי", וכמובן על המופע החדש. ישראל גוריון יתארח בפורום תרבות עברית היום ב-18:00 כולם מוזמנים!

למעלה