שרשור הכרות

../images/Emo68.gif../images/Emo69.gifשרשור הכרות../images/Emo22.gif../images/Emo152.gif

שמי בישראל: גיל: מיקום בעולם: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה האהובה: שיר ישראלי חדש אהוב: שיר לא חדש(
) אהוב: זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: מסר לעולם:

mekl

New member
../images/Emo28.gif

שמי בישראל:נוגההה גיל:13
מיקום בעולם:קרית חיים.. זמר אהוב:כרגע-שלום..
זמרת אהובה:דנה לנצח
להקה האהובה:החלונות נגבוהים שיר ישראלי חדש אהוב:אממ..נהר של טעויות שיר לא חדש אהוב:וואעע..לאידעת, אני אחשוב על זה
זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע:לא יפה..
מסר לעולם:סליחה, בפני האנשים שהיו רוצים שאני אבקש מהם סליחה, ומזלט ליםים שאין דבר שיותר מגיע לה
כפרעליה..

GuyHemed

New member
אהלן

שמי בישראל: גיא גיל: 17 מיקום בעולם: ירושלים זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה האהובה: אין שיר ישראלי חדש אהוב: מורן גמליאל - דומים (לא כזה חדש) שיר לא חדש אהוב: יש הרבה :S זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: בועז מעודה חחח סתם מסר לעולם: אני אחשוב על זה ואחזור אליכם.. :p

A t z a

New member
יאללה../images/Emo80.gif

שמי בישראל: דנה גיל: 17 וחצי מיקום בעולם: זמר אהוב: חמי רודנר זמרת אהובה: איגי וקסמן להקה האהובה: איפה הילד שיר ישראלי חדש אהוב: אין לי מושג
שיר לא חדש() אהוב: בעדינות של איגי וקסמן זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: מסר לעולם: בהצלחה לפורום

../images/Emo13.gif

גיל: 22 מיקום בעולם: פה:) זמר אהוב: עברי:) ויש עוד כמה. זמרת אהובה: ריטה ועוד כמה. להקה האהובה: מטרופולין ומשינה. שיר ישראלי חדש אהוב: שיר לא חדש(
) אהוב: זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: אמ... מסר לעולם: שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב:) וים בהצלחה עם הפורום!

../images/Emo3.gif

שכחתי לענות: שיר ישראלי חדש אהוב: מחכה- ריטה שיר לא חדש(
) אהוב: אהבה קצרה- ארקדי דוכין ומאיר בנאי (למרות שיש עוד מלא שירים)

A m 0 s

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo8.gif

שמי בישראל: Amos. גיל: 14 מיקום בעולם: ישראל... זמר אהוב: ירמי קפלן! זמרת אהובה: דנה ברגר!! וסיוון שביט! להקה האהובה: בלאגן ז"ל שיר ישראלי חדש אהוב: מחכה, ריטה... שיר לא חדש אהוב: זה קשה לי יותר מידי!! זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: יש כ"כ הרבה!! מסר לעולם: אל תיקחו את החיים ברצינות, אף אחד לא יצא מהם חיי!

../images/Emo19.gif

שמי בישראל:ים
זמר אהוב:גלעד שגב
זמרת אהובה:איה כורם להקה האהובה:הדורבנים שיר ישראלי חדש אהוב:אמ כפיר אפשטיין למינהם.. ו"הסוף של הסיפור", "אשת המחר", "חשבתי שיהיה רומנטי"... שיר לא חדש() אהוב:"עכשיו טוב"-גלעד שגב זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע:אריאלה עדווי!!!!!!!!! מסר לעולם:

../images/Emo214.gif

שמי בישראל: אתי גיל:20 מיקום בעולם: בית שאן
זמר אהוב: עברי לידר יואב דגני ג'נגו כפיר אפשטיין וכו' זמרת אהובה: איגי וקסמן וכו' וכו' להקה האהובה: מטרופולין מוניקה סקס וכו'
שיר ישראלי חדש אהוב: אהבה עיוורת -יואב דגני שיר לא חדש אהוב: כמו פעם- ג'נגו זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: אבי ביטר מסר לעולם:

matanky

New member
אניי ../images/Emo9.gif

שמי בישראל: מתן גיל: עוד מעט 16
מיקום בעולם: חיפה
זמר אהוב: עברי לידר, כפיר אפשטיין זמרת אהובה: ריטה ועוד כמה חח להקה האהובה: סינרגיה, המרפסות שיר ישראלי חדש אהוב: כפיר אפשטיין ממ כל הדיסק חחח ואשת המחר שיר לא חדש() אהוב: ואולי זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע:
מסר לעולם: חייכו, החיים יפים

האגוש

New member
אני אני אני!!

שמי בישראל: הגר גיל: 18.5 מיקום בעולם: הוד"ש זמר אהוב: עברי. זמרת אהובה: ממ..ריטה. להקה האהובה: missFlag שיר ישראלי חדש אהוב: מרפסות - "נגמר הלילה" שיר לא חדש() אהוב: יואב דגני - "אהבה עיוורת" [נו, בשבילי הוא לא חדש
] זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: שריף הילד הדרוזי מסר לעולם: אהוי

../images/Emo9.gif

שמי בישראל: צליל.
גיל: 14. מיקום בעולם: בית. זמר אהוב: עברי לידר. זמרת אהובה: איגי וקסמן. להקה האהובה: לא יודעת, יש הרבה. :) שיר ישראלי חדש אהוב: לא יודעת. שיר לא חדש() אהוב: כנ"ל. זמר שהייתי ממליץ לו להחליף מקצוע: יש המון. מסר לעולם: אין. P:

למעלה