אספמיה

New member
../images/Emo68.gif

שלום לכולם! שמעתי על הפורום הזה מחברי בפורום דומה בוואלה באתי וראיתי כאן מכרים שלום שרון!
יחפנית
זאת בטח בדוואית נכון? מה שלומך? מנחשת מי אני? ובכייין נכון! אני מגנוליה מפורום סרטן
כאן יקראו לי אספמיה למה? זה בגלל החלומות באספמיה והמבין יבין.. אז זהו אסתפק בכך אני עוד אספיק לספר לכם שאני שייכת למשפחה הזאת זה זמן מה וואו זה כמעט חמש שנים שורדת עם סרטן שמתעורר מדי פעם ..הפסקתי לספור העיקר שאני בצד המנצח נכון? אבל כאמור פרטים בהמשך וכעת לילה טוב והמון בריאות לכולם ממני אספמיה

rubber duck

New member
היי אספמיה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

וואוו איזה כיף לראות אותך עם אש בעיניים
כמו שאני מכיר אותך ורוח הריקוד ברגלייך
שרון

אילת33

New member
ברוך בואך אספמיה../images/Emo8.gif../images/Emo20.gif

שלום אספמיה - בטח יש לנו המון מן המשותף, והמון דברים ללמוד זו מזו... אז קבלי את החיבוק שלי ויאללה - לעבודה! ספרי מה שבא לך, חלקי איתנו את המחשבות... את בצד המנצח ובטוח גם שבפורום הנכון ! נשמח לשמוע ממך עוד ועוד בהמשך אילת

אספמיה

New member
לאילת, תודה על קבלת הפנים והחיבוק |

אכן, יש המון על מה לדבר אבל לפעמים נגמרים המילים לאיזה זמן.. אך אל דאגה מעולם לא חסרו לי מילים .. אז כאשר יתחדש המלאי..
חיבוק חוזר אליך
בכל ליבי אספמיה

יחפנות

New member
וואוו ..... חחחחחחח מגנוליתיייייייי

היייייייייייי הנה הגיעה האישה שמאתגרת בי מגילותתתתתתתתתתתתתתתת מגנולית יקרה שליייייייי מה שלומך ?????????? ואיך הפירואטים ????????? חלומות באספמיה ..............מממממממממממממ ומה הם חלומותייך ? שמא תפרטי לנו ? אחד לאחד כל חלומותייך משורשרות ברשימה ........... וככך נמשיך לצעוד בפורום הזה בדרכינו על שביל האבנים הצהובות ונייצר חלומות ולא רק באספניה .... אגב אם זכור לי נכון ... מי שעושה זאת באספניה זו אני ....... את מאז שאני מכירה מבצעת דגולה של חלומות ציבעוניים על במה , גם לכשזה נראה כנגד כל הסיכויים .......... חיבוק ענק ........... אני הבדואית שלך שכידוע לך לבטח לך אני בשלבי הורדת הגלימה .

אספמיה

New member
ליחפנית "המטערתלת" ../images/Emo60.gif

יחפנית יקירתי! אני מקווה שאינך מורידה כסותך לפני שכבר מצאת את כסות החדשה? אני אכן אוהבת לעסוק בחלומות ועל כן "אספמיה" זאת שאלה שאני שואלת את עצמי האם החלומות שאני חולמת הן כעת "רק" חלומות באספמיה??? אין לי תשובה כרגע אני בתקופה של שאלות רבות כצפוי בלשון המעטה לפני הסיבוב החמישי.. אוף !! קשה לי לתאר לך כמה זה מיותר לי כעת החיים ניראו כה יפה מהמקום של הבריאים... וזה היה כה קצר לעזאזאל!
ונכון אני מצליחה לעבוד אפילו על עצמי ולחיות כאילו אין איום על חיי, אבל יש רגעים שבהם טופחת המציאות וצריך לעמוד מול שיברון החלומות פנים אל פנים, אין זה אומר שבמלאי חסרים לי חלומות חדשים! כמובן שמגיע הזמן ואני משנסת את מותני ושוב יוצאת לקראת המלחמה שנכפית עלי חדשות לבקרים.. כעת אני בקטע של ההכנות לפני עדיין לא "שינסתי" אבל זה יגיע, האם סיפקתי לך חומר למגילה חדשה?? או שאת כבר במקום אחר הרי אמרת שאת בשלבי הורדת הגלימה . אל תגידי לי שעוד מעט גם תתחילי לנעול נעליים!! חיבוק ותמיכה בכל ליבי בכל אשר תבחרי לעשות אספמיה ..המגנולית

אודליה*

New member
לא חשוב מי

ולא חשוב מה העיקר שאת כאן איתנו אז באמת לילה טוב והרבה בריאות והלוואי שתמיד תמיד תהיי בצד המנצח!!! אודליה*

lital_helmer

New member
שלום לך אספמיה ../images/Emo13.gif

היי, ברוכה הבאה לפורום זה!! את הודעותיך קראתי פעמים רבות בפורום של IOL אך לא הרבתי להגיב שם ולכן אינני בטוחה שאת זוכרת אותי. אשמח לשמוע על חויותיך...ועל בכלל. ליטל.

אספמיה

New member
הי ליטל, תודה על דברייך ../images/Emo13.gif

אני עדיין בפורום של IOL שעבר לוואלה כנראה לא במהרה אתנתק ממנו יש לי קשר עמוק לאנשים המעטים שנכנסים לשם, אבל בהחלט אשמח לקחת חלק בפורום הזה שבמידה מסויימת מזכיר לי את הפורום ההוא בימיו הטובים, בלי ספק זה בזכות כולכם. כרגע אני נמצאת באחת מאותן פרשות הדרכים שמוכרות הייטב למבריאי הסרטן, וקצת כבד לי על הנשמה אבל כפי שאני מכירה את עצמי אאסוף את כוחותיי כמו תמיד ואחזור להיות מה שאני יודעת, לוחמת... אינני רואה שום אפשרות אחרת! אז ברוכים הנמצאים המון בריאות ואהבה לכולכם אספמיה

למעלה