ראיתם את סבא'לה

sendibar0

New member
../images/Emo69.gifראיתם את סבא'לה

המתח הנפשי הרג אותו והוא פרש מוקדם לישון. איזו עליבות

חני 57

New member
סנדי בקושי הוא זז והבקבוק החם

מדגיש עוד יותר את סבא'לה!!! האיתן הזה כזה כבד אני לא יודעת איך יסתדר עם האנרגיות של דניאל!!!

אויש הוא באמת סבאל'ה- כולם! חחח...איפרו אותם

והלבישו אותם כמו זקנים והם הגיעו ככה לחדר הבנות בבוקר...חחח זה חלק מהמשימה כמובן...

דידי 9

New member
אורבך העייף נראה כמו זקן גרמני..מפחיד.ודניאל

גם ככה מזכירה לי זקנה באיך שהיא אוכלת או הולכת-היא תהיה הזקנה הכי מוצלחת כי היא מזכירה זקנה!

הזוג המלכותי שלט די בתכנית - דניאל צריכה ללכת

היא כבר קיבלה יהלומים ב-11,000 שקל יש לה גם הבטחה מסויימת שיש לה בן-זוג פוטנציאלי ואולי אפילו חתן הסבא ממילא לא מבחין בין ימינו לשמאלו דניאל זותי הקדימה ואמרה שהיא משיגה כל מה שהיא רוצה ולספר שהיא מאוהבת ממש לא שכנע אותי יש מי שצריך את הכסף יותר מהם... גב (ואולי קרן) צריכים לקחת את הפרס הוא בשביל עתידו הכלכלי ואולי תצא שם אפילו זוגיות אמת הכוכבים - בעד !!

למה שלא תלך עכשיו? - זה יתן טוויסט לתכנית

הרי מתחילת הדרך פחות או יותר אנחנו יודעים מי בת הזוג של איתן זה משעמם ברמות-על, אין עלילה בסיפור הזה הבחור האנמי הזה מצא בת-זוג והפסיק להיות מעניין אין לו אפילו אישיות מעניינת... היא קיבלה זרקורים מספיק היא די שלטה בבית ודי ניהלה את העניינים באופן סמוי יש לה יהלומים ויש לה חתן ויש לה פרסומת יאללה די - מספיק

דידי 9

New member
חחחחחחחחח פולניה מתחיקה וצודקת!שתלך כבר!ואז

אבא שלה שאמר מתחילת התכנית: "הבת שלי לוקחת את המשחק" ירד מהאולימפוס! הוא לא אמר תמצא אהבה, תעבור דרך-תיקח את המשחק זה תקח את הכסף! הוא מכיר טוב את הבת התחמנית שלו! הוא ידע על מה הוא מדבר! מהמרת קטנה ודוחה! שתעוף כבר

עתידו הכלכלי של גב? הוא גר בדיזינגוף סנטר.

אם קרן לוקחת את המליון, אני הורגת ת'אצמי.
אגב, זו לא תוכנית לרווחה סיעודית, זה משחק, מגיע למי שעשה דרך ארוכה ויפה ולמי שהקהל מזדהה איתו.

דידי 9

New member
תהרגי.דניאל רוצה אתר הימורים נוסף בכסף!להפיל

עוד כמה אנשים חלשים ותמימים. תתבישי לך! איפה המוסר? איפה הראיה הנכונה???

meytula

New member
שמתם לב ש...

המערצים של קרן מתנהגים בדיוק כמוה,מלכלכים ורומסים ,כל היום מלכלים ומשמיצים את דניאל.מיותר לציין שאני גאה בתומכים של דניאל שלא הגיע ולא יגיע לתת רמה כזאת,אגב גם התומכים של אורטל כל היום משמיצים את דניאל.זה כבר דוחה לקרוא את השינאת חינם הזאת אבל מאוד מחזק את דעתי שתומכיה של דניאל איכותיים כמוה. קשה להגיב מהאייפון ובוקר טןב לכולםם

../images/Emo45.gif ושוב תודה על התמונות מאתמול

הבוקר ראיתי אותם יושבים יחד ודניאל התאפסה על עצמה מהר, כמו שדניאל יודעת, מניחה שאיתן עודד כמו שצריך
לדעתי עשיתי לה מנחוס אתמול בזה שלא צפיתי, מעתה ועד לגמר, לא זזה בימי שידורים מהבית

שרון-ב-

New member
היי..... ../images/Emo13.gif

קורא מדי פעם. זוועת עולם התכנית. וזה הולך ומתדרדר.

למעלה