שירשור הכרות- חודש נובמבר

Dorushh 3

New member
../images/Emo69.gifשירשור הכרות- חודש נובמבר../images/Emo9.gif

לכולם יש, אז גם לנו
שם: גיל: עיר: זמרת אהובה: זמר אהוב: הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב.. (באיזה תוכנית הכי אהבתם לראות אותה. להזכירכם, היא הייתה בערוץ 10, פרידה מטלעד, המוח, ועוד..
) דבר טוב שהולך לקרות לי החודש:
ועוד כמה..
תוכנית אהובה: שיר אהוב: צבע אהוב: הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..: רואה רמת אביב ג'?
זהו
תענו

Nofar723

New member
עונה...

שם:נופר גיל:14 וחצי עיר:חיפה זמרת אהובה:אין זמר אהוב:עברי לידר
הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב.. (באיזה תוכנית הכי אהבתם לראות אותה. להזכירכם, היא הייתה בערוץ 10, פרידה מטלעד, המוח, ועוד..)יש כמה
:רמת אביב ג' מהפך ופרידה מטלעד דבר טוב שהולך לקרות לי החודש:טיול פתיחת קורס בצופים
ועוד כמה.. תוכנית אהובה:חברים שיר אהוב:כל השירים של עברי לידר צבע אהוב:אין הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..:כולם
רואה רמת אביב ג'?יצא לי לראות רק את הפרק הראשון

mary lou

New member
../images/Emo3.gif רממבר נובמבר?

שם: יעל גיל: 17 זמרת אהובה: נגיד שמרים מסיקה. זמר אהוב: עברי לידר. הכי נהנתי לראות את יעל במהפך. שם היה לה עוד טיפת סטייל יחסית לרמת אביב ולכותונת הלא ברורה שהיא לובשת בפסטיגל (-ובכל התוכניות שהיא מתארחת בהן במסגרת הפסטיגל) דבר טוב שהולך לקרות לי: השכבה שלי נוסעת הלילה לפולין- יש לי שבוע וחצי חופש!!! תוכנית אהובה: ורוניקה מארס. שיר אהוב: יותר טוב כלום. צבע אהוב: כחול הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל:כלום
רואה רמת אביב? בבדאי :)

Dorushh 3

New member
שלי..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שם: דור גיל: 13 וחצי עיר: כרמיאל זמרת אהובה: שירי מימון
זמר אהוב: אין
הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב.. בערוץ 10
לא יצא לי לראות את כל השאר
דבר טוב שהולך לקרות לי החודש: לא זכור לי כרגע
ועוד כמה.. תוכנית אהובה: ברגע זה היכל התרבות
וגם רוקדים עם כוכבים לא רעה..
שיר אהוב: כל הדיסק של שירי#@$@!$#% צבע אהוב: כחול
הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..: תמר
רואה רמת אביב ג'? לא

Dorushh 3

New member
בעצם נזכרתי..../images/Emo3.gif

עוד שבועיים אנחנו הולכים ל"מי שחלם"
אאאאא#$%#@$ גילה אלמגורררררר$#%@#$^

עונהההה =]]

שם: הגר גיל: 15 עיר: בנימינה זמרת אהובה: שירי מימון זמר אהוב: רן דנקר (כאילו בערך.. אין לי זמר ממש אהוב) הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב: כשיעלי וכוכבי הפסטיגל היו בערוץ 10 רמת אביב ג וכמובן- מסיבת הסיום של טלעד.
דבר טוב שהולך לקרות לי החודש: מממ טיול כיפי שיעשו לנו רק לכיתה שלנו תוכנית אהובה: וואי באמת שלא יהיה לי מקום, סורי אבל יש המון שיר אהוב: המון המון המון, אין לי אחד שאני חושבת עליו עכשיו שהוא יותר מכולם.. צבע אהוב: כחול הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..:כולם הכל את יעלי אני רואה הרבה אז כנראה שלתמר
ולעפר
ובטי ושרית בקיצור לכולם ולהכל!!! רואה רמת אביב ג'? בוודאי

Nofar723

New member
אבל הוא עדיין לא זמר../images/Emo12.gif

אם יש מישהו שיש לו קול יפה זה אומר שהוא זמר?

לא אני לא אומרת את זה...

אבל כן, אני נהנית לשמוע את השירים שהוא שר (ויש הרבה כאלה) וגם יש שירים שהם לא קאברים לשירים של זמרים טוב לא יודעת, אז כנראה שאין לי שמר אהוב

עונה../images/Emo9.gif

שם:רעות גיל:19 עיר:קרית חיים זמרת אהובה:מיכל אמדורסקי,אילנה אביטל,מירי מסיקה,שירי מימון. זמר אהוב:אמיר פיי גוטמן
,יונתן רוזן,הראל מויאל,הראל סקעת,עברי לידר. הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב:ספיישל סוכות בהנחיית דני רופ דבר טוב שהולך לקרות לי החודש:בדצמבר וינואר הולכים לקרות לי כמה דברים טובים:מרי לו,ובחנוכה: שיר נולד,פסטיגל גיבורי על,בת הים הקטנה ולאחר חנוכה המחזמר הכבש ה16
ועוד כמה.. תוכנית אהובה:ערוץ הבידור הישראלי שיר אהוב:יום מעונן(היי פייב),נוצה(אמיר פיי גוטמן)אין מדינה לאהבה(צביקה פיק-מרי לו). צבע אהוב:כחול הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..:דנה בלום,בני קייזרמן,ולמשפחת אונגר(כפיר,עלמה,ניצה,ונפטלי) רואה רמת אביב ג'?בטח נורא התגעגתי

עונה באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

שם: רעות גיל: 13 וחצי עיר: חסוי
זמרת אהובה: יעל בר זוהר
/מירי מסיקה/שירי מימון זמר אהוב: נמנמננמנמנמנמ
אין לי
הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב.. (באיזה תוכנית הכי אהבתם לראות אותה. להזכירכם, היא הייתה בערוץ 10, פרידה מטלעד, המוח, ועוד..) דבר טוב שהולך לקרות לי החודש: ב"שנה טובה עם דני רופ" ו"פרידה מטלעד" ועוד כמה.. תוכנית אהובה: יש לי כמה: טב"ע, אמ"ל, רמת אביב גימל, פלוריסיינטה ועוד.. שיר אהוב: באה אליכם
צבע אהוב: כחול, סגול, תכלת
הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..: צחוקים של שרית ובטי
רואה רמת אביב ג'? אמממ
לא
כי אין לי דיגיטלי

עונה

שם: חני גיל:19 עיר: תל אביב זמרת אהובה: שירי מיימון, מירי מסיקה. זמר אהוב:הראל סקעת, אמיר פיי גוטמן, אייל שחר. הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב..: פרידה מטלעד דבר טוב שהולך לקרות לי החודש: יום הולדת ועוד כמה.. תוכנית אהובה:המון חח שיר אהוב:בתוך, שלכת, הנני כאן, עודני ילד, ועוד מיליון בערך הרשימה ארוכה. צבע אהוב: ורוד הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..: יעלי ועפר רואה רמת אביב ג'? ברור סדרה מדהימה, ויעלי הייתה בובה קטנה, נוסטלגיה

sapirushhhhhhh

New member
עונה

שם:ספיר גיל:14 עיר:נס ציונה זמרת אהובה:שירי מימון זמר אהוב: הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב.. (באיזה תוכנית הכי אהבתם לראות אותה. להזכירכם, היא הייתה בערוץ 10, פרידה מטלעד, המוח, ועוד..) פרידה מטלעד דבר טוב שהולך לקרות לי החודש:הרבהההההההההההההה ועוד כמה.. תוכנית אהובה:כרגע השמיניה שיר אהוב:יש מלאאאאאאא צבע אהוב:ורוד הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..:דנהההההההההה רואה רמת אביב ג'?לפעמיים

עונה

לכולם יש, אז גם לנו שם:עידן גיל:15 עיר:ירושלים זמרת אהובה:שירי מימון זמר אהוב:הראל מויאל הכי נהנתי לראות את יעלי החודש ב.. (באיזה תוכנית הכי אהבתם לראות אותה. להזכירכם, היא הייתה בערוץ 10, פרידה מטלעד, המוח, ועוד..) הכללל!!פשוט הכל!!מושלמתתת דבר טוב שהולך לקרות לי החודש:מגיעה לי מצלמה דיגיטלית חדשה ועוד כמה.. תוכנית אהובה:טלנובלה בעמ,צהבת,רוקדים עם כוכבים שיר אהוב:אהבה קטנה,החיים הם קרקס,באה אליכם צבע אהוב:כחול אדןפ הכי מתגעגע בטלנובלה בע"מ ל..:דנהה רואה רמת אביב ג'?כןן

למעלה