סיכום השבוע.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo175.gifסיכום השבוע.../images/Emo175.gif

באישורה של ציף [
] נפתחת פינה חדשה, סיכום השבוע. אני אהיה ראשונה, כדי לראות איך זה הולך. אם נרצה להמשיך, כל שבוע או שבועיים נתחלף [כמובן, רק מי שרוצה] ויהיה סבב לכתיבת הסיכום. אז,
מה היה לנו השבוע?
- דיון נחמד של ציף ושל SnailOfDoomIsComming [סורי, לא יודעת את השם] על התרגום של ארנולד ליין. למרות שזה לא בפתיל הדיון על השיר.
- שלל פתילים קטנים של שאלות קטנות, כמו מה אומרים בסוף הדארק סייד, ומתי פולס הוקלט. להבא, לנצל"ש.
- וינסנטי מספר על החוויה של WYWH. למפספסים. - מהם שלושת האלבומים המועדפים עליכם של פ"פ? WYWH ניצח עם 3 קולות. [פעם הבאה כולנו מצביעים. מי שמצביע משפיע, וכו'.
] -
דיון וניתוח השירים Interstellar Overdrive, Flaming, The Gnome, Take Up Thy Stethoscope, ו- The Scarecrow.
כדאי להשתתף ולהגיב, הם יועלו למאמר. - דיונים נוספים: על ווטרס והעובדה שהוא תומך בציד שועלים, סיד והנגינה שלו בגיטרה, אלבום המחווה ל'חומה' שיוצא בקרוב, דעתכם וכו'. - וכמובן, אופים מרגשים עד דמעות. [לא.
]
חדשים בפורום, ימי הולדת, חזרו אלינו
הצטרפו אלינו: - LuciferSam0 - אוהד [OhadArt] - גלי [גלייייייייי] - צינו התותח - אייל [אייל הצלם] ברוכים הבאים והשתלבות מהירה.
[ואם שכחתי מישהו, אני מצטערת מעומק לבי.] ימי הולדת: לרגו'ר ווטרס!
מזלטוב! לרגל יום ההולדת, תועלה למאמרים ביוגרפיה מעניינת מאוד על וורטס, הזמן הקרוב. שווה לקרוא.
חזרו אלינו: שמיקי! ברוכה החוזרת!
ציפור מזן ציףציף לחשה לי, כי כבר עלתה קטגוריית 'חשדות' למאמרים. בקרוב תוכלו לקרוא את כל החשדות שהיו לנו בפורום. [לחדשים שלא יודעים על מה אני מדברת - ציף נוהגת לעדכן אותנו בהתפתחויות שקשורות בפינק פלויד על ידי הודעות שנקראות 'חשדות' ומסומנות באייקון -
.] כשהדבר יקרה, אני ממליצה בחום [!] ללכת ולקרוא. בנוסף לחשדות שתוכלו למצוא שם, יהיו גם התמונות שציף מפרסמת כאן בפורום [כמו התמונה של סיד, לפני בערך שבוע.] ובמידה ויהיו עוד, היא תעלה גם אותן. בנוסף, אפשר לצפות לעידכונים נוספים.
הודעת השבוע
תקופות הפלויד, בקצרה. [כמובן, אני בחרתי את ההודעה, ואני בת 13 קטנטונת שלאמ בינה מהחיים שלי, אין לקחת קשה מדי.
]
ההודעה המצחיקה של השבוע
טוב, היה ברור איזה משתמש אבחר, השאלה היא - איזו הודעה? צנעני, על השיער שלי, ועל השיער שאין לו. :) [השיער שלי לא דומה לקישוא דלוח, יא שומע סעדו פסיכדלי! ><] והקטגוריה הנחשקת ביותר.. *תופים* *תופים*
פורומיסט השבוע!
וואו, זה היה קשה. למען האמת, התלבטי בין קוסקוס, ולווג'טאבל מן, ולקרייזי. אבל איך אני אמורה להחליט? אז אני הולכת על ציף, שבאמת מגיע לה, כל ההשקעה והטירחה סביבב הפורום. לברך חדשים, לשרשר, לכתוב מאמרים, לענות על שאלות ששאלו כבר כלכך הרבה פעמים, לעדכן את כולנו בחשדות מעניינים. וכו'. אז כל הכבוד לה. בשבוע הבא, פורומיסט אחר שישקע בתגובות ובדיונים. [רמז, רמז.] הערות, הארות, רעיונות לשיפור ודעתכם על הפינה, נא לשרשר לכאן. ואם אתם רוצים לתרום לי משהו טעים לאכול, אפשר להתנדב כאן.
אם אתם רוצים להשתתף בסבב לכתיבת העידכון - נא לציין זאת בתגובה. שבת שלום, סופשבוע נעים, ושבוע טוב.

שמיקי

New member
אני חזרתי?!../images/Emo12.gif

לאן הלכתי?.. אבל יפה ששמת לב יערה
הלכתי, אבל לזמן קצר, אני אלך ואחזור כל הזמן:) אחלה פינה.. לא הייתי כל השבוע כאן והתעדכנתי יפה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif נעלמת, הלכת, אותו דבר.

לא היית פה וזהו.

Elinor BC

New member
כל הכבוד יערה!!! אהבתי את הרעיון!!

ענקי! וסחטיין על ההשקעההההה

oribarak

New member
יפה טיהיי

פעם עידית היתה עושה את זה..ואז היא נטשה אותנו לכמה חודשים טובים עכשיו יערה מתחילה...אך אך, איך שהגלגל מסתובב, ואורי לא קשור בגרוש בקיצור, אחלה פינה, תמשיכי ככה...אהבתי את פורומיסט השבוע :)

wommer

New member
פינה מאוד נחמדה...!

אפשר לעשות סקרון כל יום שישי בקשר למי הוא פורומיסט השבוע, ולפרסם את זה ביום שבת עם הפינה.. אבל יפה מאוד ההשקעה...!

new revolution1

New member
מזניבבבבבבבבב...

סחטיש על ההשקעה!! באמת כל הכבוד ואני חושבת שיש להמשיך במסורת זו!! שבת שלום.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo9.gif

ויפי, תודה. :) אבל אף אחד לא רוצה לכתוב שבוע הבא? ><

אני מציעה שתמשיכי בשבוע הבא

ובינתיים אנשים המעוניינים בעתיד לעשות את הפינה הזו, ישלחו אלי מסר. בסדר?

למעלה