daveScorpions

New member
../images/Emo69.gif

כבר דיי נשבר לי מזה
אני חייב להתפרק אז סליחה מראש. אממממ אוקי אז ככה ישנה איזה מישהי... שעם כמה שאני רוצה וכמה שהסברתי לה את זה שום דבר לא עוזר איך באים לבנאדם ואומרים לו ש(באמת) יפסיק לשלוח הודעות שאתה לא רוצה להיות איתו בקשר בכלל שלא יגיב לדברים שאתה עושה, כי אתה פשוט לא רוצה לדעת שהוא שם... אני יודע שזה מאוד אגואיסטי אבל כשזה ממשיך גם אחרי שביקשת ואמרת שזהו נגמר זה נורא מציק ומטריף את השכל... מישהו
עצה

daveScorpions

New member
הא כן ../images/Emo4.gif

יוצא לה לדברים עם אנשים שמכירים אותי למרות שנקרא לזה "אני הכרתי אותם קודם" אין לי שום כוונה להרחיק אותם ממנה ממש לא אבל זה דיי מעצבן לשמוע: דיברתי עם ... היא ממש נחמדה פגשתי את ...
לא עושה לי טוב לשמוע עליה ואני יודע מה לעשות זה באמת נורא מציק לי...

אי אפשר

להכניס לאנשים מילים לפה ולווסת את מה שהם בוחרים להגיד לך או לא בוחרים להגיד לך. העולם מתנהל ככה שמותר להגיד אחד לשני דברים. כל מה שאתה יכול לעשות הוא לחייך ולא להגיב. אומרים לך דיברתי עם ... והיא ממש נחמדה? אפילו שלא מוצא חן בעיניך, אתה מישיר מבט לזה שדיבר אליך (נימוס אלמנטארי) מחייך חיוך סתמי (שזה בערך כמו להגיד "טוב, שמעתי אותך) וזהו. Next! להחליף נושא. אני מאחלת לך שהצרות הכי גדולות שלך בחיים יהיו כאלה שלא יהיה לך נעים לשמוע מה אנשים אומרים או לשמוע אודות מישהו שלא בא לך לשמוע עליו.

daveScorpions

New member
../images/Emo51.gif

וחחחח
הלוואי שאלה היו הצרות היחידות שלי בחיים
יש דברים שאני מרשה לעצמי להתמודד איתם לבד פשוט

למעלה