אביטלטול עוזבת אותנו...

../images/Emo7.gif אביטלטול עוזבת אותנו...../images/Emo7.gif

המנהלת היקרה של הפורום הזה עוזבת אותנו לקצת-המון זמן. 12 ימים,כן? איך נחזיק מעמד בלעדייה? היא נוטשת אותנו לטובת קורס מדצ"ים,פשוט גררר אחד גדול!!! טוף,ועכשיו באמת באמת...: אביטלושלי,תהני שם המוןןןןןןןן!!!!
, תכירי המון אנשים ואנשות נחמדים ונחמדות,תרכשי לך המון חבר"ה לאוצר...
, תביאי איתך הרבה הרבה אוכל ,כי אם זה יהיה כמו בקורס שהיה לי...אז את הולכת לגווע ברעב..
, תקשיבי להמון שירים של ליאלוש בדיסקמן,במיוחד כשתתגעגעי אליינו [זה יקרה,נכון?
], תשמרי על
, ושוב...ת ה נ י , אני בטוח אתגעגע אלייך!!!

nitzan111

New member
בנוער בעובד?

אויייייי שבועיים? אני הייתי שם שלושה ימים וסבלתי כמו שלא סבלתי בחיים שלי. אבל אני מפונקת. אביטל תהני, המון המון המון. גם חברה שלי עשתה את זה. אמורים אחר כך להיות מדריכים נכון? ובאמת תביאי איתך אוכל מבית, כי האוכל שם מזעזע, ( וגם השירותים והמקלחות
) נתגעגע אלייך
ספרי חוויות כשתחזרי...

°°NaTaLi°°

New member
אביטלייי

המו המון הצלחהההה!!!!! תהניי!!!! תחזרי מהרר מבטיחה? אני יתגעגע מאוד!

SpOnGeTuLa

New member
תודה לכולם../images/Emo9.gif + הודעה חשובה!

הדריייי
ועכשיו להודעה|רמקול! בשבועיים שאני לא אהיה פה, אבילוסית - הלא היא אביטל שמנהלת איתי את פורום ביפ (ערוץ הצחוק, מס' 933) תשגיח על הפורום ולכל בעיה תוכלו לפנות אלייה. סמכו עליי שבחרתי באדם הנכון
את רוב העבודה אני מניחה שהדרי תפעיל פה, אך שוב - לכל בעיה מעבר, אתם מוזמנים לפנות לאביטל. אני אתגעגע..
אני אכתוב לאביטלי ולהדר ואני מניחה שגם אקדיש לכם כמה שורות שהן יעבירו אליכם.. וזהו, שמרו לי על ליאל
אביטל!

תשמרי על עצמך ,ולא לשכוח

תיקים מלאים באוכל,תאמיני או לא-במקומות האלו גוועים ברעב. אני לא אשכח שאני וחברות הלכנו במיוחד ב5 לפנות בוקר כדי שאפחד לא יגלה וחדרנו לתוך החדר אוכל והכנו שם מנות חמות שהבאתי וכולם שמחו מזה,כאילו הצלתי אותם מאיזה משהו שהם החיו קרובים למוות בגללו.. [טוב.אולי.באמת...] חח..איזו נוסטלגיה אני מזכירה לעצמי! אוהבתותך!!!

למעלה