אופפפפ עוד כישלון

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo7.gif אופפפפ עוד כישלון ../images/Emo7.gif

אז גם סיבוב רביעי לא הצליח, אופפפ ממש מתיש כבר
והפעם אני לא יכולה לברוח יותר מצילמון הרחם המפורסם
אבא´לה איזה פחד. ואני חושבת שאני הכישלון השלישי החודש נכון??? יאללה ספרו כבר בשורות טובות שיהיה לנו טוב על הנשמה.
כל כך רציתי ילד של קיץ,,,,וכל כך רציתי שכבר יצליח
יאללה בסדר,,,,לאסוף כוחות ולסיבוב הבא שולחת לכולכן המוןןןן
והמוןןןןן

tipid

New member
TWEETY שיהיה בהצלחה!

אסור להתייאש אפילו אם זה פעם שלישית או רביעית ישפתגם שאומר שכל עיכוב הוא לטובה. את תראי שהכל יסתדר ויהיה בהצלחה אבל תמיד לחשוב רק על טוב ועל חצי הכוס המלאה. אני בכל אופן מחזיקה לך אצבעות. בברכת הצלחה וסבלנות ! תמר.

TWEETY =^.^=

New member
אוי ../images/Emo51.gifיקירה ../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

ואני מנסה לא להתיאש,,,,,אבל כל כישלון, מוריד אותנו למטה עוד יותר. ועכשיו אני נתקלת בעניני ביוקרטיה מטומטמים, שיכולים להוציא מהדעת ממש
שיוווו איזה בוקר עקום,,,,והמשך לסופשבוע מאוד לא מוצלח
אני רק מקווה שחודש הבא עם קבלת התשובה המיוחלת,,,,,,,,אני אצחק על כל מסע היסורים הזה ואראה זאת כחוויה.
תודה תודה על התמיכה

ענת ענת

New member
טוויטי יקירתי../images/Emo93.gif

חמודה, אני מחבקת אותך חיבוק גדול גדול, אל תיכנסי לדיכי, עוד שבוע כבר אפשר לנסות שוב, נכון? המון הצלחה! ענת

TWEETY =^.^=

New member
באמת ../images/Emo93.gif אה .......???

ואופפפפ אחד גדול, כי איני יכולה להמשיך החודש לעוד סיבוב, מאחר ואני צריכה החודש לעשות צילמון רחם ובנתיים אין תורים ואני במלחמות. ולא רק זה, החלטתי סוף סוף לעזוב את העמק ולעבור למקום אחר, כי שם אין לי כימיה,אין בנק זרע וצריך לרוץ לקנות במקומות אחרים, ועכשיו גם אין תורים לצילמונים וגם צריכה לרוץ למקומות אחרים - אז בשביל מה להשאר???,,,וזה אומר כמובן שצריך שוב אישורים מחדש, ריצות ותיזוזים
אז אני לא יודעת לאן אני עוברת, רק מרגישה שחייבת.
חוצמיזה,,,איך אמרו חז"ל - "משנה מקום משנה מזל"

ענת ענת

New member
משנה מקום

טוויטי חביבתי, מנסיוני - בי"ח איכסילוב
גועל נפש אסף הרופא - נעים וחביב
בהצלחה....

TWEETY =^.^=

New member
ישששש יששששש יששששש עשיתי זאת

פחדתי פחדתי, דחיתי דחיתי,,,,,ובסוף אין ברירה, והיום היה הצילמון. בנות, הפחד לא שווה את זה,זה כלום וזה באמת לא נורא, מעבר לזה שהיום ננותנים טישטוש + הרדמה מקומית. אז עוד מדרגה עליתי,,,ואני מקווה שבחודש הבא תתקים לי האגדה המפורסמת

למעלה