אחד ההרוגים בפיגוע הוא מכר שלי..

../images/Emo7.gifאחד ההרוגים בפיגוע הוא מכר שלי..

היה הקומונר שלי בתנועה, וחבר של בת כיתה שלי. הקריאו את שמו הפוך בחדשות, וגם טעו בשם העיר, אז החלטתי שזה לא הוא, אבל טלפון פתאומי הוכיח לי אחרת, שכנראה אין ניסים על האדמה הזאת...

יש ניסים, יש ניסים. לי קרה נס הבוקר

בעלי הבוקר היה בפיגוע בצומת יגור. הוא במילואים והיה אמור לאסוף את המג"ד שלו בצומת בשעה 7:20, בדיוק בזמן הפיצוץ. כל התיאור ששמעתי בחדשות, מכונית פרטית שנשרפה עד כלות, נהגים במכוניות פרטיות שנפגעו קשה.. הכל כל כך התאים. קווי הטלפונים שקרסו, עצבי שהיו גם ככה רופפים מאתמול בעקבות ההרוגים שלנו. החזקתי את יותם, ניסיתי להתקשר לבעלי כשכולי רועדת ובוכיה. אז היום קרה לי נס. בעלי הצליח להתקשר להודיע שהוא בסדר כעבור 20 דקות, חרדה שנמשכה כנצח. אני עדיין בוכה. אני לא מאמינה כמה קרובה הייתי לאבד את אהובי. אני בוכה על כל החיילים שנהרגו אתמול, בעלים של... בנים של... אני לא יודעת איך ממשיכים אחרי אובדן כזה, רק יודעת שצריך להמשיך... תנחומי לך על האובדן של ידידך. מחזקת אותך עם המון חיבוקים וירטואלים. אני יודעת שגם בעלך במילואים ואני נושאת גם אותו ואתכן בליבי. תנחומי לכל משפחות החיילים ומשפחות ההרוגים בפיגועים בעבר, ובפיגוע הטרגי היום

../images/Emo16.gif גם אנחנו אחרי ספירת מלאי

זה ממש ככה. אחרי כל פיגוע מריצים טלפונים לוודא שכל בני המשפחה שלמים ובריאים. זהו מסלול שכל מי שגר סביבי נוסע רדכו לעבודה בבוקר - כולל אותי. כמובן שברגע הפיצוץ שנשמע היטב בכל האזור, לא ידענו באיזה אוטובוס מדובר. פשוט זוועה אנושית מחרידה. וכל זאת כמובן אחרי ההרג הנורא מאתמול של חיילנו. אני בורחת לכאן, לפורום כדי לשמור על פינה של שפיות בכל הזוועות האלה. אני מדליקה
לזכר כל ההרוגים מקרבנו. יהי זכרם ברוך.

ואו ואו, איזה מזל!!!!!!!!

אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך - איזה פחד, איזה לחץ! איזה מזל, ממש נס! וטלי - ליבי איתך, כל כך כואב מה שקורה כאן! הלואי הלואי שהכל יגמר במהרה ולא נשמע יותר כאלה חדשות איומות.

אני שמחה לשמוע שהכל בסדר אצלכם!!

בעחלי איחר היום לעבודה, השעון לא צלצל וכשכבר קם ופתח את הפלאפון מיד התחיל טלפונים, הבוס שלו דאג בטירוף!! בעלי נוסע הרבה פעמים ליגור לאסוף משם תלמידים והבוס חשב שהוא מאחר בגלל שהיה בשיעור
ואולי נקלע לזירה... זה כל כך מפחיד כשזה כל כך קרוב
טוב שהכל נגמר ככה עבורכם!

שמחה לשמוע שב"ה ל קרה לבעלך כלום !!

ומשתתפת בצער המשפחות שביום הזכרון ישבו שבעה

../images/Emo16.gif צר לי לשמוע ../images/Emo10.gif

לבי עם משפחות וחברי כל ההרוגים... כל כך עצוב וכואב

שירי ל

New member
טלי אני מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

הלוואי שלעולם לא תכירי יותר אנשים שנפגעים
שירי

מלמלה

New member
עכשיו הגעתי לעבודה

"תפס" אותי פיגוע בדרך לכאן ומחזות של אוטובוס הרוס ננידות ואמבולנסים מצפצפים רודפים אותי אצלי הכל בסדר רק הלב בוכה בפנים

Penina

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo104.gif

רותי ע

New member
כמה עצוב לפתוח בבוקר את הפורום

ולקרוא בשורות כל כך קשות. טלי-תנחומי
אני הולכת להתעדכן על פרטי הפיגוע... יהיה לזה סוף???

../images/Emo16.gif גם חתן של חברה של הורי

נהרג אתמול באסון והשאיר אחריו אשה צעירה שחרב עליה עולמה
. רק אתמול בבוקר אמא שלי סיפרה לי שהם דאגו לו נורא אחרי יומיים של שקט ואז הוא התקשר שלשום בלילה והם היו מאושרים ונרגעו. ואז אתמול בצהריים הם קיבלו את הבשורה הנוראה. אני יושבת וחושבת על כל הנשים שאיבדו את בעליהן, על הילדים שאיבדו את אביהם ועל ההורים שאיבדו את בניהם והחזה כואב, הדמעות נחנקות בתוכי וכל-כך כבד ועצוב לי על כולם
אווווווווווף, שתגמר כבר המלחמה הזאת. די
שירלי.

למעלה