איזה בעסה יהיה כשויקי תעזוב..;-

ילדונת5

New member
../images/Emo7.gifאיזה בעסה יהיה כשויקי תעזוב..;-

אני ממש לא רוצה שויקטוריה (ה'תר טום) הפ33ה תעזוב, היא הפלפל של הסידרה... אריק בריידן אמר שהוא מאוד מצטער שהיא עזבה והוא מאוד מקווה שהיא תחזור... האמת? גם אני!!!

ילדונת5

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gifתמונה../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

בתמונה הזאת ניקי נראית כמו תפוח עסיסי ביותר...

Beautiful as usual ../images/Emo79.gif ../images/Emo8.gif

אם זה מנחם אותך - אצלנו זה יקרה בעוד יותר מארבע שנים. אם זה מנחם אותך 2 - היא עוברת לשחק באופרת הסבון המצליחה "לחיות את החיים", וייתכן שנזכה לראות אותה שם (בתקווה שיחזירו את הסדרה) בטווח של שלושת השנים הקרובות. אם זה לא מנחם אותך -

ילדונת5

New member
../images/Emo7.gifהאמת...../images/Emo7.gif

הפסקתי לראות "לחיות את החיים" מזמן, צח"מ זו האופרת סבון היחידה שנשארתי נאמנה לה, יכול להיות שאני יציץ מידי פעם רק כדי לראות את ויקי שלנו, ובכל זאת אני מאוד מקווה שהיא תחזור, זה מה שטוב בלהיות אזרח בארץ שבא משודרת הסידרה, הצופים יכולים למחות ולהגיב על כל מה שקורה בסידרה ולפעמים יוצרי הסידרה גם נכנעים ללחצים... אנחנו נדפקנו מכל הכיוונים... 1. מי בכלל ישמע לנו? 2. אם כן ישמעו לנו זה לא רלוונטי כי אנחנו בפיגור רציני!!! חבל!!!

הפיגור ../images/Emo184.gif

הוא לא כ"כ גדול. (אם כי עכשיו עברנו את השנתיים, והפער רק הולך וגדל...
) וגם בילי (דיוויד טום) עכשיו עבר ל"לחיות", ואיזו אירוניה - ישחק את אחיה של הדמות של הת'ר. על העצומה כבר חתמת, אגב

ילדונת5

New member
../images/Emo163.gifחתמתי...../images/Emo163.gif

למרות שאני לא צופה מזמן... אבל בשביל אלה שכן צופים... אני יודעת איזה בעסה זה כשמורידים סידרה שאוהבים... עכשיו אני הולכת לראות בוידאו את הפרק שהיה היום... אני מקווה שיש לי למה לחכות!!!
ביי

למעלה