איך יורדים במישקל?

azulay73

New member
../images/Emo7.gifאיך יורדים במישקל?

אני לאחר לידה כבר חודשיים וחצי ופוחדת להישקל כי אני מרגישה ש מ נ ה אני נמצאת כל היום בבית עם הילדים ואוכלת כל היום אני מבואסת אין לי מה ללבוש יש לי רק מיכנס אחד שעולה עליי מלפני הלידה וזה מדכא הבטן שלי מידדלה אני לפעמים מתביישת להיות עירומה ליד בעלי עד כדי כך שאני יוצאת מהמיקלחת עם מגבת וסוגרת אחרי את הדלת של החדר ומתלבשת מהר לפני שנקלטתטי להריון הורדתי 20 קילו התאמנתי אכלתי נכון הורדתי המון דברים שהיום אני בולסת אותם בכמויות בכל שעות היממה לא יודעת אני מרגישה שאין לי מוטיבציה כמו בעבר מה עושים?

9 חודשים היית בהריון, 9 חודשים

שהעלת במשקל כדי לספק לתינוק את כל צרכיו. איך את מצפה אחרי חודשיים כבר להוריד הכל? למה מתביישת? את בסה"כ חודשיים אחרי לידה. תני לגוף זמן להתאושש, לחזור לעצמו וגם לך.

9 חודשים עולים ולוקח כ 9 חודשים

לרדת, לפעמים יותר ולפעמים פחות. חשוב מאד לנסות לשמור על תזונה מאוזנת ואם אפשר אז גם להכניס ספורט למשוואה. יש כאן את פורום ה"מקור" לפורום זה שהוא "הרזיה לאחר לידה". תבקרי שם

פלגיה

New member
אני שלושה וחצי חודשים אחרי הלידה

שוקלת 10 ק"ג יותר מהמשקל הרגיל שלי. הבגדים לא עולים עלי, והילדים שואלים אם יש עוד אח בדרך... כך שאת לא לבד. מאוד קשה גם להתמודד עם תינוק, ולהתאושש מהלידה, ולטפל בבית, וגם לרדת במשקל. חכי עוד כמה חודשים, ואז תראי כבר שהמוטיבציה תחזור.

לקח לי חצי שנה

להתחיל לרדת. עד אז הייתי משוכנעת שזה סופי ואני הולכת להשאר שמנה לתמיד. לא היתה לי מוטיבציה ובטח לא כוח לפעילות גופנית או דיאטה. כששירי היתה בערך בת חצי שנה התחלתי לרדת במהירות עד שירדתי מתחת למשקל שהיה לפני ההריון. אז יתכן שיהיו לך הפתעות, תתכונני.

isidora

New member
ממליצה להצטרף לקבוצה

אני בשומרי משקל ומאד מרוצה למרות שהגעתי לזה רק כשמאיה היתה בת 10 חודשים, וחבל... יכולתי להתחיל עוד קודם והייתי יורדת מהר יותר בזמן שעוד הנקתי מלא (היום היא יונקת רק בבוקר ואחה"צ) יש איתי בקבוצה שתי אמהות שהגיעו חודשיים אחרי הלידה והן יורדות בקצב מסחרר. אני לא יודעת אם את מכירה את השיטה אבל מדובר באוכל אמיתי ובחיים אמיתיים. ממליצה (וכבר כמעט 10 ק"ג פחות מהמשקל ההתחלתי שלי
)

azulay73

New member
אפשר להיצטרף לתוכנית דרך הבית

אני גרה בדימונה והסניף של שומרי מישקל הקרוב הוא בבאר שבע אז שמעתי שאפשר ליישם את התוכנית מהבית מעניין כמה זה עולה? תודה לך

sipi1

New member
אני עשיתי את התוכנית מהבית

(לגבי מחיר אני לא מעודכנת, אבל תבררי באתר שלהם). זו תכנית קלה, נוחה, והכי חשוב - היא עובדת !

מעין26

New member
וואו כל הכבוד לך(באמת מזמן לא ראיתי

אותך.הגיע הזמן לאיזה מפגשון לא?

למעלה