אין לי כוח למשחקי הכוחות בעבודה

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
../images/Emo7.gif אין לי כוח למשחקי הכוחות בעבודה../images/Emo122.gif

היום היה יום מגעיל ביותר מבחינתי. המזכירה המנוולת משחקת על חשבוני משחקים מול הבוס. היום הוא התקשר לשאול אותי אם הכל בסדר ושאל אם אני מקלידה, אמרתי שכן כי מה יש לי לעשות במשרד אם אני לא מקלידה. אמר שהמזכירה אמרה לו שאני לא מקלידה. אז התעצבנתי והתפרצתי ואמרתי לו שמצידי אני יכולה עכשיו ללכת הביתה ולא להישאר את השבועיים שהוא הואיל בטובו לתת לי, אחרי שהוא הודיע לי בסופשבוע מהיום להיום לא לבוא יותר לעבודה. הוא לא מבין שהוא מחויב על פי חוק לתת לי הודעה מוקדמת, מאחר ואני כמעט חצי שנה שם. הוא לא יכול לפטר אותי מהרגע להרגע. אמרתי לו יודעת מה הקטע של הגברת הזאת אבל אני באתי לעבודה ולא לגן ילדים, אני לא משחקת משחקים אלא עובדת. הוא אמר לי בטון רגוע שהוא עוד מעט מגיע למשרד ושלא אלך, שאחכה שיגיע ונלבן את העניינים. ככה כל היום בשיחות כשהוא מבקש ממני להישאר את השבועיים האלה כי כרגע הוא ביקש מהקלדנית שאמורה להחליף אותי לא להגיע עד ה- 20 לחודש ואם גם אני לא אגיע החל ממחר אין לו קלדנית לשבועיים. אני מצידי כבר קבעתי לי ראיונות למחר ובטח יגיעו עוד בהמשך ואמרתי לו שמחר אני בטוח לא מגיעה ושאני אגיע ביום רביעי כרגיל אם לא יהיו לי ראיונות. הייתי אמורה לקבל היום גם את הצ'ק משכורת שלי. ניגשתי אל המזכירה המנוולת בערך שעה וחצי אחרי שהגעתי ושאלתי אותה אם יש צ'ק, אמרה שכן ועוד מעט תיתן לי אותו. בינתיים הייתה לי השיחה עם הבוס והוא אמר שעד סוף הים אני אקבל מה שמגיע לי. שעה לפני שהמנוולת צריכה ללכת (היא מסיימת שעה לפניי) אני מזכירה לה ועוקצת אותה במשפט "שלא תלכי ותשכחי לתת לי את הצ'ק", אז היא אומרת לי בסדר, עוד מעט. רק כשהיא קמה ללכת הביתה, בדרך לדלת היא טרחה להביא לי את הצ'ק, כנראה כדי שאני לא אברח לה באמצע יום העבודה. עכשיו ממש לא בא לי להגיע ביום רביעי לעבודה לעוד יום של עבודה עם המנוולת הזאת, שלכו תדעו איזה אותו טריקים יש לה.

orli997

New member
היי גין

ניראה לי כי אותה אחת פשוט חולת שליטה ומאוד יכול להיות שמרגישה מאוימת על ידך, ניתקלתי התופעה כזו הרבה פעמים וגיליתי אנשים עם ביטחון אישי הגובל באפס, וכל אדם ראוי מבחינתם הוא סיבה לצאת למלחמה, ואם הבוס מגבה אותה כנראה שהוא חושב שככה הוא שומר לעצמו עובדת נאמנה, בסה"כ שניהם קטנים אז אל תיקחי אותם אישי אני בטוחה שתימצאי מקום ראוי שידע להעריך ולפרגן במקום המקום שאת עוזבת היום, כמו שאמרתי אנשים קטנים בהצלחה אור-לי

Jen74

New member
תודה../images/Emo140.gif

אכן, היא נותנת לי את התחושה שהיא פשוט מקנאה לי מאחר והיא ותיקה שם. כשהגעתי למשרד היא הייתה בחופשת לידה והגיע בערך חודשיים אחרי שכבר עבדתי במשרד ואז היא גילתה עובדת מקצועית וטובה מאוד שכל עובדי המשרד מחבבים אותי. היא בחורה ששומרת דיסטאנס מכל העובדים. היא הכי ותיקה במשרד וכנראה שבגלל זה מעדיפים לסמוך על מילה שלה.

little baker

New member
היי ג'ני

מעבר לתגובה של אורלי, רוצה להוסיף עוד דבר מה. ברור לחלוטין שיש לה בעיה, אבל ברשותך אקח זאת למקום אחר והיא הצורה שבה את בוחרת להגיב לפרובוקציות שלה. את עוקצת אותה במשפט "שלא תלכי ותשכחי לתת לי את הצ'ק", ובדיוק נופלת לרשת אותה פרשה לך. הכוונה שלי היא שהיא "פוגעת" ואת "בוחרת" בתת מודע "להפגע". ושוב, ברור לי לחלוטין שהיא בלתי נסבלת אבל את נגררת אחרי מעשיה. לדעתי את צריכה לדבר ישירות עם הבוס, מינימום קשר איתה ושוב להגיע לעבודה ע"פ התוכניות שלך ולא ע"פ המצבים בהם היא מעמידה אותך. ברור שקל לדבר כשאני מהצד וללא כל האמוציות שביחסים שבינכם. תחשבי רק שכל יום שאת שם זה עוד
בשבילך. קחי את זה בקלות. בהצלחה.

Jen74

New member
המשפט לא נאמר כעקיצה, אני באמת חששתי

שהיא או שתשכח לתת לי את הצ'ק, כי באמת יש לה מלא עבודה על הראש ורק אני חסרה לה, או שתעשה לי דווקא ולא תביא לי את הצ'ק, פשוט כי בא לה לא להביא לי. קשה לי להאמין שהיא הייתה מסתבכת בדבר כזה, לא להביא לי את הצ'ק. הייתי מאוד ברורה כשביקשתי ממנה את הצ'ק והבהרתי שאני צריכה לפדות אותו באותו היום כי יש לי תשלומים בהולים לשלם. נראה לי שסתם לא התחשק לה להתאמץ יותר מדי לשלוח יד למגרה ולהביא לי את הצ'ק וכנראה שכן היה שם איזה עניין של להחזיק אותי עד שלוש לפחות והיה חשש (האמת, די מוצדק לאור ההתפתחויות וההתנהגות שלה) שאני אלך מיד כשאקבל את הצ'ק.

למעלה