../images/Emo7.gif אכלתי בשר ../images/Emo10.gif
אני בדרך כלל לא נוהגת להמר באוכל, אבל אחרי נסיעה של יום שלם ללא אוכל ויומיים ללא שינה הגעתי לבית של מארח נחמד מאוד, שהציע לי ולכל שאר המתארחים משהו לאכול. כל מה שהיה לו במקרר היה בשרי מוצהר, למעט מרק (של השותף) שאמור היה להיות מרק ירקות. לא הייתי הצמחונית היחידה, אני והצמחוני השני התחלקנו במרק שהיה לא רע אבל בשלב כלשהו שאלתי אם הם בטוחים שזה מרק בלי בשר. אמרו לי את האמת (לא חושב אבל לא בטוח ב100%) והרעב הכריע אותי, אכלתי את כל המרק. בביס האחרון נתקע לי שבב עצם בשן
אני לא יכולה להגיד לעצמי שזה לא היה בשר. (לא הזכרתי את זה שם, זה נראה לי סתם לא לעניין לבאס את הצמחוני השני ואת המארח, ושנינו כבר גמרנו לאכול) לא ממש ברור לי מה לעשות עם זה. זה מוזר, כי זו לא תאונה ראשונה מהסוג, אבל משהו הרגיש לי שונה הפעם, אולי כי מצאתי את עצמי אוכלת הכל למרות החשד, אולי כי הפעם זה לא היה לא טעים כמו בפעמים קודמות (גם לא מי יודע מה להיט, סתם אוכל, קיויתי למצוא יותר ירקות במרק שלי). אולי בגלל התחושות שזה עורר אצלי. לפני כמה ימים תהיתי אם לשתף כאן ולשאול, אם אני הצמחונית היחידה בעולם שיש לה ימים שהיא מרגישה ריקה. פעם באיזו תקופה, יש לי פתאום יום שלא משנה כמה אוכל צמחוני ממלא, אפילו כבד, אני אוכלת; ולא משנה שאני כבר מלאה ולא מסוגלת להכניס כלום לפה מבחינה פיזיולוגית, משהו בתוכי מרגיש ריק. כאילו שאני מלאה אבל לא שבעה, שחסר איזה מרכיב. זו תחושה שאני זוכרת את עצמי חווה מאז שאני טבעונית (אני כבר לא, אבל בצמחונות שלפני הטבעונות אני לא זוכרת את זה). תמיד תהיתי אם אולי זו הדרך של הגוף שלי לנסות ולאותת שהוא מבקש בשר. באמת הרגשתי סוג של הרגשה הפוכה אחרי המרק הזה. זה היה הדבר הכמעט יחיד שאכלתי באותו יום ובכל זאת הרגשתי שאין לי שום צורך בעוד אוכל. קשה לי להסביר את התחושה הזו, זה גם מוזר כי כששברתי את הטבעונות ההרגשה שלי היתה בעיקר גועל תמיד חשבתי שגם עם בשר זה יהיה ככה. בקיצור, אין לי מושג ברור מה אני מנסה לשאול, אבל אני אשמח לשמוע תובנות של צמחונים אחרים בעניין. התובנות לא צריכות להתיחס ל"אל תחזרי לאכול בשר וכו'" אין לי שום תוכנית להפסיק להיות צמחונית.
אני בדרך כלל לא נוהגת להמר באוכל, אבל אחרי נסיעה של יום שלם ללא אוכל ויומיים ללא שינה הגעתי לבית של מארח נחמד מאוד, שהציע לי ולכל שאר המתארחים משהו לאכול. כל מה שהיה לו במקרר היה בשרי מוצהר, למעט מרק (של השותף) שאמור היה להיות מרק ירקות. לא הייתי הצמחונית היחידה, אני והצמחוני השני התחלקנו במרק שהיה לא רע אבל בשלב כלשהו שאלתי אם הם בטוחים שזה מרק בלי בשר. אמרו לי את האמת (לא חושב אבל לא בטוח ב100%) והרעב הכריע אותי, אכלתי את כל המרק. בביס האחרון נתקע לי שבב עצם בשן