אני ישים קץץץץץץץץץץ לחיים שלי

../images/Emo7.gifאני ישים קץץץץץץץץץץ לחיים שלי

כי נמאס לי להיות כל היום בבית, בלי חברות,יש לי אופי חרא , אני חסרת ביטחון ,אני פוחדת מהצל של עצמי,אני פוחדת מבנים, אין לי חברים, אני כל היום מול האינרנט, אני דבה,... יש לי מזל שאני יפה... המצב שלי כלכךךךךך קשה שהתחלתי לעשן רק כדי שיהיו לי חברים ואז גם ניצלו אותי כי הייתי מביאה לכולם סיגריות ומתי שלא הייתי מביאה כי ניסיתי להיות קצת קשוחה אז כולם אמרו עליי קמצנית ומתחשבנת... נמאס לי להיות הפרייארית שצריכים משו תמיד באים אליי ואני מביאה כמו מפגרת, מתי שאני צריכה אני לא מבקשת מאף אחד... אני רוצה לצאת למועדונים ואין לי עם מי... אמא שלי מתעצבנת שאין לי חבר, היא חושבת שאני כוסית ומישהו ישים על דובה כמוני,אני כבר לא יודעת למי להתחבר-לפרחות?!!?!? לערסיות!?!?! אני לאאאא יודעת מה הסגנון שלי... אני דפוקה בלימודים ובגלל זה לא רוצים אותייייייייייייייייי דייייייייייייייייייייייי בא לי למות מצטערת שזה ארוךךךךךךךךךךךך הייתי חייבת לשפוך הכל לא ידעתי מאיפה להתחיל מי שרוצה שיגיב אני יודעת שאני ילדה מיסכנה תירדו עליי חופשי... אני רוצה להיות פילפליתתתתתתתתתת שיעשו לי חשבון.... אנייייייייייי רוצהההההה לענות בהתאם למי שמביא לי אותה ביציאות מייבשות ואני לא יכולה ההההההההההההההההההההה כי אני זבללללללללל ביי! סליחה!

מה אני אגיד לך../images/Emo35.gif...../images/Emo168.gif../images/Emo118.gif

יהיה ט=ו=ב
את פשוט מלאה ברחמים עצמיים
את חייבת להשתחרר קצת
תהיי את, עצמך
אל תתני לאחרים לגרום לך להשתנות
אל תחשבי שלא רוצים אותך
אם תראי שאת לא דו פרצופית ותהיי אמיתי אנשים ילמדו לאהוב אותך כמו שאת
אני רואה לפי הכתיבה שלך שאת לא זבל
את פשוט מוצפת בחוסר ביטחון עצמי, רחמים עצמיים ושנאה עצמית
אם את גרה בעיר שבה יש לך אפשרות לעבור בי"ס אז תעשי את זה ותפתחי דף חדש
נקי
גם אם זאת לא אפשרות את יכולה לפתוח דף חדש ולהוכיח לכולם שאת שווה
שאת עצמך
שאת נדיבה
שאת רוצה שיהיו לך חברים
תנסי...אם תחשבי חיובי הכל יהיה חיובי
יום נעים
דרך אגב-אני אשמח לעזור לך בכל בעיה אחרת-כמובן אם תרצי

טוב

קודם כל תודה שבכלל טרחתם לקורא תחרא הזה חחח הייתי מסטולית אתמול וכתבתי כל מה שעלה לי לראש.. (ששיכורים שופכים הכל)... :) "דרדסית".... אולי זה נכון אני לא יודעת כבר מה נכון ומה לא...זה דברים נכונים זאת האמת אני לא מחפשת שירחמו עליי אני מחפשת שיעזרו לי אין לי למי לספר תבעיות שלי... החברות ("ידידות") אני לא מספיק חברה שלהן בשביל לספר להן מה מפריע לי... אני אולי חושבת ככה בגלל שאני לא יודעת למה אני תקועה כל היום עם עצמי בלי חברים.. זה שאין לי ביטחון אני יודעת ... ואני לא יודעת מה לעשות... במה יש לי כבר להיות בטוחה!?! חלק מהקטע שאני גרה במקום מזה חראאאא <חור> ויש רק בצפר אחד אז כולם כבר מכירים אותי ככה כפרייארית שתעשה הכל כדי להתקבל... שמעו ישלי משפחה סבבה ולא חסרים לי הרבה דברים....אמא שלי מעצבנת רוב הזמן ומחביאה לי אוכל...חח זה עצוב איי נואו...אבל זה קשה לעשות דיאטה מי שלא שמן לא מבין על מה אני מדברת ... בגדים והכל יש לי מזל שאני יפה (אני לא משתחצנת) אוףףף אבל אתם לא מכירים אותי אז אתם לא יודעים על מה אני מדברת... ואולי זה ישמע דפוק רצח אבל אני לא יודעת איך להיות עצמי מרוב שאני כל הזמן מנסה לחקות אחרים זה יוצא לי פאקקקקקקקקקקקקק אני לא יודעת להיות עצמי... ואיך לעזאזאל אני ימצא מישו נורמלי שישים עליי?! אני רואה בנות מכוערות עם כוסונים וזה מעצבן אותיייייי אני מתההה..... זה משו דפוק באופי שלי!!!...

sandy17

New member
בנות מכוערות עם בנים יפים-

זה עניין של גישה, הגבר היפה רואה את מה שהבחורה מקרינה, את הבטחון עצמי שלה ואיך שהיא אוהבת את עצמה וכך גם הוא אוהב אותה (או רק מחפש לזיין אותה, תלוי.)

מודעות עצמית זאת כבר התחלה

טובה... לדעתי אם את יודעת שאת כל הדברים שאמרת אז הגיע הזמן לשנות את עצמך. זה אף פעם לא מאוחר מדי. עוד מעט מתחילה שנת לימודים חדשה אז תתחילי גם את דף חדש. תהיי חברותית יותר לאחרים, תהיי בטוחה במה שאת עושה, עם מי את מסתובבת, אל תנסי להרשים אף אחד. תוציאי את הצד הטוב שבך. אם את מרגישה שמנה אז תנסי אולי לרדת במשקל, תעשי הליכות, חדר כושר, בריכה. תצאי קצת ואת תראי שאת כבר תכירי אנשים חדשים. לימודים? תמיד אפשר לשפר, לקחת מורה פרטית או משו. יהיה בסדר אבל הכל תלוי ברצון שלך!

י ע ל 16

New member
אני איתך!!

רק שתדעי שאני ממש מזדהה איתך!!! חוץ מבקטע של העישון!! אבל אני הופכת עולמות בשביל אחרים ואף אחד לא שם זין!! זה לא אנחנו החארון.. זה הם!! שלא מעריכים ולא מסתכלים עלינו ממטר!!!!

אנשים חארות שלא מעריכים כלום

תמיד באים אליי אני יותר מידיי טובה זה החרא אצלי ואז שאני צריכה משו אני מקבלת רעלללללללל

gloom

New member
חשבת להסתכל על הצד החיובי?../images/Emo66.gif

תאמיני לי החיים שלי יותר מסריחים ממה שאת יכולה לדמיין...אבל אני אפילו פעם אחת לא חשבתי על התאבדות (טוב אולי פעם אחת אבל לא חשוב) ותאמיני לי שלהיות בלי חברים עדיף על פני מה שהייה לי אז זהו... אבל אני פשוט מתעלם וכל הזמן מסתובב עם חיוך... ולמה התחלת לעשן
למה
למה להסתובב עם ערסים ופרחות
למה
הרעיון הכי טוב- התנתקות
אל תדברי עם הערסים והפרחות... תמצאי לך חברות אחרות, תסתובבי איתם, תלכי לחדר כושר או משהו כזה וזהו שתצליחי...

tomtomil

New member
נט!ש המאמ!ש

אל תעשי את זה!!!!!! לא באמת, אני מכירה מישהי שהתאבדה... אל תעשי את זאת שטות... למרות שאני לא מכירה אותך... פשוט אין לי משהו אחר להגיד... פשוט אל תעשי את זה!!!!!!! תדברי איתי קודם...

אדויסמן

New member
קודם כל אל

דבר שני את צריכה למצוא מישהו לדבר איתו, ותאמיני לי אני הייתי איפה שאת והדבר היחיד שמחזיק אותי מעל המים הוא בת דודה שלי שאני מתכתבת איתה כל יום, אני שופכת את הלב ומקבלת עצות מאדם שאני סומכת עליו וכמובן חיזוקים ומחמאות, זה תמיד חשוב שיהיה לך אם מי לדבר דבר שלישי, סיגריות זה רק רע, לא רק כי את משתמשת בהם ככלי חברתי אלא גם הגלל שזה פשוט כלכך מזיק לגוף שלך! דבר רביעי, תעמדי על שלך, אל תתני לאף אחד לדרוס אותך, את יפה (או לפחות ככה את חושבת) ויש לך הרבה מאוד מה להציע לחברות, את לא צריכה ללת לאנשים לדרוס אותך רק בגלל שאת רוצה חברים, אם חברים כאלה עדיף לך להיות לבד. ודבר אחרון וחשוב ביותר תחפשי מסגרת חדשה, תנועת נוער או אפילו פורום שבו תיצרי חברויות חדשות. מקווה שיכולתי לעזור!

AP16

New member
זה המקום לשפוך דברים לא ?

אז אל תצטערי :\ אם את חושבת שאת דבה למה לא לעשות במשהו בנידון ? להתחיל ללכת קצת אולי להתאמן ולהגיע למצב שתרגישי שאת כוסית ? זה טיפשי לעשן כדי שאנשים יתייחסו אלייך זה ממש טיפשי לדעתי אם בסוף תצאי כמו אלו שלא יכולים בלי לגמור חבילת סיגריות - בשביל מה ? כי ניסית לדבר עם אנשים ? אמא שלך מציקה לך שאין לך חבר ? F her מזה עניינה ? אל תתייחסי אלייה פשוט תנסי להיות יותר סבבה אם עצמך ואיך שאת נראית שתרגישי ככה אני בטח שתמצאי חבר תצאי קצת מהמחשב לכי תראי עולם מה יש במחשב כל כך ? ( אני מדבר כאילו אני שונא מחשבים אבל בעצם גם אני די הרבה על מחשבים :\ אבל מסיבות אחרות ) ... אם את רוצה להתחבר לאנשים הייתי מציע לך להיכנס לפעילות כלשהי יעני משהו בסגנון של צופים רק בגיל שלך ... לדוגמא אצלי בעיר יש מדצ''ים שם את עם עוד ילדים מהשכבה \ בגיל שלך ואין מצב שאת יוצאת משם לבד פשוט תנסי לקבל את עצמך ולשנות מה שאת לא אוהבת ותראי איך יסתדר

למעלה