אני כבר לא יודעת מה לעשות..תכנסו

../images/Emo7.gifאני כבר לא יודעת מה לעשות..תכנסו

טוב אז ככה.. יש לי ידיד שאמא שלו חולת סרטן ואני אוהבת אותו קשה לראות אותו בדיכאון כואב לי אני רק רואה אותו אני בוכה אני יושבת בחדר שלי וחושבת למה לה זה קרה למה אלוהים רצה שלה זה יקרה.. אני כבר לא יודעת מה לעשות..איך לחזק אותו... הוא חשוב לי מאוד..נקשרתי לאמא שלו ממש ואני כבר לא יודעת מה לעשות אני כל הזמן בוכה ! אלוהיםםם אני מתחנננת בבקשהההההההההההההה!!!!! שהיא תצא מזה בבקשההההההההההההה!!!!!!!! אנשים תעזרו לי אני על סף התמוטטות !!!!!!!

בוזיקית

New member
חמודה את לא לבד!

היי קשובה לרחשי לבו של החבר ולצרכיו. שאלי אותו למה הוא זקוק ממך. היי אתו כשיבקש והניחי לו כשיבקש. ולך הייתי ממליצה לפנות לחוסן לקו החם ואולי גם לקבוצת תמיכה. בהצלחה.

אותו דבר אבל הפוך..

יש מה לעשות. לידיד שלך לא קל כרגע וגם לאמא שלו לא. אני מבינה שאת מאד דואגת, שזה קשה לך לראות אותו בדכאון, אבל זה שאת בוכה גם כן לא ממש עוזר לאף אחד. בטח לא לידיד שלך כי ככה חושב שאולי קשה לך מדי להתמודד ואולי הוא לא רוצה שתרגישי ככה בגללו. אם את רוצה לחזק אותו אז תהיי לצידו כמה שהוא צריך ורוצה (וגם כמה שאת יכולה), תציעי לו מדי פעם ללכת להסתובב או לראות סרט או סתם להיות ביחד כי זה קצת ירחיק אותו מכל מה שהוא צריך להתמודד איתו ויתן לו כוח להמשיך כי הוא יידע שאת דואגת ואכפת לך. חשוב שתביני שזה שאת לא בוכה לא אומר שלא אכפת לך. ואם את איתו ואת משתדלת להצחיק אותו ולעשות לו קצת שמח גם לא אומר שלא אכפת לך. יש דרכים רבות להראות לאנשים שאוהבים שאכפת מהם. וזה בסדר גם לדבר ביניכם על איך ומה הוא מרגיש עכשיו וגם על מה את מרגישה ואולי לשניכם זה יעשה יותר קל על הלב. שיהיה לכם רק טוב
גלי

למעלה