אני לא מאמין

LoCo PoR CaMiLa

New member
../images/Emo7.gifאני לא מאמין../images/Emo7.gif

ראיתי את הפרק של היום בבוקר בשעה 9:40 ומיסטי וברוק עזבו ת'סידרה
מיסטי וברוק עוזבים את הסידרה לתמיד
הם אי פעם יחזרו
אני לא מאמין שהם עזבו את אש
לא מאמין
לזכרם:

amitasafzabida

New member
וזה לזכר יוצרי הסדרה ../images/Emo16.gif

כי בדיוק עכשיו הלכתי ותליתי אותם על עץ עתיק בן 1000 שנה.

5 0 6

New member
גם אני ראיתי היום בבוקר.

הפרק היה חביב. בהתחלה אמרו שאש, מיסטי וברוק יעצרו בעיר וירידיאן בדרכם הארוכה לפאלט. איזו דרך?! וירידיאן זה שני מטר מפאלט! אפשר להגיע לשם ברגל תוך יום! בפרק היום ראו שמיסטי אוהבת את אש. איך שהיא דיברה אליו והתנהגה כשהבינה שהיא צריכה לעזוב. והיה קרב יפה, צוות רוקט שוב נדחפו, כרגיל. אש הצליח איכשהו לצאת מהבור שלהם (בעומק של קצת יותר משלושה מטר, בערך) בעזרת סכין וכפית שברוק נתן לו. WTF?! ברוק היה מצחיק היום וגם הקטע שאש נפרד מהם ופתאום הם צצים משום מקום. לטרייסי יש קול גרוע. וזהו.

../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

אני לא עוקב אחרי השידורים ביפן,אבל אני כן יודע שברוק יחזור ביום ראשון או שני. לא יודע אם הוא ימשיך איתם..(הוא חיפש את אש,ואש נקלע לצרה,והוא נחלץ לעזרתו) לגבי מיסטי..מה יהיה איתה? היא תחזור?

אני בהלםםםםםם לא יכול להיותתתת../images/Emo5.gif

לאאאאאאאאאאאאאא
למרות שמיסטי מעצבנת אני לא רוצה שהיא תעזוב את הסדרה וגם לא ברוק הרודף שמלות עם העיניים שתמיד עצומות! אני קוראת להפגנה!
נ.ב "הגולש באינטרנט" < אהבתי מאוד את החתימה שלך

CibiHeart92

New member
אה באמת?

והעובדה שאיך שנכנסים לפורום רואים תמונה מהעונה השישית של ברוק הארוקה ואש ם הפוקימונים החדשים זה לא ספוילר? בחייך...מי לא יודע שברוק יהיה בעונה הזו? 0.0

ff4

New member
זה לא.

את סיפרת שהוא חוזר. לא שמת תמונה. אם אני אראה תמונה של ברוק עם אש מהעונה החדשה, לא אומרת שברוק יחזור. את כתבת את זה כעובדה ולא כתמונה, שיכולה להיות זיוף.

ff4

New member
את רשמת ספויילר ועוד בכותרת.

אי אפשר להתווכח עם עובדה.

זה היה ברור ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

שברוק יחזור,לפי התמונה הבנתי. אש ומיסטי יהיו חברים? ומתישהוא האחיות של מיסטי ייגמרו את המסע מסביב לעולם??.

CibiHeart92

New member
כרגע ../images/Emo58.gif

לא ידוע שום דבר על זה....מי יודע אולי בשני הפרקים שמיסטי חוזרת יקרה ביניהם משהו (הלוואי הרי כבר הגיע הזמן)

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif

מיסטי עוזבת בא לי לבכות!!!!!!!!! והיא אפילו לא אמרה לו שהיא אוהבת אותו!!!!!!!!

ff4

New member
יותר בקרבות הליגה כשהיא אמרה

לאיזו אחת שהוא לא פנוי
.

למעלה