אני מדוכאת נורא, אוף זה מהימים

חושחושה

New member
../images/Emo7.gifאני מדוכאת נורא, אוף זה מהימים

האלה שקמים בבוקר, ולא רואים את האור בקצה המנהרה..... אני יודעת שהמחזור שלי קרב, ומסתבר שעם השנים תופעות הקדם מחזור, מחריפות ונעשות יותר ויותר מדכאות, האם רק אני מרגישה כך? פעם הייתי מקסימום עצבנית, או קצת מדוכדכת לפני מחזור, היום אני ממש מדוכאת, וכמו שאמרתי הכל נראה כאילו סוף העולם, גם לכן זה קורה? מה אפשר לעשות בנידון?

אפרת12

New member
לאכול שוקולד טוב...

אח"כ יגידו שאני מסיתה לדבר עברה (ועוד אחת שהיתה פעם מנהלת בפורום הרזיה לאחר לידה...) האמת היא שזה הדבר הראשון שעלה לי לראש - בתור מקדם מצברוח ידוע ומוכח מדעית. האמת היא שאצלי זה לא ככה. להיפך - במשך שנתיים זה היה ככה כשניסיתי להיכנס להריון והנה סיון התעורר יום טוב ותרגישי טוב

daldan

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

אין לי עצות איך להתגבר על השפעות המחזור המדכאות (אצלי תמיד אני קולטת בדיעבד שכנראה בגלל המחזור היו לי מצבי רוח). אז קחי אויר ותעברי את הימים המעצבנים האלה

dorlim

New member
אם אפשר לחזור למיטה ולהתכרבל

זה נפלא ... גם אם כן וגם אם לא - קבלי
לעידוד

ה ו ב י ט

New member
אוי... לא מכירה תופעות מחזור

אף פעם לא סבלתי ממנו יותר מדי... ממליצה על כוס חלב חם עם קוביות שוקולד נמס לשיפור מצב הרוח...

תומרלי

New member
כמוני כמוך. לא סבלתי אף פעם

וגם לא אחרי הלידה. מקוה בשבילך שזה יחלוף מהר.

תלוי לאיזה רמה זה מגיע

רמה שחבילת שוקולד תעזור- או אולי איזה כדור מרומם נפש? הבנתי שהיום זו תופעה שכל כך מתרחבת - שאין שום בעיה לקחת כדורים למשך 3 ימים ולצלוח את זה בשלום. (ורדה רזיאל ז'קונט לשלטון....
) בינתיים שבי תנשנשי איזה חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס ותעשי אמבטיה חמה עם שמנים מרגיעים

אדר שלי

New member
../images/Emo24.gifהנה היום כמעט עבר../images/Emo24.gif

ומחר יהיה יום טוב יותר.

יעל י

New member
גם אני ../images/Emo31.gif היום

למעשה מאתמול וללא קשר למחזור כי אני לא צריכה לקבל ככה ששוקולד לא ממש יפתור לי אבל מהימים האלה שממש ממש לא בא לי...

חושחושה

New member
טוב, אז לקחתי אותו לגן,חזרתי הביתה

חיממתי לי את כרית החימום במיקרו, התפשטתי, ונכנסתי למיטה, בכיתי קצת, סוף סוף אפשר היה בלי שאף אחד יסתכל עלי כאילו השתגעתי,ואז נירדמתי, התעוררתי כמו חדשה, וזהו! תודה על התגובות, אתן מקסימות

yaelia

New member
עשית בחכמה.

שמחה ששיפר לך את המצברוח ואת בכלל.

כתבתי הודעה והיא נעלמה ../images/Emo46.gif

כתבתי לך תשובה ארוכה אבל אז באה התפוז ומחק אותה וכבר די חטפתי קריזה (פעם שניה) אז אני כותבת לך עכשיו. אחרי ששמתי את ההתקן - הייתה תקופה נוראית בבית של שבוע וחצי מתוך חודש אני בעצבים - שמנו לב שזה כמה ימים לפני המחזור ואז במחזור. אז ניסיתי רסקיו - אבל מישהי כמוני שכנראה הגוף שלה רגיל לרסקיו בעיתות משבר זה לא מי יודע מה עוזר, עברתי לרגיעון יום ורגיעון לילה - וזה בהחלט עוזר. אפילו רק הרגיעון לילה עוזר לי. זה לא ה"סרוקסט" ואני לא לוקחת את זה כל יום - אבל שאני מרגישה שההרגשה מתחילה לבעבע בי אני לוקחת כדור אחד וזה עובר.... ועדיין אני כל כך מבינה את המצב - ולפעמים אני חיייבת לאסוף את עצמי בשביל הילדים וכל כך לא בא לי - ואז אני אורזת את הילדים ונוסעת או לאמא שלי או למשחקיה במשמרות (דרך אגב אחלה משחקיה) ויורד ממני הצורך שלהם בי (כמו שקורה שרק אנחנו בבית) ואני יכולה להרגע קצת והכי חשוב לא אצל אמא שלי ולא במשחקיה אני "מרשה" לעצמי לכעוס עליהם כמו בבית (אין מה לעשות כמעט כל הפעמים שאני צועקת עליהם זה לפני מחזור) אז ככה שגם הם מרווחים מזה. וחוץ מזה דיברנו על קפה וסיגריה לא?

עוד קצת עידוד

יש ימים כאלה- אצלי זה בקטע של למה אנחנו בח"ול? וכאלה... אם אפשר לעשות מקלחת חמה חמה להכנס למיטה עם איזה סרט טוב וכל הצרות עוברות... אם לא מסתדר להכנס למיטה(תנוק ער ופעיל שלא רוצה לישון) לכי לעשות קצת שופינג ,אין כמו להוציא קצת כסף כדי לשפר את המצב רוח ובהזדמנות הרווחת איזה בגד נחמד...

למעלה