טלטול4האחת
New member
../images/Emo7.gif אני מתמוטטת...
מרשה לעצמי גם כן ל....הוציא את הקיטור.... תשימו
שאין לי כבר זמן לשאול אתכן קושיות, הסקר הסקר..אבל מחויבת לתוצאות ולנתונים.. ובכן, כשהריתי את ניב, הייתי מאוד אופטימית, שאבא שלו , צי"ק צ"אק, יחזור למעגל העבודה.(מפוטר היי-טק) אולם... החיים הןכיחו לנו אחרת. בתום 13 שבועות חופשת- לידה, נאלצתי לחזור מייד לעבודה. עד הלידה עבדתי כמו מטורפת, משמרות וביקורי- בית שאני מבצעת, רצתי בין בתים ובין הבי"ח הביתה, ממש עד יום לפני הקיסרי.הדבר הטוב היותר היה שעליתי רק 10 ק"ג במשקל, אבל חטפתי אולכוס, אני רצינית. ועדיין חיבים לי דמי- לידה!!! על אחת מהעבודות שעסקתי בהן, וטרם קיבלתי את הכסף. (מחכים להחלטה עקרונית)ומדובר במוסד ממשלתי, כבד מאוד. בקיצור, חזרתי לעבודה בבי"הח, שוב למשמרות, כשיש ימים שאני עובדת ערב ולמחרת בוקר, ונשארת לישון בעבודה, היות וני גרה רחוק, כך אני חוסכת לי את נסיעת הבוקר, שהיא איומה בכביש מ"ס 5 ואת הזמן.יש ימים שאני עובדת משמרת ערב אחרי ערב והילדים, לא רואים אותי יומיים, כי הם חוזרים מבתיה"ס בצהריים כשאני כבר בעבודה. שלא לדבר על הקטנצ"יק ניבוש, שלא רואה אותי, מתעורר בלילה ב3-4 לאכול, אני מתקשה להירדם אח"כ , נשארת עירה, נזרקת מהמיטה בסביבות 6 בבקר ונוסעת לעבודה.ימים שאני ישנה בביה"ח אאא שלו מאכיל אותו בלילה. ניב"וש נשאר עם אבא שלו, כל היום, שמטפל בו במסירות- רבה. לגדולים, אין לי כוח, לא מדברת כלל על הבית, שנראה קטסטרופ ה. . הגדולה בת 19 מנסה לעזור כמה שיכולה.אבל גם לה חיים משלה. העבודה בבי"ח לא מספיקה לנו כלכלית, כך שאני הולכת להגביר אותה גם בעבודה בקהילה, קרי קפ"ח וזה כנראה מתחילת החודש הבא כמו כן חוזרת לביקורי בית משבוע הבא. ז"א שאני חוזרת לעבוד יותר ממשרה מלאה וכל השבוע, בשעות מטורפות. דוגמא ללו"ז בשבוע הבא: יום א- מבחנים בבקר ומשמרת ערב מ15-23 יום שני ביקורים מ8-13 ובי"ח מ15-23 ג"ד" חג ה-בקר בי"יח 7-15 וביקורים אחה"צ יום שישי שוב ביקורי שטח. והטעות שלי שאחרי 6 שבועות, מהלידה, נרשמתי לחדר- כושר שכבר לא נראה לי שאוכל להגיע אליו, זה נראה לי כבר בגדר חלום. ומחודש הבא: קפ"ח בבקר ובי"ח בהמשך, ובנות, לא, אני לא הולכת לי"קרוע" את הבנק, ממש לא, לצערי אחיות הם לא סקטור מתעשר. הן רק רואות את הכסף "זורם" לו אל הכירורגים הפלסטיים, שמשפצים אותנו. מה שרציתי להגיד, שתיכנונים לחוד ומציאות, לחוד,. תכננתי ותכננתי להיות עם ניב"וש תקופה בבית, או לפחות לחזור למשרה חלקית, ללכת עימו לחוג או לטייל ו...נדה. מצאתי עצמי, חוזרת לפול- טיים- גו"ב. בנות, אני מתמוטטת
ואין לי ברירה. התלבטתי הרבה עד שכתבתי, אבל בהשראת משוש 30 זה "זרם" לי. ותודה לכל מי שהגיע עד הלום.
מרשה לעצמי גם כן ל....הוציא את הקיטור.... תשימו