אני עצובה

chino04

New member
../images/Emo7.gif אני עצובה

עדיין לא קבלתי כל הפנייה מכל סוג שהוא לגבי החיפוש, שאני מנסה לערוך בנושא שורשי משפחתי.אז ככה כמו שספרתי לכם עם עלייתו של סבי לארץ, שינה באופן שרירותי פקיד העליה, את שם משפחתו של סבי מבן-יצחק ל-טמוזרתי, שבעצם היה שמו הפרטי. סבי לא שש אלי מפגש מחודש עם בהיורוקרטיה וכך נשארנו עם שמו הפרטי של סבי כשם משפחה. אז אני מנסה למצוא את משפחת בן יצחק מגפסה. גם בקשתי הפנייות, אם בכלל ישנן כאלה, לגבי אתרי חיפוש למשפחות יוצאות תוניס או צפון אפריקה בכלל. תודה שוב צ´ינו

דדיחתם

New member
אתרי גניאולוגיה רלוונטיים

יש המון מידע ברשת על גנאולוגיה ספרדית/צפון אפריקאית. ראשית - האם סרקת בדקדקנות את JEWISHGEN? בנוסף לחיפושים הרגילים תיכנסי לJewishGen Special Interest Groups (SIGs) Mailing Lists , שם תירשמי ל-SEFARD FORUM וכשתהיי בפנים, תכתבי מסר לכל המשתתפים בSIG הזה, באנגלית כמובן, לגבי העניין. יש שם די הרבה מומחים יותר ופחות בתחום. ושם גם יוכלו להפנותך למקורות נוספים. חיפוש מהיר שערכתי בGOOGLE עם מילות החיפוש jewish north africa genealogy העלה כ-6000 תשובות. נסי לפתוח את הלינק המצורף, ואם לא תוכלי, נסי בעצמך. e-mail של חוקרת ידועה של גנאולוגיה ספרדית/צפון אפריקאית : [email protected] יש סיכוי טוב שתמצאי הכוונה באחד מהמקורות הנ"ל.

למעלה