אני רוצה להתאהב

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
../images/Emo7.gifאני רוצה להתאהב

אני מתעורר כל לילה בזיעה קרה, מסתכל לצד שלידי במיטה והצד ריק, כל לילה אני מביט לצד ההוא בתקווה שהכל היה חלום רע וכן יש איתי מישהו שיחבק אותי וכל פעם אני מתאכזב לגלות שזה לא סיוט אלא המציאות, והדמעה זולגת מעצמה איך זה יכול להיות שאני כל כך מנותק רגשית, איך זה יכול להיות שאני בן 24 ובחיים לא התאהבתי, בחיים לא חשתי רגש כלשהוא כלפי אף אחד, לא אכפתיות, לא אהבה לא כלום, רק כעס. בחיים לא חשתי חיבוק של אהבה, אפילו לא אחד, כל יום אני חוזר מהעבודה, רואה טלויזיה, מנגן מתחבר לאינטרנט והולך לישון לבד. אומרים שיש חיבוק חונק, אז אני מעדיף להחנק מחיבוק מאשר למות ממחסור.

Kingomri

New member
מלב אל לב

הלילה הוא חייב להגיע, הוא מוכרח לבוא הלילה הוא יופיע וייקח אותי עמו על כנפי כוכבים, אהבתו הוא יגיע ויישא אותי לבעלו איפה הוא? ועכשיו רגע ברצינות, ELP העולם גדוש רוע ומזיד, כל אחד והסרט שלו מלחמות, עוני, מצוקה וכאב משתוללים, ורובנו אדישים לנעשה מחפשים את הדברים שחשובים באמת הכסף הגדול, התהילה, האושר, האהוב לא כולם זוכים לטעום טעמה של אהבה לפעמים הקושי הגדול הוא להתמודד עם הבדידות והצער ללכת לישון לבד זהו מעשה גבורה בעיניי אפילו שנמאס לי כבר מלהיות סופרמן ואם זה עוזר, אפילו מעט אותך אני אוהב, כל יום עוד קצת עמרי

Liroy25

New member
איילי ../images/Emo28.gif

עמרי בעיקרון כבר אמר מבחינתי את הכל ובצורה יותר אטרקטיבית. להגיד לך שאני מבין מה אתה מרגיש יהיה קצת לא לעניין אני חושב אבל יודע מה? כן הייתי במצב שבו אתה כיום. גם אני העברתי את עצמי שנתיים של גיהנום על בסיס של "למה אני לבד? למה אין לי חבר?". ברגע שהבנתי שחאלס, בן הזוג לא יגיע בזמן הקרוב והגיע הזמן להנות מהחיים, כאן בעצם נוצרה נקודת המפנה החיובית. ברור שזה מבאס את התחת להיות לבד אבל יש בזה גם הרבה יתרונות! ברגע שתבין את זה תרגיש הרבה יותר טוב.

giloosh

New member
אייל

כל שאני יכול להציע הוא תמיכה ריגשית
תראה הייתי שם, למען האמת אני עדיין שם... וגם אני מקווה שזה ישתנה אבל לבינתיים אני מחפש שכן אני בטוח שיש שם מישהו בשבילי כפי שאני בטוח שיש שם מישהו בשבילך אבל דברים שבאים בקלות לא מוערכים כראוי. אני מבטיח לך שכשיגיע הרגע אני אדע להעריך אותו כפי שאני חשוב שגם אתה. היה אופטימי!!!

shirhayam

New member
אהבתי ועוד איך

אבל חסרה לי אהבה עכשיו מרגישה את החוסר כיף לאהוב - גם כשהאהבה כואבת שירה

guy1974

New member
אייל

נתחיל בהומור או ברצינות? נכון זה מבאס ללכת לישון לבד, לקום לבד (במיוחד בשבת) וכ"כ הרבה לחפש את האהבה אבל יש הרבה דברים בחיים שאתה יכול להנות מהם יותר, יש משפט נורא נדוש משהו בסגנון you never know what you got until you lost it תהנה ממה שיש לך כרגע, תפסיק "לרדוף" אחרי האהבה כי בסוף היא תמצא אותך. אני חושב "שהמרדף" הזה מביא אותנו לסוג של לחץ, ביקורתיות, אכזבה ומרירות. אני מצאתי את אהבתי רק בגיל 28, לא מאמין שזה מנחם במיוחד אבל כל דבר בזמנו (ולא בוכים על חלב שנשפך) אני מקוה שזה לא יפגע, אבל קראתי את "הסדר יום" שלך וזה נורא הזכיר לי אותי, עבודה-בית-מחשב, נכון שלפעמים זה נוח אבל מצד שני זה סוג מסוים של בריחה והתנתקות, אולי ישנו מקום לנצל את הזמן הזה "להתרועע" בחברת אנשים, לצאת לבלות (לא יודע מאיפה אתה ומה האפשרויות אבל בכללי כרעיון) לנסות להכיר אנשים נוספים, אני יודע שזה "קל לדבר" אבל היום בדיאבד אני יכול לומר לך - תנצל את הזמן הזה! תצא, תבלה, תכיר אנשים וחבר´ה ואולי זה גם יביא איתו את ה א ה ב ה ! אני קראתי שמישהו הגיב למכתבך שגם הוא לבד אז אולי..... טוב סתמתי ת´פה. ביי בהצלחה.

ELP

New member
מממממ... אני חושב..

שהעקתי יותר מדי אז אני אצרף פה כמה דברים חמודים שנתקלתי בהם... אחד

guy1974

New member
העקת.... ממש לא

כל אחד והרצונות שלו, זה נורמלי והגיוני ואני חושב שזה נחמד שאנשים כותבים גם דברים "רצינים" בפורום. (נ.ב -מקוה שזה לא אישי מידי - בכרטיס ביקור זה אתה בתמונה?)

עודד 24

New member
אני מזדהה איתך - אותו מצב כמו שלי

גם אני בן 24, ויש פה כמה מחברי הפורום שכבר ראו אותי ויכולים להעיד שאני לא נראה כ"כ גרוע. הייתי אומר שאני נראה טוב. ובכל זאת אני לא מוצא את מי שיאהב אותי, שיחבק אותי וילך איתי לישון. ובכל זאת אני מנסה להמשיך הלאה, אולי מתישהו זה יקרה. וזו גם הצעתי אליך, אל תחשוב על זה יותר מדי, מתישהו זה יבוא.

אני מבין את הצורך, ומאחל לך שתמצא

את מבוקשך במהרה. זה קורה לכולם בסופו של דבר. ובינתיים, מאחר וכבר דיברנו על מה עושים כש..."אם אין אני לי מי לי" אז הנה עיצה ששעשעה אותי.

ELP

New member
../images/Emo6.gif שמע...

אני לא יודע אם ראית אבל כבר פירסמתי בפורום הזה ושכנו הרבה מהניסויים שעשיתי, ביניהם מלפפון 25 ס"מ בלי חומרי סיכה.

זו בדיוק הסיבה שהפניתי אותך לזה...

אבל ,תודה שהקטע עם המיקרו , על זה לא חשבת,נכון ?

ELP

New member
מודה מודה...

אפילו הראש המעוות שלי לא מגיע רחוק כל כך

Liroy25

New member
מתכוני שוקולד - הפתרון האידיאלי

לכל משבר, בדידות ושברון לב.

daniel365

New member
פשוט מעולה!!!!!!

לכל מי שממש אוהב שוקולד... עשיתי היום את עוגת גבינת שמנת ושוקולד אלוהית (ממש לא לבד אלא בעזרת מומחי בישול - חבריי היקרים) והיא פשוט .... כמו השם שלה - אלוהית....
מומלץ בחום...
אני.

למעלה