אעהאההה

CrazyPenguin

New member
../images/Emo7.gif אעהאההה

סורי שאני לא מנצלשת אני פשוט לא יודעת לאן. בכל מקרה- יש לי נשף יב' בעוד שבועיים. ומסוף החודש הקודם התחלתי להאריך ציפורניים כדי שעד הנשף הן יהיו באורך המושלם.. [כמובן שבין לבין דאגתי לשייף כמה שצריך והכל] ולפני כמה ימים בערך 2 מהן נשברו לי ועוד חלק נסדקו [הייתי באיזה אירוע והנסיבות שם אילצו אותי לעבוד מלא עם הידיים
] עכשיו, הציפורניים שלי זה בערך הדבר הכי חלש שקיים. כדי לשמור עליהן שמתי בערך איזה 5 שכבות של לק רק כדי שיקשה את הציפורן. כמובן שזה לא עזר. עכשיו לא יכולתי לראות את חוסר הסימטריות המזעזעת הזו ופשוט גזרתי את כולן
כמו שאמרתי, בעוד שבועיים יש לי נשף יב' וכרגע אין לי ציפורניים. וממש לא בא לי בנייה כי זה לדעתי דיי מכוער =/ יש דרך להאיץ את קצב הצמיחה או משהו?

סקרמנטה

New member
שבועיים? נראה לי הכי טוב להדביק ציפורניים

לא ניסיתי, אבל זה עושה רושם של פתרון מהיר בדיוק למקרים כמו שלך. תיהני בנשף :)

CrazyPenguin

New member
פיף ../images/Emo10.gif אז אני חושבת שאוותר ../images/Emo10.gif תודה

אגב משהו דיי משעשע. אכלתי לי דובדבנים להנאתי ופתאום שמתי לב שהם בדיוק באותו הצבע של הלק שלי
[שהוא אגב ג'ייד 261]

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo6.gifנחמד

אגב, הציפורניים שלך ממש ארוכות, אני לא מבינה למה אמרת שלא!

iefrat

New member
שימי לק שקוף, תמנעי מעבודות בית ושטיפות רבות

ותקווי לטוב. לדעתי באורך הזה, הציפרניים יראו נהדר, מטופחות ואלגנטיות

רחלי ג

New member
הציפורניים שלך נראות נהדר.האורך אופנתי ונהדר

אני לא רואה שום בעיה...

lilo4

New member
מצטרפת להתלהבות ../images/Emo8.gif

גם אני אוהבת את האורך של הציפורניים שלך. מבחינתי זה האורך האידיאלי- הן לא קצרות, אבל גם לא ארוכות ברמה כזו שמציקה לי ומפריעה לי. אם היה לי כוח הייתי תמיד שומרת עליהן באורך כזה
אני יכולה להציע לך שני דברים: 1. לחפש פה בפורום המלצה על לק מחזק, ולקנות אחד מהר. יש לך עוד שבועיים- קחי בחשבון שהציפורניים יהיו קצת יותר ארוכות ממה שהן עכשיו, ואם תקפידי על מחזק [לדעתי במצב כזה עדיף לוותר על הלק בנתיים] אז הן גם לא ישברו. ובאמת לשמור עליהן ולא לעשות עבודה פיזית בשבועיים האלה, אם זה עד כדי כך חשוב לך. 2. כן לבדוק את האופציה של בניית ציפורניים. גם אני בהתחלה נרתעתי מזה מאוד, ואז גיליתי שדודה שלי עושה בנייה באופן קבוע כי הציפורניים שלה אשכרה עשויות מנייר
היא פשוט מקפידה על צורה מאוד מאוד טבעית ועל אורך הגיוני, ולא מתחילה להדביק אלף נצנצים ושטויות על הציפורניים, ואז זה לא נראה פרחי וחסר טעם- אלא זה נראה טבעי ויפה. אז אולי שווה לבדוק את זה, ופשוט לעשות בנייה מאוד טבעית. [כבר ציינתי שאני מאוד בעד האורך של הציפורניים כרגע?
]

תולי01

New member
לא ידוע לי על דרך להאיץ את קצב הצמיחה ../images/Emo13.gif

אבל הציפורניים שלך נראות נהדר ואם תשמרי עליהן בשבועיים הקרובים, הן ייראו נהדר לנשף
יש לך כבר תכנון למניקור לנשף ?
דרך אגב, לגבי ההדבקה שסקרמטה הציעה לך, זה יכול להיות פיתרון לא רע אם את ממש מתעקשת שהן יהיו בדיוק באותו אורך - יש ערכות להדבקה שמגיעות כבר עם ציפורניים מקושטות, לוקח עשר שניות להדביק כל ציפורן ולא צריך להתעסק אח"כ עם לק וכו' וזה נראה מצויין. אני בזמנו ניסיתי את הערכות של רבלון ומאוד אהבתי אותן. הבעיה היחידה שבדר"כ אחרי שמורידים אותן הציפורניים במצב לא משהו בכלל וצריך לשקם אותן, אבל אם זה למען אירוע חשוב זה נראה לי שווה

CrazyPenguin

New member
האמת שאני לא עושה מניקור

קניתי את שיק 40 במיוחד לנשף וזה נראה אלגנטי ויפה
אסתפק בזה פשוט

צונית

New member
מבינה את התבאסותך

אבל קודם כל הציפורניים שלך נראות יופי! זה האורך שלהן פשוט אידיאלי, זה ממש באופנה עכשיו ואני שוקלת להוריד את שלי לאורך הזה גם. שנית, בתור אחת שהשקיעה על כל מילימטר לטקס סיום יב' ולנשף וכאלה, אני יכולה לומר לך שזו יותר מדי השקעה לחינם. כלומר, ציפורניים ארוכות לא יעשו לך את הנשף טוב יותר או טוב פחות, ואת אפילו לא תשימי לב אליהן באותו ערב בכלל. תתרכזי בלהנות, באווירה טובה עם חברים טובים. תהני, תשתוללי, ואל תייחסי חשיבות לדברים שוליים... ואם שותים לא נוהגים! זהו
תעשי חיים!

JAP Noa

New member
יש לסאלי האנסן..

לק שאמור להאריך לך את קצב גדילת הציפורן. הוא בא בבקבוק זהב כלשהו, וגם יש עליו מבצע בסופרפארם. אני לא יודעת אם הוא באמת עובד וגם לא אם זה מתאים לזמן כל כך קצר, אבל שווה לך ללכת ולבדוק.

נופ ר

New member
יש לי אותו

נשברה לי ציפורן אחת והתבאסתי...במקרה זה קרה אחרי שקניתי את הסאלי הנסן הזהב (נייל גרוואט או משהו כזה) תוך שבוע הציפורן התארכה באופן משמעותי וככה גם כל הציפורניים שלי! והן התחזקו, אבלללל אתמול נשברו לי 2 כשניסיתי לפתוח את התריסים הענקים והכבדים שבסלון
ככה שאולי אני מדמיינת אבל אני הרגשתי שהציפורניים גדלו מהר יותר ויפה יותר ואני אחת כזאת עם ציפורניים שבירות וחלשות... מייד עשיתי פרנץ' והתלהבתי שכל הציפורנים באותו אורך שזה משהו שלא עשיתי המון המון זמן (מאז הצבא נראה לי)

lilo4

New member
בשביל לדעת באמת-

צריך להתחיל עם כל הציפורניים באורך שווה, ואז למרוח רק על חלק מהאצבעות ולראות את ההבדל בצמיחה
[או למרוח על יד אחת כן ועל השנייה לא למרוח כלום] זו הדרך הרצינית היחידה להשוות [אני אישית כנראה לא אעשה את זה
]

נופ ר

New member
חחח יכול להיות

זה די קשה לשים לב עד כמה הציפורניים מתארכות בדיוק כמו שקשה לשים לב לשינויים אצל אנשים שרואים כל יום
אבל אני כמעט בטוחה שזה עבד! הציפורניים התחזקו משמעותית והגיעו לאורך שהרבה מאוד זמן לא היה לי.

lilo4

New member
ברור שקשה לשים לב ../images/Emo13.gif

ראיתי מזמן תוכנית בערוץ 8, על מישהי שבדקה כל מיני מוצרים קוסמטיים- היא בדקה את כל ההבטחות שיש על המוצרים וביקשה מהחברות מחקרים מדעיים שמוכיחים שהמוצר אכן עושה את מה שהוא מבטיח. והיא נתנה שם שיטה טובה כדי לבדוק אם המוצר עובד או לא- פשוט להשתמש בו על חצי מהשטח. למשל שמפו- לחפוף חצי ראש עם השמפו החדש וחצי עם השמפו הישן, אותו דבר עם קרם פנים או כל דבר אחר. למה? כי ככה רואים את התוצאה עם המוצר הישן ויכולים להשוות בקלות לתוצאה עם המוצר החדש. לפעמים ההבדלים משמעותיים ולא צריך לעשות את זה, אבל בד"כ ההבדלים דיי קטנים. אישית אני לא ממש רוצה להתחיל להתעסק עם זה ולעשות מחקרים מדעיים על שמפו למשל
אבל אם זה באמת באמת מסקרן אותך את יכולה למרוח את המחזק/מאריך רק על יד אחת ועל השנייה לא למרוח כלום, ולראות את ההבדל. אם המוצר באמת גורם עוזר לציפורניים להתארך בקצב מהיר יותר את תראי הבדלים ברורים בין הידיים.

נופ ר

New member
נשמע הזוי

חחח לחפוף חצי ראש עם שמפו זה כבר יותר מדי אבל הקטע עם המחזק בהחלט מצא חן בעיני יודעת מה? אני אנסה את זה החל ממחר, אני אשים על יד אחת במשך שבוע ואראה את ההבדלים. אני אצלם ואראה לכן!

lilo4

New member
באמת נשמע הזוי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שזה טוב כשמנסים מוצר ממש ממש יקר שמבטיח כל מיני הבטחות מטורפות, למשל כל הקרמים לפנים, שיש כאלה שמגיעים גם ל-400 ש"ח. האמת? לפני שבוע בערך ניסיתי סבון פנים חדש, והוא מצוין לי. אחרי שהשתמשתי בו פעם אחת הצטערתי שלא עשיתי את שיטת ה"חצי-חצי" הזו רק כדי שאני אוכל לראות עד כמה ההבדל משמעותי
גם בלי לעשות את זה ראיתי את ההבדל מאוד בקלות, אבל סתם סקרן אותי לראות איך זה היה נראה

למעלה