בא לי יש נוכחות?
S Shakira paradise New member 12/1/03 #2 ../images/Emo9.gif אני מצפה שמישהי.... * אהמ אהמ* תשמור לי חתיכת
ל לאה 13 New member 12/1/03 #3 אני פה ודרך אגה יש לי פיצה קחי ועוד ועוד אחת אחרונה ועכשיו כולם להתכבד אבל בא לי יותר ולכם?
M michalas New member 12/1/03 #5 ../images/Emo78.gif|הדגש|RULZZZ|סדגש|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
P perrinat New member 12/1/03 #6 חחחחח......../images/Emo103.gif מעניין מי הביאלה לך את החשק לפיצה? *משתעלת....*משתעלת........* היה גם רוטב שום (אחחח..... הריח....... לא להתנשק איתי עכשיו... ) אבל לא נשאר יותר....... סורי.......
חחחחח......../images/Emo103.gif מעניין מי הביאלה לך את החשק לפיצה? *משתעלת....*משתעלת........* היה גם רוטב שום (אחחח..... הריח....... לא להתנשק איתי עכשיו... ) אבל לא נשאר יותר....... סורי.......
S Shakira paradise New member 12/1/03 #7 ../images/Emo7.gif ווווווווווווווווווואאאאההההה לפחות לאוש מכבדת אותי בגמבורגר
ל לאה 13 New member 12/1/03 #10 על לא דבר בא לך , או לשתיה ? כולל את כול אז יותר נכון בא לכם לי קפה 3 סוכר ו1 וחצי נס קפה עם חלב!!!!!!!!!
על לא דבר בא לך , או לשתיה ? כולל את כול אז יותר נכון בא לכם לי קפה 3 סוכר ו1 וחצי נס קפה עם חלב!!!!!!!!!