יש לי בגרות באותו יום זה לא הוגן
R Reign Of Chaos New member 18/6/04 #5 ב-25.6 יש לי בחינת בגרות בלשון ובגלל זה אני לא בטוח שאוכל להשתתף כי המועד נופל על ימים חשובים להתכונן לבחינה. האם ישנו "מועד ב'"? תודה מראש
ב-25.6 יש לי בחינת בגרות בלשון ובגלל זה אני לא בטוח שאוכל להשתתף כי המועד נופל על ימים חשובים להתכונן לבחינה. האם ישנו "מועד ב'"? תודה מראש
S sartana New member 18/6/04 #6 באותו יום יש בחינת בגרות בספרות ורציתי לדעת... קודם כל אם מישו יודע אולי מתי הבחינה בספרות? שנית אם זה ייצא מאוד צפוף לבחינות (כי אני בא מהצפון), אז מה לעשות?
באותו יום יש בחינת בגרות בספרות ורציתי לדעת... קודם כל אם מישו יודע אולי מתי הבחינה בספרות? שנית אם זה ייצא מאוד צפוף לבחינות (כי אני בא מהצפון), אז מה לעשות?
M Musi© Gi®l New member 17/6/04 #2 ../images/Emo185.gif שמוליק אמר מיליון פעם שלמי שיש בגרות או עבודה או כל דבר אחר שמפריע לך להגיע, תבוא מאוחר יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo185.gif שמוליק אמר מיליון פעם שלמי שיש בגרות או עבודה או כל דבר אחר שמפריע לך להגיע, תבוא מאוחר יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ש שנשן האחת New member 17/6/04 #3 בגרות אוףףףףףףף זה בכלל לא הוגן הם חייבים לעשות עוד מועד מבחנים... יש לי בגרות באותו יום ובאותם שעות!!!!!!!!
בגרות אוףףףףףףף זה בכלל לא הוגן הם חייבים לעשות עוד מועד מבחנים... יש לי בגרות באותו יום ובאותם שעות!!!!!!!!
ש שנשן האחת New member 19/6/04 #8 ../images/Emo7.gifבגרות בספרות זה לא פיירררררררר אני כל כך אוהבת את המקצוע הזה!!! אפילו למדתי אותו שנתיים ועד שיש לי כזו הזדמנות אני לא יכולה להגיע!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo7.gifבגרות בספרות זה לא פיירררררררר אני כל כך אוהבת את המקצוע הזה!!! אפילו למדתי אותו שנתיים ועד שיש לי כזו הזדמנות אני לא יכולה להגיע!!!!!!!!!!!!!
ב בּוּלִי New member 19/6/04 #9 גם לי יש בגרות בספרות בניגוד אליך אני לא לא סובלת תמקצוע הזה אבל אני חייבת לגשת... בכל מקרה, אחרי הבגרות אנחנו יכולים ללכת לבחינות כי שמוליק אמר שאפשר לבוא עד 16:00
גם לי יש בגרות בספרות בניגוד אליך אני לא לא סובלת תמקצוע הזה אבל אני חייבת לגשת... בכל מקרה, אחרי הבגרות אנחנו יכולים ללכת לבחינות כי שמוליק אמר שאפשר לבוא עד 16:00
ש שנשן האחת New member 20/6/04 #11 בגרות בספרות מאמי אני שונאת את המקצוע ספרות... ואוהבת את הרדיו לזה התכוונתי..... ולי לעומת זאת אמרו שאני אוכל להגיע עד השעה 18:00 למי להאמין...
בגרות בספרות מאמי אני שונאת את המקצוע ספרות... ואוהבת את הרדיו לזה התכוונתי..... ולי לעומת זאת אמרו שאני אוכל להגיע עד השעה 18:00 למי להאמין...
M Musi© Gi®l New member 20/6/04 #12 ../images/Emo185.gif לשמוליק ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif ... אפשר להגיע עד 6. אבל רצוי קודם.
../images/Emo185.gif לשמוליק ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif ... אפשר להגיע עד 6. אבל רצוי קודם.
ש שנשן האחת New member 20/6/04 #13 במה להצטייד מה צריך להביא איתנו??? כלום? כי אין לי מושג מה צריך לקחת
M Musi© Gi®l New member 20/6/04 #14 ../images/Emo185.gif תעודת זהות חשוב../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif