בין חושך לאור

../images/Emo7.gifבין חושך לאור

כשהלילה פורש צלליו ומותיר לירח לרצד אורותיו הגנובים אין מקום לתקווה להרים ראש,להבקיע כשהחמה מבצבצת מבעד למחשך וכופה חומה על גופות יגעים נשרפת באחת תקוות המקיצים נכתב,בין חושך,לאור.

טאKילה

New member
הסהר והחמה...../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

בין הנוצץ של הירח והנושק של החמה,, בעומק הנשמה,, העורגת אל הסהר והחמה, השאיפה לנעלם,, השאיפה לחלום.. והכמיה,,ולא אדע למה.. גם הים בקצף לבן,, והגלים הכחולים,, המתגלגלים אל החול המוזהב.. לא יכל להרוות את צמאוני.. מתק גלי הים מלוח בשפתיי.. והאופק הרחוק שותק,, ומשליך אודם סמוק ותיקווה,, אל גלי הים בקצף הלבן,, גלים כחולים,,, מתגלגלים אל החול המוזהב..

השאיפה הכמוסה

השאיפה הכמוסה של האדם היא טאל מה שמעבר לו אל מרחבים אחרים הירח,החמה,נוגה חמודה הים והחול הזך,הוא אך רקע תפאורתי לאדם,לפרוש עליהם את חלומותיו

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo48.gifהלב מלא,,כיסופים..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

עיני נוגה עורגת,, אל תכלת השמים.. מביטה כאש הלהבה,, הרוח תפרע תלתליי,, הלב מלא כיסופים.. רציתי לחלום,, שהכל כבר נישכח,, וריגעי השלכת חלפו,, בתוך הנשמה,, בין הסהר והחמה,, רציתי לשיר לך ניגון,, רציתי לנשק לך,, רציתי לגעת,ללטף אותך,, רציתי לחבק אותך,, רציתי להרוות את תשוקתי,, בטל גופך,, כמו מעיין,, שמימיו צלולים,, וגליו כחולים כחולים,, לרחוץ את אהבתינו,, ולפרוש את חלומי, על החול המוזהב.. חלמתי להרוות את תשוקתי,, בטל גופך,,כמעיינות האהבה.

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifאמממ........ טאקי ואווו ../images/Emo20.gif

א
ה
ב
י
מוניק

Mוניk

New member
קקטוסססס מאמי

אתה שנון בכתיבה שלך גם מעביר מסרים ו..... תגיד איך מתעוררים כל-כך מוקדם שיאוווו בחיים לא אצליח לקום כל-כך מוקדם בשעה 05:00 זו אחת הבעיות שלי לקום בבוקר (אני חרפנית) אוהבת לקרוא אותך למרות.... צהריים טובים מרקי}{ מוניק

בלילה שמתקרב אל קיצו.....

בלילה שמתקרב אל קיצו אל ובין זרועות מכושפות מניחה ראש על חזה העולה ויורד באנחה של השלמה שהגיעה אל שלווה.... ברקיע כוכבים את מסלולם מציירים בין מחול ירח ושמש אל שביל החלב את נשמתם מוסרים בכיסופים לליל שחור בין סדינים קרים לבנים.... אין לי צורך לחפש יותר את התשוקה המסתתרת בין כיסופים לך במחשבות מערטלת נשמה נכבשת בקולך רפרופים של מגע ענוג..... ממרחק אחוז בי כעת והובל אותי שלא אאבד דרכי אל תוך תהום האשליות השזורות בגורלנו ......

מדוע תהום ?

ולמה אשליות שזורות.. הן תשוקתך לדבר הכן,והאמיתי לא למקסמי שוא, המתלבשים על תילי המילים צעדי בביטחה,ובידי אחזי אל עבר עולם קסום,ומופלא אל המקום בו הונחה,אהבה.

ידך לוטפת...

בעונג ידך הלוטפת על גופי מסלולי תאוות מציירת , יד אוחזת במכחול פעימות לבך , בוחשת ומוהלת אותי אל תוך גופך.... לחום גופי אתה נמשך עוד נים של תשוקה בך נמתח , ניצוץ של כוכב נתיב מפלס כיסוף של תשוקה עוד יתעלס... לערטל את קצה האור שבתוכך לשכוח עולם בצללים הנפרשים בחדרך , היסוסים מתמוססים ברגע הנגיעה נפש וגוף עטופים בהילה.......

אופללי-אופללך../images/Emo24.gif

מאיפה זה בא לך,תגידי ככה מהשרוול נשפכות המילים אופללי-אופללך..

למעלה