בנות

../images/Emo7.gif בנות ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףףףףףף ועוד פעם אוףףףףףףףףףףףףףף ושוב פעם אוףףףףףףףףףףףףףף

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נפל האסימון!!!! אני לא אוהבת את עצמי מספיק אני לא מעריכה את עצמי כראוי אהבה תמיד מתחברת לי להמון כאב אין לי את המנגנון שאמור להגיד לאנשים נורמליים - לא טוב - צריך להפרד אני חיה את העבר ולא את העתיד השנים עוברות ואני לבד 2 קשרים הרסניים - אחד ארוך של 7.5 שנים ואחד קצרצר עם אדם שאני מכירה שנתיים הלב שלי שבור זו הפעם הראשונה שאני חווה שיברון לב בעקבות אהבה נכזבת

Betterfly

New member
זה הזמן לקצת לבד..

להיות עם חברים טובים והרבה שיחות נפש.. אני יכולה לומר שאני בחודשים האחרונים עובדת הרבה על עצמי- לא היה לי מישהו משמעותי ואני מחזקת לאט לאט את האגו והלב הפצוע.

תתפלאי לשמוע אבל ...מזל טוב

זה קשה, זה כואב כמו הגיהנום, אבל נכנסת לתהליך חשוב מאוד. לא תצטערי על הצמיחה והגדילה הזאת כי שברון הלב הזה , וההסטוריה שציינת מראים שהגיע הזמן שלך לחשוב על עצמך ולטפל בעצמך. לדעתי אם לא היה לך כוח לזה , האסימון לא היה נופל והיית ממשיכה וממשיכה באותה מחזוריות מכאיבה. ואל תתיאשי מהרגשות שלא משתנים - הם עושים זאת לאט אבל בטוח. חזקי ואמצי.

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

רק תתמידי. מעכשיו לא חוזרים אחורה אלא נעים קדימה. גם נפילות- קמים וממשיכים כי המגמה היא קדימה.

spooni

New member
מחזקת את נורית ובטרפליי..

לבד ..זה מה שאת צריכה. ללמוד להעריך את עצמך , לפנק את עצמך, לעשות בשביל עצמך וגם לתת לאנשים אחרים לעשות בשבילך. בהצלחה. אנחנו פה להצעות וחיזוקים ותמיכה.

*רק אני*

New member
../images/Emo201.gif

לא שזה מקל על הכאב. ותשתדלי לא להישאר לבד עכשיו רק עם אנשים שאוהבים אותך ושעושים לך טוב.

אתן מדהימות - ../images/Emo51.gif

המצב רוח מתחיל להשתפר אבל משום מה אני מרגישה שאני זקוקה ללבד קצת לעשות סדר בראש ועוד משהו התחלתי לקרא ספר ישן גברים ממאדים ונשים מנוגה ובנות יקרות עולם חדש נפתח בפניי

למעלה