בעיית אוכל

אתידודו

New member
../images/Emo7.gifבעיית אוכל

יש לי ילדה בת 3.5 חודשים שיש לה בעיה של פליטות הרופא אמר לי להסמיך לה את האוכל בכל ארוחה (מטרנה + קונפלור) בחודש האחרון היא עלתה 200 גרם ובחודש הארון היא מסרבת לאכול, זאת פשוט מלחמה לתת לה לאכול אני לא יודעת מה לעשות אני מאכילה אותה מתוך שינה אבל זה לא נראה לי הפתרון מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני ממש על שף יאוש

SShirly

New member
קצת קשה להבין מה קורה כאן...

פליטת האוכל, רפלוקס, בגיל 3 וחצי חודשים הוא מצב מוכר. בד"כ בגיל כזה הסיבה היא האכלת יתר. שילוב המטרנה עם קצת דייסה בהחלט יכול לעזור. זה מייצב קצת את הקיבה וגורם לתינוק להרגיש קצת יותר טוב. מאוד קשה להמליץ לך על טיפול עקב התאבון הירוד שלה על סמך הנתונים שנתת כיוון שלא ברור האם העליה במשקל שלה היא בגדר הנורמה או שהיא נחשבת רזה מהרצוי בגילה. שתי העובדות שציינת פשוט מבלבלות: מצד אחד היא עולה לאט במשקל אך מצד שני היא סבלה מרפלוקס שגרם לפליטות. אני מציעה שתקחי אותה לרופא לשקילה ושהוא ימליץ על המשך טיפול אם בכלל יש צורך בכך. לעיתים יש לנו הרגשה שהתינוק לא אוכל מספיק אבל זה לא תמיד נכון. לאחר שקילתה הוא יוכל לחשב עבורך מה המינון הרצוי באכילה בשבילה בכל יום (כמות ומספר פעמים). אני ממליצה בחום שתפני אליו.

למעלה