בשורות מאכזבות.

לייילה

New member
../images/Emo7.gifבשורות מאכזבות.

קיבלתי בשורות. והן לא טובות. אחרי כל השמחה והתקווה שאני מתחילה את הטיפול הניסיוני החדש, חברת התרופות חזרה בא וחטפה" רגליים קרות" לדברי הרופאה שלי. ז"א שאין לי 3 טיפולים מתנה כמו שהם אמרו לפני 3 שבועות. זה לא מוסיף למצב הפיזי שלי,ועכשיו אני על הפנים...לא הלכתי לעבודה היום ובכלל לא בא לי על כלום. אני יודעת שזה לא עוזר להיכנס לדיכאון אבל זה משהו שלא נשלט...אוףףףףףףףףףףףףףףףף
בכל מקרה,הרופאה שלי אמרה שהיא לא מוותרת בקלות, והיא מנסה לקבוע פגישה עם מנ"כל החברה,כדי להסביר לו עד כמה המצב שלי מיוחד ודורש את הטיפול הזה ע"פ שהוא ניסיוני. לביינתיים,ביי

1ט ל י

New member
זה מרגיז../images/Emo46.gif

איך הם מעיזים לתת לך תקווה ולקחת אותה ממך באכזריות שכזו??? זה אפילו יותר גרוע מלא לתת לך את התקווה בכלל מההתחלה!!! יהיה בסדר, את תראי...

ל3

New member
באמת לא בסדר

ומעשה שלא יעשה. לנטוע במישהו תקוות ואחר כך כלום- כאילו הוא איזה בובת מריונטה חסרת רגשות- גועל נפש! אבל כאלה הם חברת התרופות ובכלל כולם- הכל נע סביב רווח והפסד כספי. מקווה שהרופאה תצליח לסדר לך משהו חיבוק
שירי

gaia20

New member
שירזי../images/Emo7.gif

זה מעצבן וזה מרתיח!! אני רק מבקשת ממך, עם כל הקושי- תשתדלי כמה שאת יכולה להשאר במצב רוח סביר אני יודעת שאת מיואשת\כועסת אבל את יודעת שדיכאון לא יעזור לאף אחד, בטח שלא לך! השתדלי לשמור על מצב רוח, אנחנו פה!!

למעלה