גזים

סופיה ס

New member
../images/Emo7.gifגזים

התינוק שלי בן 6שבועות. הבטן שלו רועדת כמו הר געש הוא מתאמץ כל כך חזק ורק אחרי שהצליח להפליץ(סליחה) נירגע קצת אני מניקה אותו ונימנעת ממאכלים בעייתיים אמרו לי שתה שומר לא מומלץ כי הוא מתוק מאוד והתינוק יכול לפתח היתמכרות למתוק, אני נימנעת מתרופות אם יש משהו טיבעי המליצו לי בבקשה, אמא כואבת.

kees

New member
גרייפווטר!!!! עושה פלאים וטיבעי

ניתן למצוא בכל בית מרקחת

darcp

New member
אצלנו עבד נרסהרוויס

גם בכל בית מרקחת. עבד טוב על שני ילדי

ניובי123

New member
מה זה?

בחיים לא שמעתי על זה. זה טבעי? דרוש מרשם רופא? מה זה מכיל? אצלי מככב הגליקול וגם לא בהצלחה מרובה.

darcp

New member
נרס הרוויס

נקרא על שם אחות (הרווי) ומכיל שומר וסודה לשתייה. לא דרוש מרשם. הגדולה שלי לא סבלה הרבה והשתמשתי מעט ולא הרגשנו גזים הקטן סבל מאד מאד וזה עזר ועדיין לא השתמשתי במינון המקסימלי. ממולץ מאד. ניתן להשיג בכל בית מרקחת.

אנדראה

New member
בנוגע לתה שומר!!!

את צריכה לשתות את תה השומר ולא התינוק- כך אין התמכרות לשום דבר ולרוב הוא עוזר יופי. תקני חליטה בבית טבע (בסופר-פארם נורא יקר בסביבות 10-13 ש"ח בבית טבע בסביבות 4 ש"ח). שימי שתי כפיות עם מים רותחים, תערבבי, חכי כמה דקות, תסנני ותשתי שלוש פעמים ביום- בד"כ זה ממש עוזר- לגפן נעלמו לגמרי ובקושי סבלה. יש כאלו שזה עושה להן קצת יותר חלב אבל לדעתי זה שווה מאשר שהבונבון שלך יסבול מהגזים. בהצלחה ותעדכני.

גלי כל עזר פלאים לבן שלי

אצלנו זה פשוט עבד פיצוץ זה טבעי ואין לך ממה לחשוש זה שווה כל גרוש אז חבל על כל רגע גשי לקנות בזה הרגע בהצלחה!

למעלה