גנבו לי ת'פלאפון

../images/Emo7.gifגנבו לי ת'פלאפון../images/Emo7.gif

אוףף! איזה אנשים גנבים יש במדינה כולה הייתי בבריכה שמתי תפ'לאפון בתוך תיק קטן בתיק גדול מתחת למליון מגבות.. הלכתי לקנות לי לשתות משו כמו 5 דקות ולא מצאתי.. ני מנסה להתקשר אליו אבל אין..אי אפשר ניתקו אותו כל הזיכרון שלי הכול הלך אאני בביאוס לא מהמכשיר אלא מכל הזיכרון והחדירה לפרטיות שלי עם כל ההודעות שהיו לי שם. מה אני צריכה שיקראו את זה? ובעניין הבחור ההוא. היינו בבריכה וראיתי אותו בהתחלה הוא לא התיחס עד שהתחלנו כזה להטביע אחד תשני ויענו מכל הלב והיו נגיעות וכאלה וכל הזמן הוא הסתכל עליי ואח שלו שמע תשם שלי ואמר לי " אהה אז את שירלי ששמעתי עליייך המון דברים טובים ש-*** סיפר לי וכשהלכתי לחבק מישו ידיד שלי אז הוא התסכל וזה.. והיה מזה נחמד אלי.. ואתמול הייתי עם חברים כזה עישנו נרגילה ופתאום אחד החברים אומר איך קוראים לך ואני אומרת שירלי למה? והוא אומר "אהה אז את זו ש-*** אוהב.." והיה בכלל סבבה והייתי מזה שמחה מהחיים עד שגנבו לי ת'פלאפון!!!!!
 

איתי 16

New member
היי שירלי חמודה שלי

משתתף בצערך! בני הנוער דיי עם הגניבות זה מגעיל רע וחסר מצפון! ושירלי לכי על הבחור את ממש קסומה ממנו!
 
טנקיו..אמרתי לך..אין לי אומץ.ואלונה

תחסכי ממני להגיב לך כי כולם יודעים שמאז שהגעת לפורום את רק מקללת מציפה וכותבת רק כשיש לך במה להעליב מישו..ותאחלס לא מזיז לי מה שאמרת! אני פשוט מרחמת עליך שאין לך מה לעשות בחיים האומללים שלך רק לקלל להציף ולהעליב..תמצאי חיים מותק!
 

סימסית

New member
לא נעים...

ואלונה-לך אין זכות דיבור בכלל אם בא לך לרדת על ילדים או להתלונן לכי לפורום תלונות וקיטורים...אופייני לילדות כמוך... שירלי-תלמדי כבר שהישראלים של היום חזירים ולא אכפת להם מכלום חוץ מכסף וגנבות ועבירות...ולגבי אהובך-לכי עם הרגשות שלך אני אומרת! וץ...אני מאוכזבת ממך!!!!!!!את מעשנת נרגילה?!?!?!?!פושעת קטנה!ערסית!!!!שלא תעיזי לעשות את זה שוב!הבנת?!טחחחחח....אל תעשי את זה זה מגעיל,מסרטן...חשבתי שהפסקת עם הקטע של ה***** אז די!!!!טחחחח!
 

איתי 16

New member
חחחח סימסית

תראי סלחי לי אבל נרגילה זה לא עד כדי כך חמור חחח את יודעת היה מתאים לך להוולד לפני מאתיים שנה אולי מישהו היה מסכים איתך חחח
 

סימסית

New member
איתי....סלח לי...

אבל נרגילה זה מגעיל מסרטן זה כמו סמים!!!!! שירלי אני ארצח אותך!!!!!טחחחחח..... חכי חכי....חחחחחח!!! איתי אתה רומז שגם אתה מעשן???
 
בסדר "אמא" ני יהיה ילדה טובה!לא!!!!

זה לא שני קבוע מעשנת נרגילה אלא פעם ב.. וסיסמית במה שחשבת...לא הפסקתי וני גם לא אפסיק. ונרגילה זה לא כמו סמים יש הבדל עצום! נכון שזה יותר גרוע מסיגריות אבל עם פעם ב..ני עם נרגילה לא קורה כלום.. ובמה שחשבת שהפסקתי פעם אחרונה היייתה ביום שלישי עם הילה :) ושלחתי לך מסר! איתי- גם אתה מעשן נרגילה?
 

סימסית

New member
אמממ..

סיסמית?מי זו סיסמית?אני לא מכירה אחת כזו???! אמממממ...מעניין מאיפה היא באה???אמממממ......מי זו לעזאזל סיסמית???
 
למעלה